Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2006 ya son ..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ehehe vanil olsun biz burda bi aileyiz haydi berbar bı partı yapalım .Cstak cıstak dumtıs dumtıss =)[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Mesaj tarihi:
Victoria Secret'a 8 dakika 52 saniye[signature][hline]wildpervert, 27 Aralık 2005 15:11 tarihinde demiş ki:
ölülcez ulan biri para yollasın ölücez

[Bu mesaj Persky tarafından 31 Aralık 2005 23:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
2006'ya cok sinirli bi sekilde aglayarak giricem ben arghhh
sniff sniff
*!emrah bakisi atar*[signature][hline]And I see that slowly your tears are dryingAnd I see an ocean made by your crying
And the ocean that's within...And I see misery to forget it I must And all of the memories are lost And the ocean is here within me Flows on like an ever tear

[/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki:
''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim''
Mesaj tarihi:
hadi ozaman başlayalım 300-500 hepimizpuştuzhepimizpuştuzhepimizpuştuz[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
said:
ozkolous, 31 Aralık 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
hadi ozaman başlayalım 300-500 hepimizpuştuzhepimizpuştuzhepimizpuştuz

amauha

hepimizpuştuzhepimizpuştuzhepimizpuştuz[signature][hline]--Borgır--

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Mesaj tarihi:
hepimizpuştuzhepimizpuştuzhepimizpuştuzh
epimizpuştuzhepimizpuştuzhepimizpuştuzhepim
izpuştuzhepimizpuştuzhepimizpuştuzhepimizpuşt
uzhepimizpuştuzhepimizpuştuz

[Bu mesaj PrudenT tarafından 31 Aralık 2005 23:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
son 4 dk. Çi köfte yaptık yurtta çok eğlendik. dışarı gitsek bu kadar olamzdı yani.[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Mesaj tarihi:
balkonda yere oturdum sırtımda minder ,üstümde battaniye ,yanımda bilgisayarım ,kulağımda müzik , mumlar , gökyüzünde yıldızlar parlıyor

bir tutam umut var içimde gözyaşlarımla harmanlanan
yeni yıl bna ne vericek diye bekliyorum
dualar ediyorum ölmek için

benden mutlusu var mı :)[signature][hline]Viva La SémiH
irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !!

bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki:
kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık

Mesaj tarihi:
Son 2 dakika ve biz patideyiz. Nasıl girersek öle olurmuş ya demekki daha patide baya işimiz olacak :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
Mesaj tarihi:
hosd geldn 2006[signature][hline]--Borgır--

Mesaj tarihi:
hehe hadi hayirli ugurlu olsun.[signature][hline]And I see that slowly your tears are dryingAnd I see an ocean made by your crying
And the ocean that's within...And I see misery to forget it I must And all of the memories are lost And the ocean is here within me Flows on like an ever tear

Mesaj tarihi:
tüm pati ailesinin 2006 yılı kutlu olsun[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
vee şimdiye kadar geçirdiğim en kötü yılbaşı da bitti. artık huzur içinde uyuyabilirim. yılına bir, başına iki.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Mesaj tarihi:
Ulan sırf Victoria Secret'ı bekledim be bunca sene :D[signature][hline]wildpervert, 27 Aralık 2005 15:11 tarihinde demiş ki:
ölülcez ulan biri para yollasın ölücez
Mesaj tarihi:
biz daha giremedik =(
yeter be ,girelim de bitsin bu izdirap : P[signature][hline]And I see that slowly your tears are dryingAnd I see an ocean made by your crying

• Yeni Oluştur...