Korku Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Ben olsaydım Direk Cafayı Monitore Gomerdim :D(Sevinçten) [spo1=Abooo][/spo][signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. İlk göz ağrım pamiri 62 kasıyom :Pp "Ne warrior ne Rog. Ne Priest Gönül İlk'i ister.."
Frasier Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Güle Güle Harcasın kimse :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >>
fede Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Bozar o para adamı[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram
laverda Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 çeyrek bilete felan mı çıktı acaba?[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Frasier Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Vallaha çok param olsun istemem ben. Ne kadar çok paran var o kadar derdin var arkadaş :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >>
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ulan 10 bilet aldık amcamda 10 bilet aldı bir tek babaanneme amorti çıktı :D olmaz olsun böyle şans auheu[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ben bilet almadım ama amorti çıkmadı ps: kafam güzel biras cümle anlamsız gibin geldi[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord
khalad Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 o para bana çıkıcak varya...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede.
Killer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: fede, 01 Ocak 2006 12:33 tarihinde demiş ki: Bozar o para adamı +1[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
unac Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: fede, 01 Ocak 2006 12:33 tarihinde demiş ki: Bozar o para adamı [signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen!
Llama Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 babam sirf çok miktar diye bilet almadı,aldırmadı da es kaza çıkarda delirmiyelim diye ![signature][hline]karşıyız biz savaşa ne gerek var sınırlara fırınlara gireceksek lanet olsun politika...
Eldarduil Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 parayı elinde tutarsan delirirsin tabi.Paranın tamamını gayrimenkul e yatırcan. yüzlerce dükkan alcan. onların kira gelirleriyle sonsuza kadar yaşarsın.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - !
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 direk bilgisayarı aşağı atardım ( nasıl olsa 40-50 tane alırsın daha :D)[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Korku Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Çeyrek bilete çıktı 4 aile şimdi şenlik yapıyordur :D[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. İlk göz ağrım pamiri 62 kasıyom :Pp "Ne warrior ne Rog. Ne Priest Gönül İlk'i ister.."
Eldarduil Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 çeyrek bilete çıkması iyi olmuş çok kişi faydalansın demi.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - !
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 tebrikler.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Junr_Sx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 hayırlı olsun ya ne dıyeyım .....işallah ıhtıyacı olan bırıne cıkmıstır
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Yaa gecen seneki şanslıyı gösteriyor star tv..Adam gitmiş peruk almış kendne :D .. inşallah kel birine cıkar da o da sevinir :P[signature][hline] I will be death for you,I don't wanna break this love spell on me,that you've created..I'm asphyxiated in love... Arndiol Khadgar Dunedain DragonFire [i]The Vampire[i]
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 walla hayırlı olsun çıkana..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 selamlar bakırköye otobüsle giderdim bana çıksa :) teşekkürler[signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe...
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ya harbi bana çıksa şaka fln sanardım heralde. inanmazdım :D[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord
Famy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 mıllı pıyangonun bu sorgulama sıtesını bılen war mı???[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek...
RayCharles Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 :) aah ah :) 30 40 taksi plakası alırdım[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned)
Frasier Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: mADmaXimus, 01 Ocak 2006 14:09 tarihinde demiş ki: direk bilgisayarı aşağı atardım ( nasıl olsa 40-50 tane alırsın daha :D) İsraf diye buna deniliyor işte :) Atacağına bir fakire versen :D[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >>
Öne çıkan mesajlar