SadGamer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Gezinirken gördüm ama deneyemedim umarım birisi dener.SS'leri güzel görünüyordu.War Rock Resmi Site-War Rock [spo1=Screen Shots][/spo][Bu mesaj SadGamer tarafından 05 Aralık 2005 20:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 oyun genel olarak bf2 tarzında :) oyunda grafikler muhteşem ama iyi bir makineniz yoksa indirmeyin bile çok kasış olur :P Oyun beta da şu an betadan çıkınca paralı olucaktı sanırım ama tam bilmiyorum :) Oyunda fazla bug bulunmuyor. Genel yapı olarak zevkli ehehe ama Türkiye den oynamak bazen zor olabiliyor çok fazla lag yaşıyabiliyorsunuz :P ama öneririm mmofps olarak gayet zevkli :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 8 kişilik ÇOK RAHAT oynadım SS'ler aynen gördüldüğü gibi client 184 mb yüklendiğinde 500mb kaplıyor.Araçlar bulunuyor 5 class var.Mühendis,Medic(Dohtır Bey),(Her Türk)Asker(Doğar),Recon (recep recon),bide (bazukacı baba)Heavy Weapons Unit [Bu mesaj SadGamer tarafından 06 Aralık 2005 21:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 İndiriyorum.30 dk sonra oyundayım.[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bende geliyorummm :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Silkroad - Anron - 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 deli bişeye benziyo indiriyorum :D[signature][hline]Dünya'ya Bir Faydanız Olsun http://www.worldcommunitygrid.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 sarmadı :-P[signature][hline]Dünya'ya Bir Faydanız Olsun http://www.worldcommunitygrid.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Battlefield'ın yandan yemişi :P ama grafikler güzel, tüm detayları minimum yaptım, çok rahatsız etmedi. deli gibi oynanmıyor da işte 1 saatlik falan kafa dağıtmak için oynanır. kanamadan ölmek falan güzel fikirler de , adamı öldürmek için 2-3 saniye önceden ateş etmeye başlamanız gerekiyor. kafasına 6 mermi yiyen adam ölmeli bence oracıkta. ya bi de gunz online da da böyle lobi sistemi vardı, bunda da gunz da da 8+ oyuncu varsa deli lag oluyor. aynı kodu mu kullanıyorlar acaba ?[signature][hline] [Bu mesaj Fly tarafından 11 Aralık 2005 19:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 kodla alakası yok :) server makinelerinin yeri neresi bilmiyorum ama bizim yurt dışı çıkışıyla alakalı :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Kod aynı değil ama senin denediğin net hızı aynı galiba.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 hiç bi oyuna baglanamıorum :/[signature][hline] Oosjo satılıktır... gerekli bilgi için tık... Casa Bonita xD VashTheStampede'in imzasından alıntıdır; "Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 oynadım direkt, battlefield kopyası hersey, zaten amac battlefield alternatifi + online. bir rank /lvl sistemi var, mac kazandıkca fln puan alıyorsunuz ama sarmadi, grafikler bence cok kirli, lag bihayli fazla vs vs..[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Oyunu sildim de aklıma geldi, levellar ne işe yarıyor ? Silah falan almaya yarar diyeceğim ama silah dükkanı vs yok ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Daha oyuna uçaklar ve silahlar gelecek oyun daha betada ve sslere bakılırsa maplar büyük olacak (yani nede olsa bir uçakla daracık alanda zor hareket edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_RoLanD_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 güzel gözüküyor indiriyoruz bakalım bide türk server ı olsa ne güzel olur ping sorunu kadar büyük bir sorun yok[signature][hline]: "You have come here to fight as free men... If you fight, perhaps you'll die.If you run, you may live for a time.But at what cost?... I say we'll always be free!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bende geliyorum[signature][hline]www.otostopcu.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Lag denen olay adamın erkekliğini bile söndürebilecek, çok tehlikeli bir illettir. Lag varsa ben yokum...[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramushaseru Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 arkadslar bende avat antıvırus var bunu oyuna gıreken kapıyorum agdan connectore ıxın verıoyorum ama oyu acıp oynmaya baslayınca network bad connectıon dıo bızım port acamamızmı lazım yada bzım ulke ıcın bu sey cıkmu laglı[signature][hline]kötüye bisi olmass anda cölde ayı kovalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Senin japonyaya gidip süper bir baglantı alman gerekiyor :) [Bu mesaj SadGamer tarafından 01 Ocak 2006 12:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 up kimler oynuyo baya bi yenilendi guzel oldu lag problemi yok artik 50 pingle falan oynaniyo turkiye serveri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 US_West_CA US_East_NY Germany-FFT London-UK Turkey_ME EU_vs_USA ilginc bir server listesi. Bu sondaki uk,ca lar ne oluyor. Ülkelerin kısaltmasi desen Turkey_Me deki Me ne anlama geliyor bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Mersin falandır :) Yada middle east diyolardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Bu arada konunun yeri yanlış değil mi? FPS'de olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 bf2 cok cok daha güzel ben hic begenmedim adamı 15410518 m den cok rahat öldürebiliyorsun nişan aldıktan sonra ates edebildiğin kadar ates et kesin ölüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar