Famy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yeni yılda yapıcamız ya da yapmayacağımızseyler için söz werelım...aklımıza geldıkçe ekleyelım... ben baslıorum= 2006da kımseye karşı ii ya da kotu onyargılı olmıcam!!![signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 söz möz yok bu sene[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ii canım kımse soz wermıosa ben werıorum kendı kendıme 2006da daha iyimser olmaya we kımseyı kırmamaya öalısıcam umarım başarırım =)))[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: lons, 31 Aralık 2005 20:20 tarihinde demiş ki: YA BE GET kaba insanlara kızmayacağım...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: lons, 31 Aralık 2005 20:20 tarihinde demiş ki: YA BE GET bu tıp ıfadeler kullanmazsan sewınırız[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 @lons napmaya calışıosun arkadasım bos da olsa kapatılması gereken bı topıc oldunu sanmıorum lutfen yorum yapma istemıosan!!!![signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 1-Bu sene paticiğe daha çok giricem çok pis post kasıcam 2-Seviceim bir kız arkım olsun 3-Ailem sağlık içinde olsun hep 4-Ha bide kurtlar vadisi gençliği değişip tertemiz topluma yararlı bireyler haline gelsin[signature][hline]='.'= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Hiç birşey için söz vermeyeceğim , sadece içimden geldiği gibi davranacağım[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 SEVMİCem ![signature][hline]Platon, 26 Aralık 2005 00:27 tarihinde demiş ki: ben tavşan avlamak istiyorum beni karsı takıma verin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 diyene bak...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Beyler lütfen no kavga sadece dileklerinizi yazın. Abzürd tipleri boşverin taqılsınlar onlar cvp vermein muhattab olmayın[signature][hline]='.'= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ardenin mesajı üzerine bir gerçeğe gözlerim açılmış olup cevap vermeme kararı aldım... [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 31 Aralık 2005 20:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: asinanyavuz, 31 Aralık 2005 20:52 tarihinde demiş ki: said: lons, 31 Aralık 2005 20:20 tarihinde demiş ki: YA BE GET daha 1 saatini yeni doldurmuş üye nasıl oluyorda bir topice kabaca bir cevap yazıyor. İlgilenmiyorsan girmezsin olur biter burası bir topluluk. İlla sadece senin istediğin konularda konuşulacak diye birşey yok. Ayrıca daha yenisin. Benim bildiğim yeni üyeler yeni bir ortama girdikleri için daha dikkatli olur... + biraz daha saygılı olur musun insanlara karşı.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 arden haklısın. 1-bir daha aşık olmicam dememe rağmen sözümü bozup yine olacağım.. 2-derslerime çalışacağım (biraz zor gibi ama inşallah :D)[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bu postu yanlışlıkla attım moderator ilgilenirse ssevinirm [Bu mesaj Arden tarafından 31 Aralık 2005 21:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bu sene aşık olmucam en büyüğü bu galiba :([signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yok aşk meşk, eeyore gibi ders calişicam[signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory? When you do, I hope you smile and hold that memory a while Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 söz veriyom açılmayı öğrenicem[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Fülfül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seph Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Hayallerimin peşinden koşacam.Ve gerçeğe dönüştürcem (İlki işallah bu geceden olcak) Herkese mutlu yıllar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: HitokiriBattousa, 31 Aralık 2005 20:47 tarihinde demiş ki: SEVMİCem ! +9999...9999[signature][hline]Sabrina, 30 Aralık 2005 15:12 tarihinde demiş ki: Saçlarının ve çenenin kıllı olması yararına, bi de o eski halinle "rape me" deme =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Herhangi bir konu açtığımda insanlar ne kadar üzerime gelselerde saygı göstereceğim. Onların seviyesine düşmeyeceğim. Sözüm Söz :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 artık yeni gelenler bölümüne hoşgeldin yazmayı bırak üşenip sadece post kasmak için hg yazanları özel mesajla taciz etmicem kendi hallerine bırakıyorum[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Daha çok adam olmaya çalışıcam. Şaklabanlığı bırakıcam. Kendimi yaptığım her işe en iyi şekilde vericem. Yapmazsam dövün beni[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ben hiç bişi için söz vermıycem tek dilegim ALlah yardımcımız olsun hepimizin.[signature][hline][b]HANİ MUTLULUKTU BU AŞKIN SONU HANİ SEVECEKTİK BİR ÖMÜR BOYU NASIL YAPTIN ZALİM SEN BANA BUNU KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bu yıl biçerdöver + traktör almıycam, almaya çalışmıycam[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar