Xanthe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Film gerçekten çok guzel gerek efekt olsun gerek oyuncuların performansı olsun.Birde filmin sonu bakterilerin yuzunden bitmeseydi daha güzel olabılırdı her nekadar kıtaptan kaynaklanıo dıyen olursada bence sonu haariç film çok güzel...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ya hala mı tartışılıyor bu flim güzel sadece sonu saçma bitsin artık yahu tartışma uzadı cidden[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Berbat ötesi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mukemmel bi filmdi bence yukarda da dedikleri gibi savas aramayin filmde bi ailenin drami ki oda cok güzelce filmde verilmis[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Katılıyorum topyekün savaş olsaydı görsel bir şölen olurdu ama şimdi verdiği gerilimi, zevki vermezdi. Independence Day den geriye ne kaldı ? Hiç ![signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Güzel bi gerilim filmi.Harika çekimler var.Amcam döktürmüş gene. Sürekli tempo bunlar iyi hoşta tam bir konu yok.Ayrıca giriş ve sonlardaki bilgi konuşmaları sanki çizgi film izlicekmişiz havasına soktu benı. belki türkçe dublaj izledim ondandır. Film hoş izleyin derim zaten en son ben izledim herhalde =) Ama bir Kurtuluş Günü tadında değil. ayrıca [spo1=bunları]tripoidler neden bozuluyor.O yerlerde olan damarımsı şeyler neden kuruyor?[/spo] biri açıklarsa sevinirim.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
johndoe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 filmi beğendim ama bi şeyler eksik gibiydi. mesela çocuğun nasıl annesinin yanına gittiğine dair en ufak bi görüntü bile yoktu. bu da izleyicide hayda bu çocuk buraya nasıl geldi tabii spielberg büyük ihtimalle hikayeyi ikiye bölmemek için çocuğun hikayesini göstermemiştir ama o da filmde bi eksikliğie neden oluyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fadetoblack1903 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ya bence hikayesi berbat ben olsam bu kadar para harcamam bu hikayeye yok uzaylılar hastalanmıstı bozulmus roborları cok sallama olmus cocugun nasıl annsinin yanına gittigide muallakta tom cruise un robotlardan kactıgı sahnede tamamen abartma ısınlar herkesi öldürdü bir o ölmedi ( bacak arasından bile geçti) ben tavsiye etmem kimseye[signature][hline]DIŞARDA HAFİFTEN YAĞMURUN SESİ, GÖZÜMDE AŞKININ HASRET NÖBETİ, SEN RÜYALAR ALEMİNDE YENİ AŞKLAR HEVESİNDE, BENSE YİNE UYKUSUZUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Şimdi kitabıyla ne alakası var kitabı okumaya filme gitmesinmi... düzgün çekseydi o zmn konuyu herkes anlasaydı o kdr saçma bi konusu varki filmde herşey kopuk bu ne neden böyle diyosun eger güzel olsaydı bunlar söylenmezdi... Kısacası film gayet kötüydü ama o kdr reklamı yapıldı ki ben büyük beklentiyle gittim...[signature][hline]Luriel - Undead Priest (Kor'gall) [Bu mesaj Luriel tarafından 31 Aralık 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 iyi de spielberg bence en iyi şekilde çekti filmi.Filmde ön planda olan işgal değil taşıdığı mesajlardır ve kitapta yazılanlardır... Bence film gayet iyi çekilmişti.Spielberg harikalar yaratmış. Her ne kadar sevilmese de 204 milyon dolar hasilat yapmış bir film.BEn çok sevdim şahsen[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Daha evvel mesaj atmıştım ama DVD'de tekrar izledim ve bir mesaj daha atayım dedim. Filmin tek kötü yanı sonunun çok kısa sürmesi. Onun dışında film bence harika. Spielberg vermek istediği duyguyu vermiş, atmosferi yaşatmış. Amaç bilinmeyenin durdurulamaz ilerleyişinin yaşattığı korkuyu perdeye yansıtmak... Filmde bunu bence gayet iyi başarıyor. Tripod'ların korkutucu sesi, yarattıkları dehşet falan harikaydı.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 evet lathspell haklı ama şu da var ki kitapta da yanı senaryo olarak kullanılan kitapta da olaylar böyle bitiyor :) Burada önemli olan Spielberg'in marifetleri.Çok harika adam ya.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar