Nostredamus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 2006 girmeden önce plan mlan yapmadım cünkü plan yapipda suya düşerse kötü hissederdim. Sadece düşündüğüm plan Sahile gidip ickimi alip bi ağacın altında tek başıma yanlızlığımı kutlamakdı tam bunları düşünürken arkadaş aradı erhan hadi kopalım size fln ickilerimizi aldık bize kaçtık . Geri sayım saymak üzeriydi tam 10 9 8 7 . . Toilletteydim ulan dedim ztn bo. bi yıl başı hiç takmadan devam eddim daha sonra Hoşgeldin yeni yıl parçaları girdi ben walideyle paslaştım pederle daha sonra arkadaşı . Gecenin ilerleyen vakitlerinde Arkadaş arada işte erhan nerdesn evde ii geliyom kap lan icki ölmek istiyom a.. Arkadaş geldi bi yandan müzik bi yandan mum ışında güzel bi içki piiz ortamı derken telefon caldı. Arayan Orta okul'daki sevgilimdi.. Onun sesini duyduk dan sonra baya bi konustuk ah o hissi anlatamam cok güzl bi olaydi ben resmen dünyadan kopmuştum :) Hayatım boyunca en güzel yeni yıl bunu saydım snrm ben onu hala herneyse :) yorumlarınızı alabilirmiyim :)[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ilginç duyguların içkile birlikte depreşmiş olabilir,ama benden iyi bir yılbaşı geçirdigin kesin :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 biraz özen gostermek lazım baslık açarken , yorum yazarken.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 saol khalad yorumun icin ya cintonik lütfen sabah sabah mutlu kalkmışım bi yılda bir . onuda bozma..[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Önemli değil gerçekten duygularından eminsen,hazır görüşme fırsatınız varken bunu değerlendirmeye çalış sevgi kolay bulunmuyor ama kolay kaybediliyor ...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Nostredamus, 01 Ocak 2006 14:55 tarihinde demiş ki: saol khalad yorumun icin ya cintonik lütfen sabah sabah mutlu kalkmışım bi yılda bir . onuda bozma.. sen benim goz duzenimi yordun fazlasıyla yazdıgın yorumla kusura bakma.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] [Bu mesaj Cintonik tarafından 01 Ocak 2006 15:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 baya ilginç bir yılba$ıymı$ senin için,hayırlısı olsun. p.s:gözü yorulanlar için yukarıda "x" var ya da bir göz doktoru numarası verebilirim. edit:pardonda göz düzeni nedir? rofl.[signature][hline]death øwnz lìfe [Bu mesaj Pyro tarafından 01 Ocak 2006 15:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 hadi hayırlısı :)[signature][hline]impossible is ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 gecırdın en guzel yılbaslarından bırıdır umarım benımde buna benzer bır olayım oldu yenı sevgılımle beraberken ılk aşkım orta okuldakı cıktıgım aradı ve onunla konustum yanımda yenı sevgılım telefonda ılk aşkım ama o anda ole bır hısa oldukı ıcımde bır yanımdakı kız arkadaşıma bakıyorum bır yandanda başımı yana eyıp telefonla konsuyorum allahtan yenı kız arkadasım anlayısla karsıladı bilirsiniz bazıları bole durumlarda cekmezler sızı bı 1 2 dk konustuk hayatım alt ust oldu dusunun7 senedır gormedıgım ilk aşkım aramıstı ben iiii :) :( :) :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 oh ne gusel mıllet hayırlı olsun[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Junr_Sx inan benim azım kulaklarıma varmişti :) 2mizde sanırım birbirimizi hâla sevyoruz . Ilersi icin bişi diyemicem ama yakında burda miss. görürseniz şaşmayın :)[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Nostredamus, 01 Ocak 2006 14:36 tarihinde demiş ki: 2006 girmeden önce plan mlan yapipda hadi kopalım size fln kaçtık . Toilletteydim ulan dedim ztn bo. eddim walideyle paslaştım pederle daha sonra arkadaşı . kap lan icki ölmek istiyom a.. içki piiz ortamı [signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Nostredamus ya o duygu anlatılamazda ıste benımde hayatım alt ust oldu bı yanda ilk aşkımve cok guzel bır kız obur yanda sımdı cok sevdıgım ve cok gul bır kız napıcam bennnnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 :) zamana ver bence[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 en dogrusu eywallah kardeşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 @cintonik: abestce gelse de belli bir yerden sonra alı$ıyorsun.böyle yazılması belki doğru değildir ama a$ağılar $ekilde laf etme hakkınıda vermez sana. p.s:göz düzeninden ziyade biz ona imla ve yazım kuralları diyoruz.[signature][hline]death øwnz lìfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 aşagılamadım 1 sana gore imla benim için goz duzeni ok.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 a$ağıladın demedim, said: Pyro, 01 Ocak 2006 15:33 tarihinde demiş ki: ama a$ağılar $ekilde laf etme hakkınıda vermez sana. dedim.herneyse senle ne dedin ne demedin muhabetine giremicem ne diyorsan peki jnms.[signature][hline]death øwnz lìfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 peki[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Nicki gördüm, konu başlığını da görünce dedim yeni yıl kehanetleri mi geliyo... Bu arada kullanılan Türkçe'ye biraz dikkat lütfen. "Toilet , walide , eddim" ilk göze çarpan hatalar. Biraz daha dikkat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 En ilginç ve eğlenceli yılbaşımı geçirdim dün. Topic açıcamda şu anda durum müsait değil.[signature][hline]-Little angel go away, come again some other day. Devil has my ear today, I'll never hear a word you say. He promised that I'd find a little solace and peace. Whatever just as long as I don't feel so desperate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: khalad, 01 Ocak 2006 14:39 tarihinde demiş ki: ilginç duyguların içkile birlikte depreşmiş olabilir,ama benden iyi bir yılbaşı geçirdigin kesin :) [signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Asteroth, 01 Ocak 2006 17:31 tarihinde demiş ki: Nicki gördüm, konu başlığını da görünce dedim yeni yıl kehanetleri mi geliyo... aynen:D[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 :) ya arkadaşlar pişman ettiniz açtığıma :) attarafı sizle paylaşmak istedim tamam bazen böyle kelimeler kullanıyorum ama her zaman kullansam hata ben kendimde aradım bi seferlik affola[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar