Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elveda

Bone

Öne çıkan mesajlar

İlk önce başlığa çok klişe bir laf yazasım geldi, belki de Halfmumi tadında. Ama sonradan vazgeçtim. Ne denilebilinir ki, ayrılıyorsun sonuçta.

Düşününce sanki sonsuza kadar bu forumlarda olcakmışım gibi geliyordu. Belki de Gameshow veya zuxxi gibi kapanır, farklı yollara düşer, farklı arayışlar içerisine girerdim. Ama hiçbir zaman bu forumlardan çıkmıycakmışım gibi hissediyordum.

Eskiden birçok online oyun tecrübem olmuştu. Ortaokulda Quake 2, Diablo oynardık mesela. Hatta bir süre sonra SNN ile tanışmış ve Quake 3'e başlamıştım. Lisedeyken ise, Raid3r sayesinde Ultima Online'ı merak edip buraya geldim. Diğer UO freeshardlarını pek beğenmesem de, Olympos'ın tadına doyamamıştım. Olympos sayesinde de birçok farklı insanla kaynaşmıştım. Forumlara ilk geldiğim sıralar çok hoşuma gitmişti. Sıcak sohbetler, ilginç tartışmalar ile doluydu. Daha önce gördüğüm ortamlardan çok daha farklı ve seviyeliydi. Bu yüzden o gün bugündür buralardayım.

Aslında kimse yüzünden ayrılmıyorum, biri kızdırdığı için de ayrılmıyorum. Bazı nedenlerim var, bu nedenler yüzünden paticikten ayrılmaya karar verdim.

Bu forumlar sayesinde birçok şey elde ettim. Umarım foruma veya kullanıcılara ben de birşey verebilmişimdir.

Bazen kişilerin nicklerini karıştırdığım veya unuttuğum oldu. Yanlış kişilere sinirlendiğim de olmuştur, bazı tanıdıklarımı da farketmediğim, gözardı ettiğim de olmuştur. Bu konuda bazılarını kırdıysam veya üzdüysem özür dilemek isterim. Belki de nicklerin benim için çok fazla önemi olmadığı içindir; davranışlara göre hareket ettim sanırım. Belki de hafızamın iyi olmadığından dolayıdır; beni unutmamış kişileri unutmuşluğum vardır.
Benim kaprislerime veya tavırlarıma katlanmış herkese teşekkür etmek istiyorum. Zor bir insan olmuşsam özür dilerim bu konuda..

Aslında hala paticiğe yazmak istediğim çok şey var, daha uzun süre burda durabilirdim. Ama belirli nedenler yüzünden bu kararı vermek zorunda kaldım. Gereksiz bir davranış gibi görenler olabilir belki de.
Nedenlere gelirsem,

-Oyunlara vakit kalmaması. Bilgisayarın başına oturup oyun oynamayı düşündüğüm zaman mutlaka paticiğe de bakma gereksinimi duyarım. Bu da oyun oynayacağım zamanı çalar, belki de hiç oynayamam. Misal WoW'da halen Lvl 60 olamadım.
-Derslere daha çok önem vermek istemem.
-Oyunlardan uzaklaşması. Forumlarda oyunlardan çok kişisel, tutorial gibi daha genel konulara ağırlık verildi, kullanıcıların tercihi de bu yönde oldu. Eskiden internet, oyunlar ve bilgisayar hakkında konuşmak ve tartışmak için gelirken, artık daha genel konular konuşulmaya başlandı, bu da beni fazla sarmıyor.
-Yeni kullanıcılar. Öncelikle yanlış anlaşılmasın, yeni kullanıcıların gelmesine bir itirazım yok. Biz de zamanında yeni kullanıcıydık. Ancak bu gelen yeni kullanıcıların forumlardaki arayışı farklı oluyor, bu da paticiğin çehresini değiştirdi. Buna alışamadım bir türlü, yeni kullanıcılara yer açmak için aradan çekilmeye karar verdim.

Uzun uzun sohbetleri özlüycem sanırım. Belki beni çok sevenler olmuştur, belki de nefret edenler olmuştur.
Yine de benle konuşmak isteyenler tabii ki msn veya icq vasıtasıyla ulaşabilir. internet'i değil de sadece paticiği bırakıyorum. MSN'i felan bir yerlere yazmıştım, konuşmak isteyen bulsun eklesin.

Bu konuda daha çok şey yazabilirim, ama fazla uzatmak da istemiyorum.

