Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 kaçarken beni kovaladılar 50 np içinmi yoksa 3 dakika beni kovalamak zevklimi neyse yorum sizde :) Cz de kosp bitti rahatız. [spo2=50 np ][/spo] [spo1=wow][/spo] Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : EndlessSayko[Bu mesaj Sayk0 tarafından 31 Aralık 2005 12:14 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Sayk0 tarafından 31 Aralık 2005 12:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Sp acılmıyo bidaha dene pls[signature][hline]Lvl54 priestlikde guzel Turkish_Lokum_Priest ama Vince_of_Jersey (Buyuyecek tank olcak Destroy abisi gibi veya Soul_Slayer o_O) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ok editlemişsin gormemişim sry bu arada np için deilde zevk için kovalıyolar bence[signature][hline]Lvl54 priestlikde guzel Turkish_Lokum_Priest ama Vince_of_Jersey (Buyuyecek tank olcak Destroy abisi gibi veya Soul_Slayer o_O) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 50 np senin için önemli deilse; sen neden 3 dk kaçtın seni kesmelerine izin verseydin?[signature][hline]now kasing.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: DuranzaL, 31 Aralık 2005 12:20 tarihinde demiş ki: 50 np senin için önemli deilse; sen neden 3 dk kaçtın seni kesmelerine izin verseydin? ahahha. böle şey olur mu? 3 dk kasıcam oyun gibi sonra gidip bilerek yatıcam. şaş falan oldum yani. orda gerçek zevki alan sayko zaten:)[signature][hline]Ağzimı yormadan,oynatmadan konuşabildiğim yer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 amaç zaten eğlence oyunda ben çok eğleniyorum kovalıyanlarda eğlenmiştir ama kesemediler :)[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 hair ßen sadece topicine cvp olaraq yasdim yoksa hakli kacmakta adam:) npyi yoldan toplamiyo kimse:)[signature][hline]now kasing.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 50 np kolay kazanılmıyo :D[signature][hline]Nick : SyNeRGeNX LvL : 6x Job : Berserker Hero Nation : Karus Np : 8xxxx Clan : GODz Baş düşman : Krakatoa Raptor +8 aranıyo..YTL ile alınacaktır. Özel mesaj atabilirsiniz.. -------------------------------------------- SyNeRGeNx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 evet bi de 8 kişilik bi party de olduunu düşün.. :D[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 zuhaha valla benide salak mage'in teki tp etti orcların arasına 8 kişin falan arasında kadım elimde 135def 40 speardef kalkan var worrıorlar indiremedi daha lvl 54'um habire 960heal basıyorum kendime arada buff bitti orcların kral galiba kesmişti beni[signature][hline]Lvl54 priestlikde guzel Turkish_Lokum_Priest ama Vince_of_Jersey (Buyuyecek tank olcak Destroy abisi gibi veya Soul_Slayer o_O) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Çok zevkli oluyor :D ya hele lvl 61+ bi priestsanız azda tecrube varsa 1vs3 :D cok rahat oluyor[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 61 olmaya gerek yok valla cz veya arenada ozellikle arenada giriyorum 8-9 kişinin arasına worrıorlar bırakıyo asasler kesiyo anca dd olsa onlarda kesemez valla int priestim daha lvl54 arenada orclar kesemeyince milletle sohbet ediyoruz valla bu sayede tanıştıgım bicok orc oldu :D[signature][hline]Lvl54 priestlikde guzel Turkish_Lokum_Priest ama Vince_of_Jersey (Buyuyecek tank olcak Destroy abisi gibi veya Soul_Slayer o_O) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 O HP BARI AÇTA GORELIM NEDEN KESEMEDILER kapamayın kardeşim hp-mp barı bi gücentinizmi varda kapıyonuz dupecükleriniz meydana çıkacak demi >=o([signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) x :Stuner: > ares > 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Stuner_Cypher, 31 Aralık 2005 12:39 tarihinde demiş ki: O HP BARI AÇTA GORELIM NEDEN KESEMEDILER kapamayın kardeşim hp-mp barı bi gücentinizmi varda kapıyonuz dupecükleriniz meydana çıkacak demi >=o( +9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ben bunu hiç sevmiyorum işte :hrr: Ya abicim adam ister hp sini kapatır ister açar sizene ya kendine kalmış bişey neden milletin hp si sizi bu kadar ilgilendiriyo kendi işinize baksanıza ya..Adam göstermek istememiş ve kapatmış ve bu gayet normal..[signature][hline]Nick : SyNe®GeNX LvL : 6x Job : Berserker Hero Server : Ares Nation : Karus Np : 8xxxx Clan : GODz -------------------------------------------- SyNeRGeNx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 valla cz de ıkı char la oynuyorum bırı 63 asas bırıde 60 healer healerle oldugum zaman tırmalıolar kesmek ıcınde asas da aynı sayko nun durumuna cok dusuyorum party le gezıosun bıde 12 12 gelmıo np bı oluyon 50 gıdıo 4 kişi kesilcek party le anca oldugunu kazanıyorsun bu np ısıne bı care bulunması lazım :)[signature][hline]Dark_Shady lvl 60 %90,01 UniqueTurK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Hp ve mp bardan adamin nasi itemlere sahip oldugu anlasilir ve llvl göre o itemlerin sahip olunmasi yada normalde o itemlerin sahip olunmasi +2 +3 felan hayalse bu adam duper dir..duper olan biriniinde aramizda bulunmasi yada ahkam kesmesini istemioruz yetermi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: FoR, 31 Aralık 2005 12:44 tarihinde demiş ki: Hp ve mp bardan adamin nasi itemlere sahip oldugu anlasilir ve llvl göre o itemlerin sahip olunmasi yada normalde o itemlerin sahip olunmasi +2 +3 felan hayalse bu adam duper dir..duper olan biriniinde aramizda bulunmasi yada ahkam kesmesini istemioruz yetermi?? Sanane ? Yapmışsada ve banlamamış sada helal olsun diceksin arkadaşım..Sonuçta bu bi oyun üzerinde ister +3 olsun ister +4 takılar olsun bu ne seni ne beni ilgilendirir.. Serverin GM'i düşünsün ve banlasın..[signature][hline]Nick : SyNe®GeNX LvL : 6x Job : Berserker Hero Server : Ares Nation : Karus Np : 8xxxx Clan : GODz -------------------------------------------- SyNeRGeNx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Hic Affetmem Kacan Adamın Arkadasından : )) Acid RLZ. Zaten Ben Rogue ile oynarım Sen Kacarken o HP dolduramazsın . Combo Basladıgım Zaman kimse hp icerek dolduramaz o yuzden ya minor bascaklar yada heal sen istedigin kadar kac :) Set patlayınca nasıl olsa town cekiceksin :)[signature][hline]Bir Zamanlar Gururlu Bir Rogue Vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IRON___MAIDEN Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 millete b.k atmaya çalışıyorlar işte ben söliim adamın 4xxx hp si var mutlu oldun mu!!!!! Hey şeyini macrıya bağlamış aciz insan!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Doru pardon sana arkadasini söle sana kim olduguu söliyim hesabi..Ares Mejere mantigi senin bu dediklerin oda ayni tarzda sende.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: IRON___MAIDEN, 31 Aralık 2005 12:47 tarihinde demiş ki: millete b.k atmaya çalışıyorlar işte ben söliim adamın 4xxx hp si var mutlu oldun mu!!!!! Hey şeyini macrıya bağlamış aciz insan!!!! +9999[signature][hline]Nick : SyNe®GeNX LvL : 6x Job : Berserker Hero Server : Ares Nation : Karus Np : 8xxxx Clan : GODz -------------------------------------------- SyNeRGeNx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YOYO Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 lol cyper da dupesiz adam yokki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: FoR, 31 Aralık 2005 12:48 tarihinde demiş ki: Doru pardon sana arkadasini söle sana kim olduguu söliyim hesabi..Ares Mejere mantigi senin bu dediklerin oda ayni tarzda sende.... Senin gibi eziklere cevap vermicem.... Benim anlamadığım sen şimdi Ares'in si..e neden atladın hemen ? Neyse anlaşıldı sen eziksin muhatap olmaya değmez..[signature][hline]Nick : SyNe®GeNX LvL : 6x Job : Berserker Hero Server : Ares Nation : Karus Np : 8xxxx Clan : GODz -------------------------------------------- SyNeRGeNx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: IRON___MAIDEN, 31 Aralık 2005 12:47 tarihinde demiş ki: millete b.k atmaya çalışıyorlar işte ben söliim adamın 4xxx hp si var mutlu oldun mu!!!!! Hey şeyini macrıya bağlamış aciz insan!!!! Arkadasim bok atma niyetim yok....4 degil 5 olsun umrumda olan bi durum degil..ama ortada saklancak kadar kötü bise yoksa neden saklanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar