tipitip Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 >>> >>>sevgili günlük >>> >>>herkes, hersey altust oldu, guvenebildigim dostlarimdan sadece >>>brutus kaldı. >>>( sezar ) >>> >>>sevgili günlük, >>> >>> >>>bizim imparator iyice sapıttı. "ülkenin etrafına duvar örün!" diye >>>tutturdu. yok >>>ebenin şeyi ! bu adam ya ülke sınırlarını bilmiyor ya da bizimle >>>kafa geçiyor! >>>(mö 200, çinli bir mimar) >>> >>> >>>sevgili günlük, >>> >>> >>>içimden bir ses aya gidilecek, roma bölünecek falan diyor. hatta >>>ikiz kuleler >>>yıkılacak diyor, ama ben ikiz kulelerin ne olduğunu bile >>>bilmiyorum. hayırlısı >>>olsun... >>>(1550, nostradamus) >>> >>> >>>sevgili günlük, >>> >>> >>>senden başka derdimi anlatabileceğim kimse yok! alt tarafı bir >>>elma ya! >>>bir elma kadar değerim yokmuş. >>>(adem) >>> >>> >>>sevgili günlük, >>> >>> >>>kraliçenin sponsorluğunda aylarca okyanuslarda dolandım, bula bula >>>hindistanı >>>buldum. şansımı ... ! ben şimdi kraliçeye ne diycem? Dalga geçmez >>>mi benimle, >>>"kristof efendi hindistanı mı buldun, tebrik ederim!" diye. >>>(1492, kristof kolomb) >>> >>> >>>sevgili günlük, >>> >>> >>>bir yemin ettim ki dönemem. >>>(hipokrat) >>> >>> >>>sevgili takvim, >>> >>>yarın beni başbakan yaptılar. ben de ankaraya liman yaparak >>>millete olan borcumu >>>ödeteceğim. ama çok yoruluyorum. hatta yorgunluktan sürekli >>>hasülüsas, >>>hasülünas, hasülas, hasünilas, hass... >>>(2001, çiller) >>> >>> >>>sevgili günlük, >>> >>> >>>şu rus hatun var ya, beni yiyip bitirdi. ulan bir gece takılsam bu >>>hatunla duyan >>>olur mu acep? >>>(1711, baltacı mehmet) >>> >>> >>>sevgili günlük, >>> >>> >>>bugün hava bulutlu. yağmur çiseliycek galiba. romatizmalarım azdı. >>>Uzun sürmese >>>bari. >>>(nuh) >>> >> >> >[signature][hline]KızLarDa AnLar Bilgisayardan :) şüPhEniz olmasın!.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 6 ay geyigi yapılacak o yuzden siliyorum. [Bu mesaj elvyn tarafından 01 Ocak 2006 12:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 En azından gülümsetti :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 aman azcık geyik yapalım dicem.kızcanız belki.eee biz şimdi napıoruz dieee...olsun yaaa boşverinnnn.takılın :) diferansiyel ve C de hep iii gitmiyo ztn .arasıra sulandırmak lazım[signature][hline]KızLarDa AnLar Bilgisayardan :) şüPhEniz olmasın!.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 sulandırmak için bir bölümümüz var zaten[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 sadece paylaşmak istedim.başka bişi yok yani...[signature][hline]KızLarDa AnLar Bilgisayardan :) şüPhEniz olmasın!.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Eğlence olsun amaçlı açmış arkadaş. Bir çoğumuz açılan konuları tekrar açabiliyoruz. Benimde açtığım oluyor ama o kadarda üstüne gitmeyelim. Bir kişi açıldığını hatırlatırsa yeterli olacağını sanıyorum.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Güzelmiş:D Sevgili günlük...Kahpe Bizanslılar haliçe zincir germişler gemiler giremiyo.Napıcam ben şimdi o kadar gemiyi yürütçekmiyim... Ana! Buldum işte! (F.S.M.) :P[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 adem ve baltacı mehmet süpermiş, diğerleri de güzel =)[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 nostradamus iimiş[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: tipitip, 01 Ocak 2006 12:19 tarihinde demiş ki: aman azcık geyik yapalım dicem.kızcanız belki.eee biz şimdi napıoruz dieee...olsun yaaa boşverinnnn.takılın :) diferansiyel ve C de hep iii gitmiyo ztn .arasıra sulandırmak lazım tipitipim sen ne okuyosun ??? :)[signature][hline]impossible is ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 hahahah :D cok iyi .."duvar orün" olayında kopanzi :)[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bilgisayar müh. siz ne okuyosunuz? [signature][hline]KızLarDa AnLar Bilgisayardan :) şüPhEniz olmasın!.... [Bu mesaj tipitip tarafından 01 Ocak 2006 13:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 eheh komik harbi[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ercan+taner+in+camide+namaz+sunmasi yeni konuya gerek yok buaraya atayım dedim.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: tipitip, 01 Ocak 2006 12:55 tarihinde demiş ki: bilgisayar müh. siz ne okuyosunuz? matematik okuyom.. ama ben de aldım o dersleri :) tabi C sizin aldıgınız C deel[signature][hline]impossible is ME! [Bu mesaj oper tarafından 01 Ocak 2006 13:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 >>>yarın beni başbakan yaptılar. ben de ankaraya liman yaparak >>>millete olan borcumu >>>ödeteceğim. ama çok yoruluyorum. hatta yorgunluktan sürekli >>>hasülüsas, >>>hasülünas, hasülas, hasünilas, hass... >>>(2001, çiller) ahauha hass süpermiş[signature][hline]Bunu yazan tosun, okuyanın yeni yılı kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 sevgili günlük, >>> >>> >>>bir yemin ettim ki dönemem. >>>(hipokrat) bayıldım buraya yaaa =))) tipitip cim elıne sağlık baya ii olmus bence...[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 >>>yarın beni başbakan yaptılar. ben de ankaraya liman yaparak >>>millete olan borcumu >>>ödeteceğim. ama çok yoruluyorum. hatta yorgunluktan sürekli >>>hasülüsas, >>>hasülünas, hasülas, hasünilas, hass... >>>(2001, çiller) çok kıyak ya ..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 sezarınki güzelmiş :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Bir tane de benden.. Sevgili günlük. Leş gibi oldum bu yüzme işine taktım kafayı dünyayı unuttum, işlere ara verip bi hamam da rahatlamam lazım. Archimedes[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 savgili takvim eauhaeuehauahıa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar