ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ya aradım ama bu palalar pek popüler değil herhalde yeni paladin açacak arkadaşlara (bana) talent treeler hakkında biraz yardımcı olabilrimisiniz? Ben bu sefer PvP için bir talent dagılımı arıyorum tüm dagılımı yazın demiyorum sadece yolu gösterin ben giderim şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 pvp istiyorsan retribution talent treeyi oneririm 31 puan vermen yeterli olacaktır diğerlerinin kafana göre daıtırsın[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 peki precision mı consecrationmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ben 10/25/16 kullanıyodum. memnundum ama yeni treede(1.9daki) hiç bir fikrim yok kullandığım buildde buydu http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/paladins/talents.html?053200000000000502510052500005050051000000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 *!Konu: Paladin acacagım yardım?(pvp icin)* Aman ne ettin :)[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bu zamana kadar hep horde karakter yaptım en cok paladinlerden çekiniyorum bg lerde ve outdoor pvp olarak belki de bilmedigim içindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 pvp için diyorsan, hatta genel olarak diyorsan tek tavsiyem paladin açmamandır.. :-) neden: paladini pvp için düşünüyorsan en makul ve mantıklı seçenek cleric gibi oynatman ki pvp için healer açan neredeyse kimseyi tanımıyorum, bildiğim en iyi pvp priestleri mesela ya sonunda pvp'yi bıraktılar ya da pvp için alt açtılar. tanıdığım adamakıllı pvp paladinleri de aynı şeyi yaptı, revizyonda hiçbirşey yok bu durumu değiştiren, tam tersine desteklenen bir durum var.. pve için diyorsan sabah akşam decurse ve heal ile boğuşmak isteyen insan zaten gitsin priest açsın. en azından healersınız yani ne olduğunuzu biliyorsunuz.. hele hele pvp'de dmg vereceğim milleti keseceğim diye bir düşüncen varsa en son seçeceğin sınıf paladin olsun. diğer 8 sınıfın herhangi biriyle daha iyi iş yaparsın o bakımdan..[signature][hline]Grand Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Gercek anlamda paladinlere kaktırma yapmak lazim artik o kadar komik geliyorki çogu zaman 500 dmg veremeden ölüyorlar şu kadar epicim var bu kadar fr var şu var bu var hoba pata küte hade yamuldu gerçekden buff şart şaka ile karışık sam i sinir etmek icin l2p felan geyik yapıyoruzda ne bilim roguem harici paladin gerçekdende sinek gibi geliyor ha şu var paladinin yaninda bi warrior oluyor ağlıyorum resmen :( Roguede tek tirsdiğim şey abi attack kesip bs beklior 3-4 bs yasliyorsun dönüyor lak die veriyor renocking i 2h ile oba full hp dip olmuş gerçi vurmayinca anliyorsun hemen evasion barsiyorsun o kadar beklediği ile kaliyor yinede bişi lazim paladinlere yinede cogu rogue hala bodoz giriyor renocking şarzliyan palaya işte karşindaki class i az da olsa tanimak lazim. Sam bu sever doğrulari söyledim geyik meyik yok.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar [Bu mesaj Regalya tarafından 31 Aralık 2005 22:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 pvp istiyorusan paladinden uzak dur paladin ölmez de öldüremezde bazı arkadasların cogu pvp de kötü diye ezik muamelesi yapıyor pladinlere ama öyle değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 oda doğru ama aslında çokda kotu değil dmg da şansa bağlı dengeli gibi duşun[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 allah allah ilginç geldi bana ben bu paladinlerden karşı tarafta olunca cok cekiyorum ama onların penceresinden bakınca manzaradegisik görünüyormuş demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bir arkadaşım var oyuna yeni başlayacak onun ısrarı üzerine onunla beraber yeni karakteri allianceda acacaktım o warrior olacaktı veya rogue bende paladin o zaman ne olur gene olmazmı? bana kalsa ben hordedan devam edecegim ama adam ben inek olmam diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bende paladinlerden cekiniyorum en azından suan yani lvl 20 lerde falan warlock umla stolen mountainste q yapmaya calısıyorum ana bi baktım 24 pala. sotee ye yatmıs su içiyo bende heyecan olsun diye giriştim adama herif olmuyo yanıma geldiğinde de 100 100 koyuyo zar zor kaçtım elinden ama nikini belledim bi 30 lvl sora kesecem onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: ombakkombak, 31 Aralık 2005 22:50 tarihinde demiş ki: adam ben inek olmam diyor [spo1=Nesi varmiş ineklerin!][/spo][signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar ShadowthiefSignature Avatar[Bu mesaj Regalya tarafından 31 Aralık 2005 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 abi san aen ksıa sole açıklıyım tamamen şans işi bazen 200 vuruyosun bazen 2000 yani tamamen şans bence kontrollu dpsi olan bi sınıf seç[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 fazla iriler benim shamanla 4 taurenle birlikte gnomeregana girdim beni healer yaptılar arkadan geliyorum ula neler oldugunu göremiyorum birtürlü en sonunda dedim -egleniyormusunuz bari ben birşeygöremiyorum? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 shamanın var paladin açıcaksın yazık abi ne diyim şu anki aklımla paladin açmazdım yani[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 kontrollü dmg sahibi olamayan tek sınıf olarak kalacak yamadan sonra da istediğin buildi ve gearı kullansan da, ancak bwl malzemeli pre-made takımın filan varsa healer olarak peşlerinde gezersin pvp'de. o kadar, pvp'de sırf healer takılmaktan keyif alan da neredeyse hiçkimseye rastlamadım. dmg kapasitesi > heal kapasitesi ayrıca, dünyanın en iyi healerı olsan mortal strike + 5 wound poison yemiş hedefi kendine getiremezsin. ya da tek başına kalmışken heal ile kendini kurtaramazsın.. (druid/şaman filan değilsen) ha nedir, paladin daha uzun süre hayatta kalabilirse şansa arada dmg verebilir, "offf paladin dmg de veriyor" gibi bir izlenim oluşur ama normalde başka birisi o kadar uzun süre yaşasa daha fazla dmg'yi istediği anda verebilir.. memnun kalmazsın bence uzun lafın kısası, hele hele 1.9'dan sonra..[signature][hline]Grand Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Bak Sam hak yolunu buldu şaman oynatıyor yakındada meyç açacakmiş öyle bi söylenti var. :tebrikz: [signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar [Bu mesaj Regalya tarafından 31 Aralık 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Shamanın bir sorunu var : her yer shaman dolu böyle reklamını yapıyorsunuz ne kadar yeni vaşlayan varsa shaman acıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar