Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paladin acacagım yardım?

ombakkombak

Öne çıkan mesajlar

pvp için diyorsan, hatta genel olarak diyorsan tek tavsiyem paladin açmamandır.. :-)

neden:

paladini pvp için düşünüyorsan en makul ve mantıklı seçenek cleric gibi oynatman ki pvp için healer açan neredeyse kimseyi tanımıyorum, bildiğim en iyi pvp priestleri mesela ya sonunda pvp'yi bıraktılar ya da pvp için alt açtılar. tanıdığım adamakıllı pvp paladinleri de aynı şeyi yaptı, revizyonda hiçbirşey yok bu durumu değiştiren, tam tersine desteklenen bir durum var..

pve için diyorsan sabah akşam decurse ve heal ile boğuşmak isteyen insan zaten gitsin priest açsın. en azından healersınız yani ne olduğunuzu biliyorsunuz..

hele hele pvp'de dmg vereceğim milleti keseceğim diye bir düşüncen varsa en son seçeceğin sınıf paladin olsun. diğer 8 sınıfın herhangi biriyle daha iyi iş yaparsın o bakımdan..[signature][hline]Grand Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

Gercek anlamda paladinlere kaktırma yapmak lazim artik o kadar komik geliyorki çogu zaman 500 dmg veremeden ölüyorlar şu kadar epicim var bu kadar fr var şu var bu var hoba pata küte hade yamuldu gerçekden buff şart
şaka ile karışık sam i sinir etmek icin l2p felan geyik yapıyoruzda ne bilim roguem harici paladin gerçekdende sinek gibi geliyor ha şu var paladinin yaninda bi warrior oluyor ağlıyorum resmen :(
Roguede tek tirsdiğim şey abi attack kesip bs beklior 3-4 bs yasliyorsun dönüyor lak die veriyor renocking i 2h ile oba full hp dip olmuş gerçi vurmayinca anliyorsun hemen evasion barsiyorsun o kadar beklediği ile kaliyor yinede bişi lazim paladinlere yinede cogu rogue hala bodoz giriyor renocking şarzliyan palaya işte karşindaki class i az da olsa tanimak lazim.

Sam bu sever doğrulari söyledim geyik meyik yok.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Signature Avatar

[Bu mesaj Regalya tarafından 31 Aralık 2005 22:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende paladinlerden cekiniyorum en azından suan yani lvl 20 lerde falan warlock umla stolen mountainste q yapmaya calısıyorum ana bi baktım 24 pala. sotee ye yatmıs su içiyo bende heyecan olsun diye giriştim adama herif olmuyo yanıma geldiğinde de 100 100 koyuyo zar zor kaçtım elinden ama nikini belledim bi 30 lvl sora kesecem onu :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ombakkombak, 31 Aralık 2005 22:50 tarihinde demiş ki: adam ben inek olmam diyor

[spo1=Nesi varmiş ineklerin!][/spo][signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Signature Avatar

[Bu mesaj Regalya tarafından 31 Aralık 2005 22:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi san aen ksıa sole açıklıyım tamamen şans işi bazen 200 vuruyosun bazen 2000 yani tamamen şans bence kontrollu dpsi olan bi sınıf seç[signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

kontrollü dmg sahibi olamayan tek sınıf olarak kalacak yamadan sonra da istediğin buildi ve gearı kullansan da, ancak bwl malzemeli pre-made takımın filan varsa healer olarak peşlerinde gezersin pvp'de. o kadar, pvp'de sırf healer takılmaktan keyif alan da neredeyse hiçkimseye rastlamadım. dmg kapasitesi > heal kapasitesi ayrıca, dünyanın en iyi healerı olsan mortal strike + 5 wound poison yemiş hedefi kendine getiremezsin. ya da tek başına kalmışken heal ile kendini kurtaramazsın.. (druid/şaman filan değilsen)

ha nedir, paladin daha uzun süre hayatta kalabilirse şansa arada dmg verebilir, "offf paladin dmg de veriyor" gibi bir izlenim oluşur ama normalde başka birisi o kadar uzun süre yaşasa daha fazla dmg'yi istediği anda verebilir..

memnun kalmazsın bence uzun lafın kısası, hele hele 1.9'dan sonra..[signature][hline]Grand Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...