Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

War Rock


SadGamer

Öne çıkan mesajlar

oyun genel olarak bf2 tarzında :) oyunda grafikler muhteşem ama iyi bir makineniz yoksa indirmeyin bile çok kasış olur :P Oyun beta da şu an betadan çıkınca paralı olucaktı sanırım ama tam bilmiyorum :) Oyunda fazla bug bulunmuyor. Genel yapı olarak zevkli ehehe ama Türkiye den oynamak bazen zor olabiliyor çok fazla lag yaşıyabiliyorsunuz :P ama öneririm mmofps olarak gayet zevkli :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

8 kişilik ÇOK RAHAT oynadım SS'ler aynen gördüldüğü gibi client 184 mb yüklendiğinde 500mb kaplıyor.Araçlar bulunuyor 5 class var.Mühendis,Medic(Dohtır Bey),(Her Türk)Asker(Doğar),Recon (recep recon),bide (bazukacı baba)Heavy Weapons Unit

[Bu mesaj SadGamer tarafından 06 Aralık 2005 21:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende geliyorummm :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Silkroad - Anron - 20+
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Battlefield'ın yandan yemişi :P ama grafikler güzel, tüm detayları minimum yaptım, çok rahatsız etmedi.

deli gibi oynanmıyor da işte 1 saatlik falan kafa dağıtmak için oynanır. kanamadan ölmek falan güzel fikirler de , adamı öldürmek için 2-3 saniye önceden ateş etmeye başlamanız gerekiyor. kafasına 6 mermi yiyen adam ölmeli bence oracıkta.

ya bi de gunz online da da böyle lobi sistemi vardı, bunda da gunz da da 8+ oyuncu varsa deli lag oluyor. aynı kodu mu kullanıyorlar acaba ?[signature][hline]

[Bu mesaj Fly tarafından 11 Aralık 2005 19:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hiç bi oyuna baglanamıorum :/[signature][hline]
Oosjo satılıktır... gerekli bilgi için tık...
Casa Bonita xD
VashTheStampede'in imzasından alıntıdır;
"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oynadım direkt, battlefield kopyası hersey, zaten amac battlefield alternatifi + online. bir rank /lvl sistemi var, mac kazandıkca fln puan alıyorsunuz ama sarmadi, grafikler bence cok kirli, lag bihayli fazla vs vs..[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu
Da Blog
BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

güzel gözüküyor indiriyoruz bakalım bide türk server ı olsa ne güzel olur ping sorunu kadar büyük bir sorun yok[signature][hline]: "You have come here to fight as free men... If you fight, perhaps you'll die.If you run, you may live for a time.But at what cost?... I say we'll always be free!"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...