Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Van Rektörü, Cezaevi, YÖK, Erdoğan

AthleT

Öne çıkan mesajlar

ya neyse antimodes ,

demek burda soylediklerimin hic birisi akpyi savunmak icin soylenmis seyler degil .

kisa bir ozeti bu ulkeye zaten seriat gelmez , getirmek isteyenlerin halini refah partisinin basina gelenlerden tahmin edebilirsiniz . asker resmen hukumeti gorevinden alirken bu ulke seriat isteyip istemedigini gayet guzel bir sekilde ifade etti . kimse sahip cikmadigina gore o zamanki hukumete bence butun endiseleriniz yersiz .

hemen her konu bir sekilde - akp nin eylemleri ya da chp ve eksenin yorumlari fark etmez - laiklik seriat eksenine gelip tikaniyor . paticikte bile herhangi bir konunun bu sekil sapmadan devam edemedigini gormek bence asil dusunulmesi gereken .

herkes gencleri apolitik olmakla suclayip hadi birseyler yapalim havasinda ama topu topu 100 kisi - genelde tartismalarda aktif olan kullanici sayisi - bir araya gelip dunyanin gurultusunu kopariyoruz burda .

simdi kufur edecem yok ede rektor ede akpyede o olacak :D[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

Ordu diyorsun da burada girilen çelişkinin farkında değilsin.
Ordu sence neden bu rektörlük olaylarında gıkını çıkarmadı?
Arkadaşlar, Avrupa Birliği müzakereleri sürecindeyiz.
Ordu, bıçak kemiğe dayanmadan gıkını çıkarmayacaktır önümüzdeki 20 sene boyunca, çünkü Avrupa Birliği'nin Türkiyeyi reddetmesindeki en büyük sebeplerden biri ordunun hükümet üzerindeki söz hakkı ve gücüdür.
Öyle bir ikileme geliyoruz ki, ordu sesini çıkarırsa AB yolumuzdan olma riskimiz var, ordu ses çıkarmazsa AKP'nin "halkın izin verdiği kadar" din amacında ilerleme şansı var.
Türkiye AB yolundan çıkarsa yüzünü doğuya dönmek zorunda kalacaktır.
Yani AKP kafasına bu amacı taktıysa, şu anda şah-mat durumu mevcuttur, ordu ne yaparsa iki ucu bir şeyli değnek hesabı Türkiye'nin avrupa yolunu kapayacaktır.
Olay halkta bitiyor kısacası, şeriat rejimi de sen farkına varmadan öyle bir gelir ki, aklını şaşırırsın.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

alla alla ben mi yanlis biliyorum diye bir baktim simdi modern dediginiz iranda milletin acliktan kirildigini tekrar hatirladim .

beyler modern dediginiz iran abd sermayesiyle ulkenin her yerine yerlesen buyuk sirketlerden ve seyhin etrafina toplanmis sinirli bir kesimden ibaretti .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

fakir bir amerika yada ingiltere dusunemiyorum .

iran turkiyeden moderndi derken ne kast ettiniz siz ? modayi falan mi takip ederlerdi ?

turkiyede su anda butun ekonomik veriler iyiye giderken iranda devrim oncesi geriye gidiyorsa , devrim oncesi iranla turkiye arasinda nasil bir parallellik buldugunuzu tekrar sorarim .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

Ekonomiyle değerlendirilmez her şey.
Önemli olan halkın inandığı şeylerdir.
Halk şu anda şeriat sisteminin getirilebileceğine inanmıyor, ekonomi iyiye gidiyor diye de şeriat ve dinci rejim karşısı halk bile AKP'ye sıcak bakıp oy veriyor.
Oysa altyapıda eğitilen gençler var.
10 sene sonra bu gençler oy kullanacak yaşa gelecekler.
Bu gençler geleceğin halkı.
Eğer onlar böyle eğitilirlerse bundan 10-20 sene sonra devrim fikri hiç de garipsenecek bir şey gibi gelmeyebilir.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

Peki sen Türkiye'nin modern bi ülke olduğunu mu zannediyorsun? Sence modernlik büyük şehirlerde düşük bel giyen kızlar mıdır? Hayır. Türkiye'nin susuz, elektriksiz köyleri var oldukça modernliğe yaklaşamıyacaktır. Modern bi ülkenin, köyünün de kasabasınında elindeki imkanlar şehri aratmaz. Ve biliyo musun? İrAN biraz öyle..
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ülkeye şeriat gelmiyeceğine nasıl inanıyorsunuz ben asıl bunu anlamadım. Recep Tayip Erdoğan cumhurbaşkanı olunca , bir dahaki seçimde akp gene iktidara gelince istediği bütün yasaları teker teker çıkarıcak , çünkü yaptıkları bu yasaları , atamaları iptal edicek bir cumhurbaşkanı da olmayacak (en son hatırladığım yüzlerce bürokratlarını yerleştirmişler ama cumhurbaşkanı izin vermediğin için hepsi vekaletenmiş şu an ).Akp bitse bile temizlesi yıllar sürecek yaptıkları isleri ondan sonra .Zaten ülkemiz dindar , 700 yıl şeriatla yönetilmiş bir yerde yaşıyoruz.Laikliğe , müslüman olmayan bir devlet kurduğunda atatürk'ün karşı çıkanlar vardı ama Atatürk o dönem halkın kahramanıydı bizim için en iyisini başardı ,laik düzene karşı çıkanlar simdide var ve ne yazıkki simdi iktidardalar.

