Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gişede Cimbom Kazandı

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Pendik. Allah allaah. Sidik yarıştırmıyoruz burada. 6-0 başarı oluyosa biz daha başarılıyız dedim sadece. Belki bi gün FB bizi geçer.

Bizim malubiyetimizi örnek göstermişsin. Ben ise başarıları karşılaştırdım ve mağlubiyetinizi falan göstermedim...

PS: Tony kopardıon yav :D[signature][hline]"Senin baban Superman oldu"
In Rock We Trust
K.A.L Forever!

[Bu mesaj nileppezdel tarafından 25 Aralık 2005 21:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nileppezdel, 25 Aralık 2005 21:25 tarihinde demiş ki:
Şu anda daha iyisiniz bizden evet, ama biz başarıya bakıyoduk o mesajlarda. Şu anki durumu inkar eden yok.

işte bunu kabul edin...
ayrıca uefa ve super kupadan sora başka başarınızın olmadığınıda kabul edin başka bişi istemem[signature][hline]nick: ::WackY::
nation: Karus
Lvl: 62 Shadow Knight
Clan: KittiesT_T
Server: Ares
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nileppezdel, 25 Aralık 2005 21:30 tarihinde demiş ki:
Ettim. Gerizekalı yönetimler olmasaydı durum değişirdi ama maalesef :(

Ama Türk futbol tarihinin en büyük başarısını Galatasaray getirmiştir. Siz de bunu kabul edin.

ona bişi diyen yok...
ama ben gsli olsaydım ergünü ve özhanı öldürürdüm resmen katlettiler klübü...
riva projesi askıya alındı a.s.y projesi 10 senedir aynı maket hala maket olarak duruyo stadı yeniliyceklerdi boya v.s hala dökülüyo yani maşallah çok sabırlısınız ...[signature][hline]nick: ::WackY::
nation: Karus
Lvl: 62 Shadow Knight
Clan: KittiesT_T
Server: Ares
Sosyal ağlarda paylaş

said:
WackY_, 25 Aralık 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
said:
nileppezdel, 25 Aralık 2005 21:25 tarihinde demiş ki:
Şu anda daha iyisiniz bizden evet, ama biz başarıya bakıyoduk o mesajlarda. Şu anki durumu inkar eden yok.

işte bunu kabul edin...
ayrıca uefa ve super kupadan sora başka başarınızın olmadığınıda kabul edin başka bişi istemem

ondan başka başarımızın olmadığını zaten biliyoruz ama o başarıları tek elde edenin biz olduğumuzu da biliyoruz başkalarının aksine...[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Sosyal ağlarda paylaş

Cunku "eski acik sari desene" galatasaray yonetimi tarafindan yaptirildi , bu yuzdende gayet guzel reklam kampanyasi yapildi normal olarak.

"takim boyle tutulur" ise , taraftarlarin yaptigi bir film olarak gosterilebilir , fenerbahce yonetimi 2007 de 100. yil serefine bol reklam kampanyali bir film yaptiracakmis.[signature][hline]4 8 15 16 23 42
Sosyal ağlarda paylaş

biletler 1 milyondu sanırım yada kombinesi olanlar sinemaya beleş girdi sanırım.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

pardon ama.. amacim sidik yaristirmak degil. fbliyim diye bahane buluyorum sanmayin yani ama bu filmlerin kiyaslanmasi normal mi sizce?
yani birisini gs klubu yapiyor, 100. yilinda sanirim, reklamini bilmem nesini gs klubu yapiyor ve icerik olarak seyirciyi cekicek daha cok cazip seylere sahip fbnin filmine nazaran(gercek futbolcular, herkesin merak ettigi soyunma odasi vs)
digerini normal bir taraftar cekiyor ve ayriyetten belgesel(turkiyede belgesele olan onyargiyi anlatmama gerek yok) fb klubu reklamini yapmiyor, sadece resmi sitesinde bole bole bi film gosterimde yazdi o kadar. seyirciyi cekicek extra bi ozelligi de yok.
basta da dedigim gibi gsli olsaydim da gorusum bu olurdu, 2si cok farkli seyler, fb klubu de 100. yilinda klup olarak bole bisi yaparsa o zaman onun kiyaslanmasi gerekir diye dusunuyorum.(fb yaparsa gecer demiyorum yanlis anlasilma olmasin) yani bi bjk taraftari da klupten izin alip stadda cekim yapsa ve onu vizyona soksa, blackchaos ta ayni benim gibi dusunecekti eminim.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Patos oturup ben araştırmadım zaten.

Sabah gazetesinin bir haberi bu ayrıca haberde Gsın filminin klup tarafından Fenerbahçe nin filminin kişi tarafından yapıldığı bahsedilmemişti.
Bende bilmiyordum.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...