Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Druid hakkında

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Bide bi yanlış anlaşılma var.
Cat form != rogue.
Rogue combata hakimdir,olayları o belirler.Bir suru stunu vs si var.
Cat form sadece dps başka hiçbir şey değil.
Ayrıca feral gidersen çok hızlı grindlersin?
çünkü mananı sadece heal için atıcaksın oda adam oldukten sonra,ardından 2. mobu keserken bi bakıcaksın manan coktan dolmuş.[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten

ondan sarisin ftw
Sosyal ağlarda paylaş

baya düşünmüştüm talentlerim içn söşe bişi buldum sonunda. ve gayette ii idare edior. üstünde hele1-2 parça ii str agility veren bişi warsa baya iyi.mc de falan hiç sorun olmuor hiç bi instancede. sonuçta druid resto istenior. ama solo istediğin zamanda çok ii. yane kendimce gayet ii düzenlenmiş bi talent tree :horace:

[signature][hline]bayan arkadaş:serhat, gamze intihar etti,hastanede şu an.
Ben:bişicik olmaz.1 hatfaya kalmaz akarsınız gene ortamlara

[Bu mesaj Grizzly tarafından 27 Aralık 2005 13:01 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

daha deneyimliler vardir sadece 58 druidim var ama bence druid`in keyfi feral ile cikiyor. iki tane giysi takimim var. inslarda int agirlikli takimi giyiyorum, saglam heal yapiyorum ama talent olmadan pri veya resto druid ile boy olcusemiyor tabi. ama o da az bulundugu icin sesi cimiyor kimsenin. genelde solo takiliyorum, kendi levelimdan bir-iki yuksek uclu mob grubunu kolaylikla aliyor druid. bir-iki yuksek elite de iner, daha yuksek elite sansa bakar. wsg de agi+str takimla oynuyorum, heal fc zorda kalmadikca atmiyorum. kedi formunda kenarda kosede kalmis cloth giysilileri indiriyorum ozellikle oturup yiyip icen yakaladim mi uc vurusta oluyorlar, keyifli oluyor. genelde druid cok iyi flag run yapiyor, ozellikle travel formunu aldigi zaman.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bu arada söylemeyi unuttum.ikinci bir giysi takımın olsun,
Çantanda bulunsun [45+ için bu] instance ta eğer main healer olma durumun olurca çat onları giy.
Bunlar int spi ağırlıklı olsun.
Misal normalde 2900 manam varken healer olma durumunda 5k manam oluyor.[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:

ondan sarisin ftw
Sosyal ağlarda paylaş

Feral gidiceksen eğer innervate ve NS ye ihtiyacın olmayacak zaten.Tamam NS priest ve magelere karşı inanılmaz işe yarıyor ama sonuçta pvp dediğimiz şey duel değil =).[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:

ondan sarisin ftw
Sosyal ağlarda paylaş

Balance olmada ne olursan ol böle gereksiz talent görmedim devamlı manan biter 1 saat su içersin.Grind yapçam diosan feral resto git ama intasce adamıyım parti yapçam diosan resto ol ben resto intascelarda gayet rahat olur bazen tv bile izliorum:). 31 20 yaptığında zaten feralin çok güzel talentlarını almış olacaksın. Bide dier arkadaşların dedii gibi 2 set yap benim gibi sc parçalarıdır güzel mavi rogue itemleridir topladınmı:) resto olsanda çok güzel dam werirsin. Stat olarakta bi sette sta agi aban ap i agi belirlior str kasmasanda olur healing item olarakta spi int ver mana poolun çok olmasada 5 sn kuralıdır falan filan derker dünya kadar heal atarsın
Sosyal ağlarda paylaş

said:
subuo, 28 Aralık 2005 00:12 tarihinde demiş ki:
Balance olmada ne olursan ol böle gereksiz talent görmedim devamlı manan biter 1 saat su içersin.Grind yapçam diosan feral resto git ama intasce adamıyım parti yapçam diosan resto ol ben resto intascelarda gayet rahat olur bazen tv bile izliorum:). 31 20 yaptığında zaten feralin çok güzel talentlarını almış olacaksın. Bide dier arkadaşların dedii gibi 2 set yap benim gibi sc parçalarıdır güzel mavi rogue itemleridir topladınmı:) resto olsanda çok güzel dam werirsin. Stat olarakta bi sette sta agi aban ap i agi belirlior str kasmasanda olur healing item olarakta spi int ver mana poolun çok olmasada 5 sn kuralıdır falan filan derker dünya kadar heal atarsın

balance den natural weapons,shapeshifting leri almadan nereye feral oluyorsun?

feral adamın 13 talenti balance e gider ki adama benzesin
Sosyal ağlarda paylaş

Abso orda 0/30/21 dediği 30 feral 21 restodur.21 verilmesinin nedeni natures Swiftness alınmasıdır.
Aslında mukemmel bir talent natural swiftness shamandan bilirsin işte instant cast heal.
Ama sırf onun için abuk subuk talenlere veriyorsun 15 talentin bouşa gidiyor-tamam motw ii dielim en azından 5 talentin boşa gidiyor-
Eğer eski resto ağacı olsaydı eyvallah derdim ama nerf yedi işte resto ağacı.
şimdi o 15 puanla;
Natures graspi fulluyorum.Bu ganklemeye çalışan roguelar için birebir.
Sonra %3 crit veren auramı açıyorum,ki sırf bu bile gruba alınma sebebidir,adamlar %2 crit veren trinket için hayvan gibi para bayılıyorlar sen düşün.
Hayvanken faerie fire atabiliyorum bu inanılmaz gerekli birşey bir an once alınmalı.
Sonra Shapeshiftimin manası %30 azalıyor 3 talent puanıyla.Şimdi sağlam bir feral olucaksan eğer int ve spiye vermemelisin.E combatta özellikle menzilli birimlere karşı sık sık shapeshift atman gerektiğinden mana çok onemli.Yani bu talentsiz en fazla 4 shift 1 de regrowth atarsın int eşyasız.
Sonra 5 puan hasarımı %10 artırıyor.Ayı olarak düşünürsen gereksiz,ama kediyle çatır çutur vurduğundan %10 etkili.
Ayrıca omen of clarity diye güzel bir talentimiz var onu alıyorsun.

Birde 0/30/21 ,ben daha az vurayım ama outlastim olsun.Bu nedemek?grupta pek işe yaramam ama teke tekte affetmem oluyor.Tamam bunlar 1vs1 de bize göre daha etikili olabilirler özellikle priestlere karşı AMA bu oyun 1vs1 değilki?
Ki verdiğim talent dizilimini zayıf zannetme =),sadece arcane gitmiş bir mage ve shadow priest zorlar eğer duel değil bir savaş durumu varsa zaten kolayca kaçıp gelip birdaha öldürebilirsin.[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:

ondan sarisin ftw
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...