Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

--->Yeni Yıl Topiki

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
daa girmedik ki
ben girince kutlarım, asiyim ben grr[signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory?
When you do, I hope you smile and hold that memory a while
Mesaj tarihi:
eheh amin amin :)
herkeşlerin yeni yılı kutlu olsun :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Fistan, 11 Aralık 2005 14:31 tarihinde demiş ki:
üflemeyle olmaz pompayla şişirek?
Mesaj tarihi:
Mutlu yıllar herkese. Umutla yeni bir yıla hadi bakalım[signature][hline]I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight

G3NK
Mesaj tarihi:
Yeni yılın

Kellere saç,
Hastasına maç,
Züğürde para,
Sıvacıya mala,
İşsize iş,
Dişsize diş,
Olmayana çocuk,
Üşüyene gocuk,
Rakıya buz,
Yemeğe tuz,
Nazar deymişe hoca,
Evde kalmışa koca,
Dırdırcıya akıl,
Onu çekene sabır vermesini dilerim.
Herşey gönlünüzce olsun.

Mutlu yıllar

demis biri bana.paylasaim dedim[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

* msn
Mesaj tarihi:
şaka maka bu yılda bitiyo az kaldı hatta girenler bile var heralde şimdiden[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
Şu lanet olsaı okulu bitiriym bir an önce önmüzdedki 2 sene 1milisaniye olarak geçsin sora öss girmeden önce yılbaşında artık öss'i geçemyi dielriz :)

Bu arada herkeze mutlu yıllar inşallah dilediğinz gibi geçer[signature][hline]='.'=
Mesaj tarihi:
herkezin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım
umarım herkez istediğini yaşar[signature][hline]karşıyız biz savaşa
ne gerek var sınırlara
fırınlara gireceksek
lanet olsun politika...
Mesaj tarihi:
herkezin yeni yılını kutlarım insallah sevdiklerinizin ve değer verdiginiz insanların yanında bi yılı daha eskitip yeni yıla mutlu girmeniz dilegiyle.
HAPPYNEWYEAR PATICIK ;)[signature][hline]Burning Legion
LVL 60 Night Elf Rogue
Tomcats , Whissinn
hayatımın ; gerçek öykülerine ayrılan bir filmin sountrackindeyim bir yazarmıyım yoksa tek şiirlik şairmi..
Mesaj tarihi:
radyo da ünlülerin yaptıgı acıklamalar gibi:selam ben tellos, yeni yılın tüm dünyaya;barış,saglık ve mutluluk getirmesini dilerim=P[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ]
Mesaj tarihi:
mutlu yıllar herkese, umarım herşey sizin istediginiz gibi olur.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Mesaj tarihi:
mutlu yıllar bı 20 yıl daha patiyle el ele :)[signature][hline]Ey dostum; şarap doldur, hep tut isterim,
Şu bembeyaz yüzümü, yakut isterim,
Saf şarapla yıkayın ölünce beni;
Bir de bağ kütüğünden tabut isterim!
  • Yeni Oluştur...