rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: forgiver, 27 Ekim 2005 20:18 tarihinde demiş ki: görevsizlik kararının meali: hakim mahkemesinde açilmis bir dava hakkinda karar vermek zorundadir, isi sürüncemede birakamaz. dava görev ve yetkisi disinda ise görevsizlik veya yetkisizlik karari vermek zorundadir" olarak açıklanan karar. bir mahkemenin madde itibariyle yetkisi dışında kalan olaylara bakamıyarak ,bakması gereken mahkemeye göndermek üzere verdiği karardır. burada hakimin gorevsizlik karari vermesi o kadar muhim degil, savciligin gorevsizlik karari vermesi muhim. gorevsizlik karari verdikleri suclamayla ilgili kanitlar adamin tek basina cete olusturduguna! iliskin kanitlardi. ayni savcilik, ayni kanitlarla ki kanitlar yaklasik uc-dort aylik, ayni adami proseduru izleyip yok`e gondermeden tutuklayip, suclu ilan etmekte bir sakinca gormemisti. olusan duruma hala ustten destekli yildirma hareketi imis diyemiyorsaniz niyetiniz kotu demektir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 universte rektorunuzden rahatsız oluyorsanız alo tayyıp amca hattını arayın 10 şahıtle rektorumuz ataturkcu dıın rektor yokolsun ortadan hatta 1950 den kalma pul koleksıyonu var ve sokakta 6 kişi beraber yururken gorduk cetedır kesın fılan dersenız işi iyice garantıye alırsınız[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: forgiver, 25 Ekim 2005 17:30 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 25 Ekim 2005 05:44 tarihinde demiş ki: Aslinda Atatürk ve laik cumhuriyet karsiti egitim kurumlarina izin verilecek. Fethullah'a falan gel bak istedigin okulu gizli sakli olmadan ac artik dersane desteklemektense denecek. zaten açabiliyor, keşke daha çok açsa adam yurtdışında bile okullar açıyor, türk kültürünü tanıtıyor uykudan ne zaman uyanmayi dusunuyorsun forgiver? yada kafandaki at gozlukleri cikarip atmayi ne zaman dusunuyorsun? Hakkinda dogru duzgun bilgi sahibi olmadigin bir adami [ki bu cumlen zaten bilgi sahibi olmadigini kanitliyor] nasil boyle koru korune savunabiliyorsun? yazmicaktim mesaj , dayanamadim yani bu mesaji gorunce.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 [Bu mesaj Zegna tarafından 28 Ekim 2005 03:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ayni kisinin "burs" adi altinda , fakir ve basarili gencleri ogrenci evlerine yerlestirip ayni zamanda ceplerine biraz para koyup , ideolojilerini benimsetmeye calistigini bilmiyormusun. fetullah gulen in yurt disinda okul acma sebebini bana gercekten aciklayabilirmisin? Su laflarin ile zamaninda televizyona cikan fetullah gulen videolarinda , onun elini opmek icin siraya giren beyni yikanmis insanlardan ne farkin var? son olarak bir soru sormak istiyorum acikcasi , sence fetullah gulen nasil bir turkiye istiyor? Ve bu istedigi amac dogrultusunda ne calismalar yapiyor , bu soruma kisaca cevap verebilirsin sevinirim.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 atatürk ün kurmuş olduğu eğitim düzenine yapılıcak herhangi bir saldırıda en ön saflarda ben karşı çıkarım.. laiklik vs deil olay.. direk dinsel boyutta insanların dini inançları kullanılarak yapılıyor.. yuh..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 230 mesaj....vay be..[signature][hline]Do you bury me when im gone.. Thats time i disapeear.. Beni seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Zegna, 28 Ekim 2005 03:08 tarihinde demiş ki: ayni kisinin "burs" adi altinda , fakir ve basarili gencleri ogrenci evlerine yerlestirip ayni zamanda ceplerine biraz para koyup , ideolojilerini benimsetmeye calistigini bilmiyormusun. fetullah gulen in yurt disinda okul acma sebebini bana gercekten aciklayabilirmisin? Su laflarin ile zamaninda televizyona cikan fetullah gulen videolarinda , onun elini opmek icin siraya giren beyni yikanmis insanlardan ne farkin var? son olarak bir soru sormak istiyorum acikcasi , sence fetullah gulen nasil bir turkiye istiyor? Ve bu istedigi amac dogrultusunda ne calismalar yapiyor , bu soruma kisaca cevap verebilirsin sevinirim. o evler olmasaydı şu anki yurtların ihtiyacı karşılamasının gerçekten zor olurdu onu biliyorum anadoludan gelip başka şehirlerde uni kazanan çoğu gencin boşlukta kalacağını düşünüyorum, a.k.a. radyoaktif bozunma dinine bağlı gençler yetiştirmek için emek harcandığını biliyorum, bunun neresi kötü onu merak ediyorum hatta o evlerde daha ilkokula gidenlerin eğitimine katkıda bulunulduğunu biliyorum türkiye de açmasına bazı zihniyetlerin engel olmasından olabilir yurt dışında açtığı okullarda türk kültürü tanıtılıyor bunu biliyorum. bence kendi ayakları üstünde duran, ahlaki yönden çökmemiş bir türkiye istiyor.