THANKS TO:
Everyone

SPECIAL THANKS TO:
arcane, Sam, Heffer, Arkansis, Cuce, Ardeth, Dorn, Raider, Bladesinger, BonePART, EagleEye, HellHound, Prawler, Halfmumi, Zed, Nefr, Karakedi, Wastiee, Lixad, Qui, hired_gun, Volfied, BabacumMostors, karpuz, W3r3wolf, Chemical, Black1ce, Grudge, DeMiRMaSKe, dextra, Apache, bLaQ, capulcu, Kenderleme, kermit, Viktor,
ve belki de şu an aklıma gelmiyenler...

Kolay gelsin.
*!Bonecrusher has left the building*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bone, 22 Eylül 2005 02:58 tarihinde demiş ki:
Düşününce sanki sonsuza kadar bu forumlarda olcakmışım gibi geliyordu.

Belkide hep burda olucaksın, bıraktığın izler kalıcak....

Sebeplerin o kadar abartısız ve gercekki... benı de cıkar diyicem ama sanırım bıraz daha işim var burda. Bıraktığın izleri özliycem.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu

[Bu mesaj Cuce tarafından 22 Eylül 2005 03:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İnan cok uzuldum
Düşüncelerimiz genelde hep aynı olan bi insandın. Kimi zaman ifade etmek istediklerimi aynen yazdıgına tanık bile olmuştum.

Paticige kattıgın herşey için teşekkürler. Ama tamamen kopmayıp sadece girmeyi azaltabilirsin diyorum.

Neyse MSN'imde zaten mevcutsun bone, o konuda sorunum yok ama seni paticikde görememek kötü olacak sadece.[signature][hline]Trust No One
Sosyal ağlarda paylaş

Buraya 10 bin :( smileyi koysam boş...
nedenler ortada...
gitmesi gerekenler yüzünden gitmemesi gerekenler ayrılıyor belki de.. benimde biraz vaktimi alacak burası.. sonrası seninle benzer.. kimbilir belki baska yerde tekrar karşılaşırız. kendine iyi bak..

Dela +1[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Sosyal ağlarda paylaş

En sevdiğim Patiler'dendin. Samimiydin. Yardımseverdin. Efendiydin. Arama motorumuzdun. Özlüycez be seni :( Aramaya inanmayanları dövsek kalır mısın ki yanımızda :P[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

Gelene git, gidene gel demeyi sevmiyorum ben, bu yüzden demem de, dolayısı ile sana da demiyeceğim. Keyfin nasıl istiyorsa öyle yap. En güzeli bu.

Asıl sormak istediğim parrody parrot'u almayı başarıp başaramadığın? Bana gönderirken can çekiştirdi ama senden feedback alamadım. Yok yani eğer şimdi gidersen bir daha bu sorunun cevabını hiç alamayabilirim o bakımdan. Ya da salla ya, çok alakasızım bu gece.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

valla bu gecenin en flash haberi oldu galiba
ki bende gitmeyi düşünüyordum ama daha iyi yoluunu buldum artık forumlarda sadece kendi işime yarıycak şeylere bakarak zaman geçiriyorum.zarttı zurrtu şeylere pek bakmıyorum artık.
ama gitmene de üzüldüm açıkçası forumdaki belli başlı kaliteli adamlardandın.
neyse hayat bu burda bırakırsın başka yerde dewam eder.
To be Continued[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben daha 10 aylık pati olmama rağmen ilk geldiğim zamanki patiyi özlüyorsam sizlerin özlemesi çok daha doğaldır...

KO ile ilgili ufak bir gerginliğimiz olmuştu. O konuyla ilgili kusura bakma. Ben biraz fazla büyütmüştüm konuyu...
Kendine iyi bak. Umarım ara sıra uğrarsın...
[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Bir tıklamayla, patide 500 post birden kazanın. 10 kere tıklayın sizinde madalyanız olsun.

[Bu mesaj Lonely tarafından 22 Eylül 2005 04:01 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Lonely tarafından 22 Eylül 2005 04:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yav internete girmeye devam ediyosan forum birakilmiyo. ben denedim. yani birakmak demek bilgisayari acmamak interenete girmemek. sigara degilki bu aha biraktim diyip daha almiyasin. daha yazmicam veya okumicam olabilir belki ama birakmak garip geliyo bana. nedir ki forum? bugun girerim yarin girerim bi ay girmem sonra bigun gene girerim. ayrica veda yazini bare kisa yazsaydin giderayak gene gozlerimi oydun, neyse bundan sonra 5 pragraflik kompozisyon okumak zorunda kalmicaz her konuda =p...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...