[Bu mesaj elm tarafından 23 Ekim 2005 17:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

aradakileri okumadım kusra bakmayın.
birisi tutuklanınca buna tepki göstermek "tutuklanması yanlıştır hatalıdır" demek ne zamandan beri suç oldu? subjektif midir evet ama bunu söylemek de haktır. eğer ki bu işin altında bi pislik olduğuna kesin emin olsam (%80 eminim diyebilirim) ben de aynı şeyi yapardım.

yücel aşkın yüzüncü yıl üniverstesini değiştiririken birilerinin tekerine fena halde çomak sokmuş. ve o birileri punduna getirip adamı üniversiteden uzaklaştırmaya çalışıyorlar bence. edik; ha bir de tekbirli protesto yapılmış falan rektörlere.. ehuhue hayran oldum zalaklıklarına.[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!

[Bu mesaj Rahan tarafından 23 Ekim 2005 19:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AthleT, 23 Ekim 2005 13:12 tarihinde demiş ki:
1-2 lafım olacak rektörlere ;

Herhangi bir polisin haksız yargılandığı dü$ünülüp tüm polislerin i$ini gücünü bırakıp protestoya gittiğini dü$ünürsek asai$ ne olur?

Aynı $ekilde doktorların, eczacıların, öğretmenlerin yaptığı dü$ünülürse sağlık, eğitim durumları ne olur?

Herkes önce i$ini yapsın.

Alkış alkış alkış
Bunlar herhalde bir anda aklına geldi,ve üstün zekan ile olayı bir anda çözüp attın dimi.Pardon pardon,televizyonda birisi söyledi,ondan duydun ve mantıklı geldi dimi?
Süpersin.
Sosyal ağlarda paylaş

doğru düzgün fikri olanlar tartışsa, birbirlerine laf etmek isteyenler ö.m. ortamına aksa..ne güzel olur memleket kurtulur.[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki?

Sosyal ağlarda paylaş

cidden olayın gösterilen kısmını görüp de açılmış bir başlık,her şeye inanmayalım,şayet ben erdoğan ne dese karşısındayım eheh :p
bu arada harbiden imza yakışmış(!)[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity
Sosyal ağlarda paylaş

said:
matama, 23 Ekim 2005 15:45 tarihinde demiş ki:

Anayasaya gore bir rektoru ikinci sinif bir savci yargilayamaz.

lan gerizekalı mısın sen nasıl türkiye cumhuriyetinin resmi görevlisi savcıya ikinci sınıf dersin ?

bak gerizekalı demiyorum. gerizekalı mısın diyorum...

[Bu mesaj zarek tarafından 23 Ekim 2005 20:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

vaay çok güzel editledi. biz de küfürlerimizi soru şeklinde edelim küfretmiş olmuyoruz. şimdi örnek verirdim ama susuyorum...

rektörlerle ilgili bir durumu önce yök soruşturur, gerekli görürse de yargıya intikal ettirir. ancak adama "çete kurma suçu" gibi kılıf uydurulursa savcılar devreye girer.[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki?

[Bu mesaj sir tarafından 23 Ekim 2005 20:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zarek, 23 Ekim 2005 20:48 tarihinde demiş ki:
said:
matama, 23 Ekim 2005 15:45 tarihinde demiş ki:

Anayasaya gore bir rektoru ikinci sinif bir savci yargilayamaz.

lan gerizekalı mısın sen nasıl türkiye cumhuriyetinin resmi görevlisi savcıya ikinci sınıf dersin ?

bak gerizekalı demiyorum. gerizekalı mısın diyorum...

[Bu mesaj zarek tarafından 23 Ekim 2005 20:52 tarihinde değiştirilmiştir]

bence orada ikinci sınıf derken aşağılama amacı güdülmüyor. Savcının bürokratik seviyesinden bahsediliyor.
(not:belki anlamazsın,1. sınıf lokanta vardır,2. sınıf lokanta vardır.Bu lokantaya bir aşağılama değildir,sadece onun seviyesini belli eder. Hadi bir başka örnek: Albay ile er aynı seviyede değildirler ama bu erin aşağılık bir varlık olduğunu göstermez.Sadece sıfatıdır.)[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...