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 niye amerikadan doğru istiyor bunu ben de onu anlamıyorum.o evlerde ders çalışma maksadıyla alınan çocuklara fethullah gülenin kitaplarının zorla okutulduğunu biliyorum,namaz kılmayanalrın o evlerden uçurulduğunu biliyorum.o evlerde gençlere siyasi propaganda yapıldığını biliyorum,fethullahın türkiyeden kaçtığını biliyorum,devlet içinde çok büyük kadrolaşma içine gittiklerini biliyorum o okulların hangi parayla açıldığını BİLMİYORUM(ama faizsiz kazanc diye toplanan paralrın kaybolduğunu biliyorum)fethullahın milliyetçi değil ümmetçi olduğunu biliyorum,o okulları babasının hayrına açmadığını biliyorum.yani tek bi şey bilen sen değilsin.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Babasının hayrına mı yapıyor bunları? hayır. İleride ki yandaşları işte,.[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: rarebee, 28 Ekim 2005 14:00 tarihinde demiş ki: niye amerikadan doğru istiyor bunu ben de onu anlamıyorum.o evlerde ders çalışma maksadıyla alınan çocuklara fethullah gülenin kitaplarının zorla okutulduğunu biliyorum,namaz kılmayanalrın o evlerden uçurulduğunu biliyorum.o evlerde gençlere siyasi propaganda yapıldığını biliyorum,fethullahın türkiyeden kaçtığını biliyorum,devlet içinde çok büyük kadrolaşma içine gittiklerini biliyorum o okulların hangi parayla açıldığını BİLMİYORUM(ama faizsiz kazanc diye toplanan paralrın kaybolduğunu biliyorum)fethullahın milliyetçi değil ümmetçi olduğunu biliyorum,o okulları babasının hayrına açmadığını biliyorum.yani tek bi şey bilen sen değilsin. şu yazdıklarını nerden biliyorsun o evlere gidip burda yazdıklarına mı maruz kaldın?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: elm, 27 Ekim 2005 22:27 tarihinde demiş ki: Olayın yök'e devredilmesine sevindim.Demek ki hala yeteri kadar güçlenememiş laik düşmanı güçler ülkemizde . Adelet sistemimizde güveni boşuna çıkarmadı gerekeni yaptı . ben fazla sevinmedim, her zman yaptıkları gibi kendi adamlarını kayırcaklar bunlar kemel alemdaroğlu nun intihalini görmzeden gelenler di sanırım[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: forgiver, 28 Ekim 2005 14:05 tarihinde demiş ki: said: rarebee, 28 Ekim 2005 14:00 tarihinde demiş ki: niye amerikadan doğru istiyor bunu ben de onu anlamıyorum.o evlerde ders çalışma maksadıyla alınan çocuklara fethullah gülenin kitaplarının zorla okutulduğunu biliyorum,namaz kılmayanalrın o evlerden uçurulduğunu biliyorum.o evlerde gençlere siyasi propaganda yapıldığını biliyorum,fethullahın türkiyeden kaçtığını biliyorum,devlet içinde çok büyük kadrolaşma içine gittiklerini biliyorum o okulların hangi parayla açıldığını BİLMİYORUM(ama faizsiz kazanc diye toplanan paralrın kaybolduğunu biliyorum)fethullahın milliyetçi değil ümmetçi olduğunu biliyorum,o okulları babasının hayrına açmadığını biliyorum.yani tek bi şey bilen sen değilsin. şu yazdıklarını nerden biliyorsun o evlere gidip burda yazdıklarına mı maruz kaldın? evet lise yıllarımda gittim o evlere.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: rarebee, 28 Ekim 2005 14:00 tarihinde demiş ki: niye amerikadan doğru istiyor bunu ben de onu anlamıyorum.o evlerde ders çalışma maksadıyla alınan çocuklara fethullah gülenin kitaplarının zorla okutulduğunu biliyorum,namaz kılmayanalrın o evlerden uçurulduğunu biliyorum.o evlerde gençlere siyasi propaganda yapıldığını biliyorum,fethullahın türkiyeden kaçtığını biliyorum,devlet içinde çok büyük kadrolaşma içine gittiklerini biliyorum o okulların hangi parayla açıldığını BİLMİYORUM(ama faizsiz kazanc diye toplanan paralrın kaybolduğunu biliyorum)fethullahın milliyetçi değil ümmetçi olduğunu biliyorum,o okulları babasının hayrına açmadığını biliyorum.yani tek bi şey bilen sen değilsin. sen neymişsin yaw.[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 başka cevabın yok herhalde he?fethullah denen bi adamın maşası değilim en azından onu biliyorum o bana yetiyor :)[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 cvp vermeye bile gerek yok bir tanesi bile dogru degil hangi birini yalanlayayım. Ben kendim gittim o evlere namaz kılmadan da cıktım hicte bişi olmadı tekrar tekrar da gittim. Hic kimse bana zorla kitaplar okutmadı (zorla ders calıstırıolardı o haric ) nese yaw girmeyem bu konulara..[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 haklısın girme ama ben de bu anlattıklarımın doğruluğuna yemin edebilirim.sadece onu söyleyeyim.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: forgiver, 28 Ekim 2005 14:08 tarihinde demiş ki: ben fazla sevinmedim, her zman yaptıkları gibi kendi adamlarını kayırcaklar bunlar kemel alemdaroğlu nun intihalini görmzeden gelenler di sanırım yök'ü etkilemeye çalışma! yök bir devlet kurumudur ve bağımsızdır, yök'ün bağımsız olmadığını nasıl savunursun? (sanırım anlatmak istediğim yeterince açık)[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 yök le cumhuriyetin yargı sistemini bir tutma yök post modern darbenin sonucu oluşan bir kuruluş tek bir ideolojiye sahip insanlardan oluşuyor ve itiraz etcek bir üst makamı yok, hesap verceği bir yer yok öle olsa niye eğitimim alanında bişey yapmıyorlar sorularını kale alırdı.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 sanirim yok`u savunmak isteyen yok. zaten onemli olan da yok filan degil. konuyu saptirmayalim. onemli olan en bastan uygulanmasi gereken prosedurun simdi uygulanmasi. savcilik ne yapti ona bakmak lazim. savcilik gorev tanimlarinin disina cikarak bir insani suclu ilan etti, basina kapali vir mahkemyi basin toplantisi konusu yapti, insan haklarini zorlayacak davranislarda bulundu, uyusturucu kacakcilarina yap(a)madigi muameleyi aydin bir rektore yapti. rektore bakalim: herseyden once entellektuel bir insan, van`da yaptigi isler meydanda. ondan once medrese yapilmak istenen bir cumhuriyet kurulusunu adam etmis. gerici kadrolasmayi dagitmis. tarikatlara comak sokmus bir insan. sonucta en basta olmasi gereken oldu. dosya yok`e gitti. yasal olan budur. buna sayginiz olmasi lazim. hele bir savcinin kesinlikle buna saygisi olmasi lazim. peki yasal isleyisin disina cikmakta kari olan kim? rektor`e bu eziyeti yapmaktan kim yarar sagliyor? eger hala bu yapilanlari destekleyebiliyorsaniz, van uni.sinin tarikat egitim yuvasi olmasini destekliyorsunuz demektir. sapik yaratiklar sizi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 @forgiver;bak şimdi senden öğrendiğim yöntemle cevap vereyim, 1980 darbesi sence post modern bi darbe miydi? 28 şubatla mı karıştırıyor olmayasın? çünkü 80 darbesi bırak post modernizmi, modernizmin bile gerisinde kalmış bir hadiseydi.(burda 80 darbesiyle ilgili bişiler daha ekleyip gerçek konuya dokunmadan bırakıyoruz.)[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 28 Ekim 2005 14:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bir kısım akp'li fethullahçının zırvalarına yanıt vermeye gerek yoktur. bunlar hayal alaminde yaşıyor! nasıl bir hastalıkmış vay vay vay[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Allah aşkına iyice komik duruma düşüyorsunuz . Femi , o evleri savunacak kadar komik duruma düşeni ilk kez görüyorum . Tenefüslerde namaz kılınan , her dersi ottan boktan allaha bağlayan , sosyal aktivite diye tiyatroya götüren ama tiyatrado baştan sonra allah konusunun olduğu ( acaba fem öğrencileri tiyatroya götürürde konunun ilahi olmama ihtimali kaçtır ? ) , bazı rehber öğretmenlerin öss yi kazanmak sadece ders çalışmaya değil , inança da bağlı olduğu allah inanın dua edin oda emeklerinizin karşılığını versin diyecek kadar yüzsüzleştiği iğrenç bir yer orası .Evler , abiler zaten tamamen kayıp bir yer belki siz onlar gibi düşündüğünüzden , beyniniz yıkandığından batmıyordur size orasını bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 kim size bole şeyler olduguna inandırıyor anlamıyorum. Hayatında Fem'in kapısından iceri girmemiş kişiler Teneffuste namaz kılındıgını idda edebiliyor. Al bak bende diyorum ki ben teneffuste arklarla beraber magic oynardım?[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Rahan, 28 Ekim 2005 14:36 tarihinde demiş ki: @forgiver;bak şimdi senden öğrendiğim yöntemle cevap vereyim, 1980 darbesi sence post modern bi darbe miydi? 28 şubatla mı karıştırıyor olmayasın? çünkü 80 darbesi bırak post modernizmi, modernizmin bile gerisinde kalmış bir hadiseydi.(burda 80 darbesiyle ilgili bişiler daha ekleyip gerçek konuya dokunmadan bırakıyoruz.) ben 80 darbesine yetişemedim, doğmamıştım o zman. 28 şubattan bahsediyorum.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 @elm: almadılar mı seni dershaneye bazen sırf paraya deil, zekayada bakıyolar adamlar dürüst bir kere boşuan parasını almayalım diyolar.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar