Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ee sonuç ne şimdi...

Llama

Öne çıkan mesajlar

bi dışarı çıkıp gezinem dedim insanlar telaşla alışveriş yapıyor ayy ayyy bu olmaz şu olur arabalar her zaman kinden daha hızlı hareket ediyorlar nereye yetişeceklerse 5dk geç kalsa ne olucak yılbaşı ya bi kadeh az daha içicek belki ondandır,bir yanda bilet alma telaşı insanlarda sanki 5 trilyon ona vuracak hadi vurdu adamın dengesini bozar bu para...
anlamış değilim neden böyle telaşlı insanlar sıradan bi gün buda ya ne olcak yanı gece yarınsında 3 2 1 sayıpta aaaaa öpüşmeler koklaşmalar ayy ayy yeni yıl dilekleri falan fılan da
abi bu olaylar beni çok kastı[signature][hline]karşıyız biz savaşa
ne gerek var sınırlara
fırınlara gireceksek
lanet olsun politika...
Sosyal ağlarda paylaş

hayatın içindeki eşşek gibin zorluklar karşısında yalandan seviniomuş gibi yapıp hayatlarına "birazcık" olsun renk katmak insanları kısada olsa mutlu edio bu kötü bişey deil ki.. herkez farkında bunun aslında sıradan bi gün olduğunun yada ne bileyim.. aslında eylenmeye çıktıkları haftasonlarından farklı bir şeyin olmadığının ama genede. insanlar bi şekilde mutlu olmak istio sanırım ki böle bi yalancık günü kutluolar.. kasma kendini bence sende takıl peşlerine.. maksat eylenmek.. ertesi sabah uyandığında gene herşey eskisi gibi olcak zaten...
bal kabağına dönücek herşey/heryer dönene kadar tadını çıkarmayı hor görmek yanlıştır herhal?
--
bırakalımda bari bi gün kandırlarım birbirimizi.. yeni yıl oleeey! diye..
lazım böyle şeyler lazım...[signature][hline]Sanırım içmek,
ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir.
Sosyal ağlarda paylaş

YA hakktn dısarda herkeste bı hedıye geyığıı sankı almış olmak alıo gıbıler cok yapmacık geldı bana ya bı telaş bı hawalar ne bılyım soğudum ya yenı yıl hedesınden ben gırmek ıstemıorum şansım olsa da 2005te kalsam kotu motu 2005 iiydi be =))[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek...
Sosyal ağlarda paylaş

yılbaşında sizlere özel imkan

yıl yaz 35 35 e gönder biz girelim sizi bu dertten kurtarmak için yılbaşınıa/kcell olarak hizmetlerimize başladık

mutlu yıllar:-p[signature][hline]Viva La SémiH
irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !!

bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki:
kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık

Sosyal ağlarda paylaş

said:
BioHazarD, 31 Aralık 2005 19:12 tarihinde demiş ki:
aybaşı nası kutlamıyosa yılbaşıda kutlanmamalı gayet saçma.

milletin aklına böyle şeyler sokma başlarsa yarın öbür gün öyle şey görürsünüz bak[signature][hline]karşıyız biz savaşa
ne gerek var sınırlara
fırınlara gireceksek
lanet olsun politika...
Sosyal ağlarda paylaş

ben olmuşum negatif zaten perşembe akşamı sabahladım 09:00 da gittim dershaneye cuma günü 17:00 de bir uyumuşum cumartesi sabahı uyandım sabahın köründe bişey olmayacağı için yine koydum kafayı :p 12:00 de kalktım hehe ondan sonra gelde negatif olma içim fesat.[signature][hline]We want war, wake up !
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında yılbaşı bahane maksat atraksiyon olsun, hediye olsun, güzel yemek yiyelim lan bugün demek olsun, sabahlayıp anneden babadan laf yememek olsun, muhabbeti iyi tanıdıklar ile toplanıcak herkezin bildiği bir gün olsun, arkadaşa kıyak olsun diye oturup website yapmak olsun, torpil patlatmak için seçili bir gün olsun.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Sosyal ağlarda paylaş

Yada evde ailecek oturalım geri sayalım, televizyonda dansöz izliyelim, sayılmaz o.
Muhakkak bi tanıdık grubu ve yeni adam olacak, atraksiyon çıkarılabilicek.
En az 3-4 paare torpil atımı olmazsada olmaz. Bi rahatsızlık çıkarmamız lazım sonuçta.
onu bunu bırakın
Hediye alanlar olmasa hiç tadı çıkmaz.
Beleş lan.

Lanı kullandığın yerde önemli. Cuk sesi çıkması lazım.
2-3 lan yüzünden uçurulucaksan uçurulayım zaten:) 2-3 lan yüzünden uçurucak yerde işim ne ki zaten?.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.

[Bu mesaj Chemical tarafından 31 Aralık 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yılbaşı ve diğer eğlenceler aslında insanların eğlenmesi, değişik bir şeyler yapıp mutlu olması ve hayatlarına renk katması için bahane, onlara bir fırsat, eğlence.

Ayrıca orada "bugün de sıradan bir gün" bakış açısı biraz sığ kalıyor. Çünkü orada insanlar sadece bir günü değil tüm bir yılın bitişini kutluyorlar. Sadece bugüne has bir coşku değil yani, bütün bir sene yaşadıkları tüm sevincin toplamı ve ayrıca tüm üzüntülerin bitmiş olmasının sevinci.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

bugun 31 aralık 2005 yarın 1 ocak 2006 benim icin bu kadar kutlanacak bisi gormuyorum yarın herhangi bi pazar gunu olacak yine sınavlara girecem yine gelecekle ilgili planlarım ne olacak benim bu halim vb. dusuncelerim devam edecek..

biri nice mutlu senelere!! dese o sene yine hic bisi farklı olmayacak yine sen sen olacaksın hayatında hic bisi degismeyecek..

ama ne oldu yine dısarı cıkacaz ickiler icicez(bende) yeni yılda daha iyi bi hayat dileyecez..
Sosyal ağlarda paylaş

hayır öyle değil, mesela 2 sene önce yaşadım. bira almam lazımdı. 30dk var yeni yıla. çıktım bakkal kapalı en yakınıda 4-5 mahalle ötede oraya koştum aldım eve geliyorum bi saate bi yola bi saate bi yola 3dk kala geldim. çok eğlenmiştim.

diğer insanların yaptığıda bir nevi aynı şey. akşam misafir gelecek eve, yemek yapacaklar bir malzeme eksik yetişmek için markete gidecekler o kalabalıkdan alacaklar getirecekler vs.[signature][hline]Bunu yazan tosun, okuyanın yeni yılı kutlu olsun
Sosyal ağlarda paylaş

aşağı indik arkadaşla bi ton abazan serseri ne ararsan var bütün sene bizim doldurduğumuz bar yılbaşı akşamı dolmuş adam bıdı bıdı yapıyor adam gibi içemedik bir yerde yok üye olmayan giremez yok osurmayan giremez bilmem ne eve geldim evde içicem...[signature][hline]We want war, wake up !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...