Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 neyse ki bu sefer 3 ay geçmeden hattı açtırabildim ama t3 başlıklarını kaçırdığıma yazık oldu.. :) hepinize selamlar ve sevgiler arkadaşlar, dostlar, hepinizi çok özledim. beni tanıyan zaten bilir neden bir anda kaybolduğumu ama önemli olan geri dönmüş olmam, daha da uzatmayayım artık 50 kere okunmaz ki aynı özlem yazıları.. ;) Türk Telekom Sponsorluğunda hepinize en içten, kucak dolusu 5.56'lıklar.. :lol:[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 eheh tekrar hoş geldin , c/p ister misin :-P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 acilin, kalabalik yapmayin... ustalardan Sam gelmis... Cay nerde caaayyyy? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 *!Çay, kahve.. ne varsa getirir* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 e zahmet olmazsa bir c/p alayım, özlemişim.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Tekrar hoşgeldin Sam Amca, aman bizi vurma :-P Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Biraz eğlenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin. Eğer radyo dinlemeyi tercih ediyorsan, forumları okurken bir yandan Pepelek Radyoyu takip etmeni önerebilirim. otomobil,motorsports,modifiye ile ilgileniyor isen Patinaj bölümü tam sana göre.. Eğlenmeye devam. :-P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 yes he's back yes he's back lüüü lüüü lüüü lü lü lü lü lü lü :D ehueue bittin olm geri dönmeni bekliodum bi lionheart bizim buraya gelsin nası tokatlicam senin karakterleri belli diil sağlı sollu valla.. edit: çıktı da bizim burada satmıo henüz[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: [Bu mesaj arcane tarafından 18 August 2003 19:01 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 son 1 ayda pek değişiklik olmamış anlaşılan, uyum yasası filan gerekmeyecek sanırım bana.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 e çıkmış yazdınız ya bi karar verin :-p lionheart'ta üstüme gelirsen faturanın hıncını senden çıkarırım bak ona göre :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Hoşgeldiniz efem.[hline]ymumcuoglu / Saeros Lúinwë Even the smallest person can change the course of the future... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 saeros nickini mi değiştirdin yoksa sen mi beni tanıyordun da ben mi hatırlayamadım? ikincisiyse çok ayıp oldu kusura bakma lütfen :) ama teşekkürler..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 saeros eski şok bizkit arkadaşımız, nikinin kendisine artık yakışmadığını düşünüp yenisini şeytti. hoşgeldin samcim, özlettin yine kendini :) hade içeri geç bakiim :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Hoş velkam semamca.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 e ayıp olmamış o halde :) ema ablamız da burada hehoooyt, aman negzel valla! gelen giden birileri oldu mu acaba?[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Sonunda telekomu bombalattıracaksın bize o olacak zaetn =] Hoşgeldin tekrar, yine yollarda kaldı gözümüz.[hline]YAZIYOOOR......GUNN OSI ACCOUNTUNU SATIYOR! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 bombalamaya gerek yok nefr , minigunla tararız telekom binasını sam tarzı olur biter :) bu arada hoş geldin sam , bi daha hiç ayrılmazsın inşallah.... *!Fallout ve Terminatör geyiklerini özlemiştir*[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Mutlaka sonuna kadar okuyun ve kopun bana dua edeceksiniz... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 esas burayı taramak gerek, nette geçirdiğim vaktin % 75'ini burada harcarsam durum anlaşılır.. :) neyse boşverin biz telekom'u tarayalım.. :-p[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Hosgeldin tekrar, ozlettin kendini bea hoca :) Tum fallout tayfasi hazir ek olarak 3-5 noob da var, tactics e yeniden bekliyoruz efem... 8-)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall [Bu mesaj KHaRoN tarafından 18 August 2003 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 tactics'i daha geçen hafta silmiştim hattı açacağım yok diye birkaç ay daha ama bakarız, yine de abartmamaya çalışacağım net'e bağlanma süremi bu sefer. azı karar, çoğu zarar oluyor.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 hoşbulduk tekrar, gerçi yokuluğmda yazıları bil 1 haftada zar zor eler okurum, bir de hareketli olsaymış zaten yanmıştım.. :) insanın sevdiği bir yere ve arkadaşlarına kavuşması ne kadar hoş bir duygu.. herkesin tatması gerek bir kere ki telekom'un özelleşmesi için gerekli kamuoyu baskısı oluşsun.. ;)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 tactics hiç yüklemeye kasma lionheart al combat aynı gibin[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Multi Lionheart yapalım Yada biz yapalım sen seyret:-)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 hakkaten seyret, belki birşeyler öğrenirsin lol tokatlicam lionheartta, ağlatıcam ! :D[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 tekrar hoj geldin ;)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 hojbulduk sam izledin mi t3 ü ?[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.