tipitip Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 >>> >>>sevgili günlük >>> >>>herkes, hersey altust oldu, guvenebildigim dostlarimdan sadece >>>brutus kaldı. >>>( sezar ) >>> >>>sevgili günlük, >>> >>> >>>bizim imparator iyice sapıttı. "ülkenin etrafına duvar örün!" diye >>>tutturdu. yok >>>ebenin şeyi ! bu adam ya ülke sınırlarını bilmiyor ya da bizimle >>>kafa geçiyor! >>>(mö 200, çinli bir mimar) >>> >>> >>>sevgili günlük, >>> >>> >>>içimden bir ses aya gidilecek, roma bölünecek falan diyor. hatta >>>ikiz kuleler >>>yıkılacak diyor, ama ben ikiz kulelerin ne olduğunu bile >>>bilmiyorum. hayırlısı >>>olsun... >>>(1550, nostradamus) >>> >>> >>>sevgili günlük, >>> >>> >>>senden başka derdimi anlatabileceğim kimse yok! alt tarafı bir >>>elma ya! >>>bir elma kadar değerim yokmuş. >>>(adem) >>> >>> >>>sevgili günlük, >>> >>> >>>kraliçenin sponsorluğunda aylarca okyanuslarda dolandım, bula bula >>>hindistanı >>>buldum. şansımı ... ! ben şimdi kraliçeye ne diycem? Dalga geçmez >>>mi benimle, >>>"kristof efendi hindistanı mı buldun, tebrik ederim!" diye. >>>(1492, kristof kolomb) >>> >>> >>>sevgili günlük, >>> >>> >>>bir yemin ettim ki dönemem. >>>(hipokrat) >>> >>> >>>sevgili takvim, >>> >>>yarın beni başbakan yaptılar. ben de ankaraya liman yaparak >>>millete olan borcumu >>>ödeteceğim. ama çok yoruluyorum. hatta yorgunluktan sürekli >>>hasülüsas, >>>hasülünas, hasülas, hasünilas, hass... >>>(2001, çiller) >>> >>> >>>sevgili günlük, >>> >>> >>>şu rus hatun var ya, beni yiyip bitirdi. ulan bir gece takılsam bu >>>hatunla duyan >>>olur mu acep? >>>(1711, baltacı mehmet) >>> >>> >>>sevgili günlük, >>> >>> >>>bugün hava bulutlu. yağmur çiseliycek galiba. romatizmalarım azdı. >>>Uzun sürmese >>>bari. >>>(nuh) >>> >> >> >[signature][hline]KızLarDa AnLar Bilgisayardan :) şüPhEniz olmasın!....
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 6 ay geyigi yapılacak o yuzden siliyorum. [Bu mesaj elvyn tarafından 01 Ocak 2006 12:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Frasier Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 En azından gülümsetti :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >>
tipitip Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 aman azcık geyik yapalım dicem.kızcanız belki.eee biz şimdi napıoruz dieee...olsun yaaa boşverinnnn.takılın :) diferansiyel ve C de hep iii gitmiyo ztn .arasıra sulandırmak lazım[signature][hline]KızLarDa AnLar Bilgisayardan :) şüPhEniz olmasın!....
laverda Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 sulandırmak için bir bölümümüz var zaten[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
tipitip Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 sadece paylaşmak istedim.başka bişi yok yani...[signature][hline]KızLarDa AnLar Bilgisayardan :) şüPhEniz olmasın!....
Frasier Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Eğlence olsun amaçlı açmış arkadaş. Bir çoğumuz açılan konuları tekrar açabiliyoruz. Benimde açtığım oluyor ama o kadarda üstüne gitmeyelim. Bir kişi açıldığını hatırlatırsa yeterli olacağını sanıyorum.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >>
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Güzelmiş:D Sevgili günlük...Kahpe Bizanslılar haliçe zincir germişler gemiler giremiyo.Napıcam ben şimdi o kadar gemiyi yürütçekmiyim... Ana! Buldum işte! (F.S.M.) :P[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 adem ve baltacı mehmet süpermiş, diğerleri de güzel =)[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 nostradamus iimiş[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord
oper Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: tipitip, 01 Ocak 2006 12:19 tarihinde demiş ki: aman azcık geyik yapalım dicem.kızcanız belki.eee biz şimdi napıoruz dieee...olsun yaaa boşverinnnn.takılın :) diferansiyel ve C de hep iii gitmiyo ztn .arasıra sulandırmak lazım tipitipim sen ne okuyosun ??? :)[signature][hline]impossible is ME!
Killer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 hahahah :D cok iyi .."duvar orün" olayında kopanzi :)[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
tipitip Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bilgisayar müh. siz ne okuyosunuz? [signature][hline]KızLarDa AnLar Bilgisayardan :) şüPhEniz olmasın!.... [Bu mesaj tipitip tarafından 01 Ocak 2006 13:04 tarihinde değiştirilmiştir]
unac Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 eheh komik harbi[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen!
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ercan+taner+in+camide+namaz+sunmasi yeni konuya gerek yok buaraya atayım dedim.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
oper Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: tipitip, 01 Ocak 2006 12:55 tarihinde demiş ki: bilgisayar müh. siz ne okuyosunuz? matematik okuyom.. ama ben de aldım o dersleri :) tabi C sizin aldıgınız C deel[signature][hline]impossible is ME! [Bu mesaj oper tarafından 01 Ocak 2006 13:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Voys Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 >>>yarın beni başbakan yaptılar. ben de ankaraya liman yaparak >>>millete olan borcumu >>>ödeteceğim. ama çok yoruluyorum. hatta yorgunluktan sürekli >>>hasülüsas, >>>hasülünas, hasülas, hasünilas, hass... >>>(2001, çiller) ahauha hass süpermiş[signature][hline]Bunu yazan tosun, okuyanın yeni yılı kutlu olsun
Famy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 sevgili günlük, >>> >>> >>>bir yemin ettim ki dönemem. >>>(hipokrat) bayıldım buraya yaaa =))) tipitip cim elıne sağlık baya ii olmus bence...[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek...
Junr_Sx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 >>>yarın beni başbakan yaptılar. ben de ankaraya liman yaparak >>>millete olan borcumu >>>ödeteceğim. ama çok yoruluyorum. hatta yorgunluktan sürekli >>>hasülüsas, >>>hasülünas, hasülas, hasünilas, hass... >>>(2001, çiller) çok kıyak ya ..:D
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 sezarınki güzelmiş :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Bir tane de benden.. Sevgili günlük. Leş gibi oldum bu yüzme işine taktım kafayı dünyayı unuttum, işlere ara verip bi hamam da rahatlamam lazım. Archimedes[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler.
Öne çıkan mesajlar