Venator Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Evet aynen oyle oldu. Cd-key hatası verdi.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 O zaman geçmiş olsun, DT4 ya da yok oyun...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 DT 4 ilede MotoGp fln açılmıyo, çok sakat olmuş ya.[signature][hline]Fistan, 23 Aralık 2005 03:14 tarihinde demiş ki: mayhem.antalyaya falan uğrama ailecek dalarız sana yani çantaya. ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Moto GP cracklendi, DT4'e ihtiyaç yok zaten...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Megagames te bulamadım crackini gene Virtual Hide istiyor, DT 4 ilede Virtual Hide çalışmıyor, crackini öm den yollarsan sevinirim.[signature][hline]Fistan, 23 Aralık 2005 03:14 tarihinde demiş ki: mayhem.antalyaya falan uğrama ailecek dalarız sana yani çantaya. ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Ben release olarak çektiğim için tek başına yok dosya ama DVD'ye yazacağım zaman açarım dosyayı, o zaman yollarım bulamazsan. Bir iki günü bulur ama. www.nforce.nl adresini takip edin...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 kymo kardeş buldum ya sağolasın ilgin için =) NForce sitesi release duyuruları içinmi sadece?[signature][hline]Fistan, 23 Aralık 2005 03:14 tarihinde demiş ki: mayhem.antalyaya falan uğrama ailecek dalarız sana yani çantaya. ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Abi biraz geç yazdım ama Prince serisindeki her oyunu bitirdim :o birde bu starforce olayı yokmu :P bana yemedi ben hala cd rom takılı image ile oynuyorum ( ama cd korsandı heheh ) yannız ekran kartını değiştirmek zorunda kaldım g force mx 440 128 mb ekran kartı ile Warrior Within ve T2T Oynuyabiliyodum ama :P Sands of time ı desteklemiomuş yada direcxt olayıydı ama şimdi ati radeon aldım ddehşet oyun çok eğlenceli kafa patlatıon birde hardda yaratıklar gebermiyo kolay kolay öl öl baştan başla :P[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Greeny, 29 Aralık 2005 09:25 tarihinde demiş ki: kymo kardeş buldum ya sağolasın ilgin için =) NForce sitesi release duyuruları içinmi sadece? İyi eğlenceler =) Evet, Nforce sadece yeni çıkanları listeler.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 arenayı nası geçicez??:([signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Hangi arena?[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ilk arena eşşek boyutlu adam[signature][hline]the truth is out there... FB may the force be with you iel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unknow Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 evet ama oyunun konusunda iki kişi oynuyorsunuz bir bizim prens birde yeni kötü prens iyi prensin özelliğini bilirsiz kötü prensde casusluk ve ölümcül hareketler var yani yiyinin yapamadığını kötü kötünün yapamadığını iyi prens yapıyor ama kötü prensde matrix yok mutlaka kesinkez oynayın son oyunu bu... işte kötü prens ve bizim prens ama ben daha 2'yi daha bitiremedim.:-([Bu mesaj unknow tarafından 29 Aralık 2005 18:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: mulgear6, 29 Aralık 2005 17:40 tarihinde demiş ki: ilk arena eşşek boyutlu adam Bak orda etrafa bak tırmanacağın yerler var o tırmanacağın yerlere tırmandığında o eşşek boyutlu adama doğru atla zaten speed kill çıkacaktır.2 defa böle speed kill yaparak gözlerini kör ediyorsun. ondan sonra bacaklarına çalış bir bakmışsın adam ölmüş.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 hep omuzuna vuruyo nolucak benim bu halim??:([signature][hline]the truth is out there... FB may the force be with you iel [Bu mesaj mulgear6 tarafından 29 Aralık 2005 18:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: mulgear6, 29 Aralık 2005 17:40 tarihinde demiş ki: ilk arena eşşek boyutlu adam Sağda ve solda 2 tane çıkıntı var. Önce sağdakine tırman. En tepeye çıkınca üzerine atla. İlk vuruş omzuna. Sonra elini sana uzatırken zaman yavaşlayacak ve eline. Em sonunda gözüne. Sonra soldaki uzunluğa tırman. Aynı taktik bir daha. hep zamanın yavaşlamasını bekle. Sonra yerde ayaklarının altında dolaşıp öldürdüm ben.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 allah kahretsin speed kill in mantıgını The Arena da ögrendim :) zor oldu ama oldu :)[signature][hline] Oosjo satılıktır... gerekli bilgi için tık... unutulmadı...unutulmazda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 seriden tek oynadigim oyun bu, hikayesi basta "vay be guzel seyler olmus onceden" gibi bir dusunce uyandirdi, zamanla "bi kiz cikmali kesin, pazarlama mantigina ters" diye dusundum mesela, cikti. Tekduze bir oyun, hikayesi de guzel degil diye dusunuyorum. Ayrica da oldukca kalitesiz bir grafik motoru var. Dahasi playstation icin yapilmis gibi, kapiyi bile acamiyorum. Nerede System Shock nerede bu, seneler once cikan oyun bile daha kaliteliydi. oynanmamasini tavsiye ederim.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ory Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 enteresansın derim bu kadar iyi bi aksiyon oyununu nerde bulacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 yerin dibine geçirdin oyunu, fıstık gibi oyun[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Fülfül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 sands of time dan beri oynamazsan zaten bi anlamı olmaz öyle bir durum da var[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" [Bu mesaj Othranx tarafından 01 Ocak 2006 14:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ben açamıyorum bu oyunu hala yahu:( kabloları çıkardım.bu sferde cd-key yanlış hatası verio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ehuuheuhe buraya yazdım çalıştı oyun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 OOFFF buraya yazmak için çıkmıştım yine çalışmadı oyun delircem şimdi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bu oyunu bütün life upgradeleri almadan bitiren varmı ya?kötü sonu görmek istiyorum ama üşeniyorum dvd yi tak çıkara=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar