LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Eveeet bu perşembe 3. sezon Fox'ta başlıyor. Bir sezon geriden gelemeyenler için bir topic'in açılmasının zamanıdır artık dedim. CNBC-e'den takip edenler içinde tabiki Spoiler dolu bir forum olacak. Dört gözle bekliyorum dizimi.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 sezon 2 son 6 bölümü hızlandırılmış olarak indirmem lazım demek ki artık.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 vallaha bütün hepsini internetten indirdim hiç bekleyemedim Cnbc-e yi... 2. sezonun sonunda işeler baya kızışıyordu aslında... nasıl toparlanıp 3. sezona başlayacaklar onu bile çok merak ediyorum inanın[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yahu 2. sezonunda 5 bölümünü izledim 6. bölüm eksik olduğu için devamını getiremiyorum. Hızlandırılmışlar güzel olmuyor çok ayrıntı kaçıyor. Ben açıkcası daha 2. sezonun başında işlerin bu kadar karışmasına bi anlam veremedim dahada ilginçleşicek =) güzel gidiyor. bu arada 2. sezon kaç bölümden oluşuyor ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 24 olmasdi lazim[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ya arkadaşlar Season 2 nin ilk 9 bölümünü torrentle indirdim. Ama gerisi inmiyo yardım edin link verin bişi yapın panik olacak lan![signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 dc++ da herhangi bi huba girersen bulman mumkun[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 dc++ dan süper kaliteli geliyor. 3.sezonu acaba hemen indirebilicekmiyiz ya ? ben en son [spo1=ben en son ]Summer seth e çok kızdı. Ryan başka bi kızla takılmaya başladı.Caleb Şirketi karısına devretti.Kızına mali sorumluluğu verdi.Seth marrisayla konuştu Summer ın babasıyla yemeğine gitti.Ve orada Zach i gördü çocuk yıkıldı ( orada bittim zaten) Sonrada gidip marissanın yanına oturdu.[/spo] kaldım. [spo2=Soru ? =) ]Bence marissa ile seth çıkacak doğrumudur ? [/spo][signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 3.cu sezon baslasin 4-5 saat sonra indirmeye baslarsin rahat rahat[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 heyecanla bekliorum. bu arada ben amerikada tüm 2.seoznu 3 günde aresten indirmiştim.burda olmaz herhalde[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 baglantiya gore degisir gunde 7-8 bolum ortalama cekersin 256 ile[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ya orda bi anlatım bozukluğu olmuş.demek istediğim türkiyeden areste arattığın ile amerikada aresten arattığında farklı sonuçlar çıkıyo[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ben aresle limeware kullanarak indirdim hepsını 256k ile rahat rahat persembeyı beklıyoruz bu arada 2.sezonla ilgili [spo1=spoiler seth-summer]ya bolum kac bılmıyorum ama summerın zackla ıtalyaya gıtmek ıcın havaalanına gıttgı sahnede orda elınde oyuncak at onunde cg olan cocugu gormesı falan sahnede bıttım ya super dusunmusler summerın o yuzundekı ıfade flan en son orumcek adam mısalı opusmelerı falan cok guzeldı[/spo][signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Ben Warez diye bir program kullanıyorum gayet süper şeyler indirdim.. e-mule dakiler çok dandik dosyalar beklediğine değmiyor... [spo1=Marissa ile Seth]Marissa ile Seth nasıl çıksın ya.. kardeşinin sevgilisine yan gözle bakar mıymış insan.. ayrıca evet Spidey öpüşü de mükemmeldi... Bu Summer bazen çok çekici olabiliyor.. hele bi de ıslandığı zamanlar[/spo][signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 3. sezon ayrılıklarla başlıcak gibi.2 nin sonu çok bomba bitti ama böyle birşey olacaktı belli oluyodu zaten ve bu sefer 2. sezon başındaki gibi 1 bölüm teresayı hallettikleri gibi marissada hallollmaz.Bir diger tahiminmde teresa ile ilgili bence ryan öğrenicek bebeğin yaşadıgını[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ya bi de bunlar simdi koleji bitirdi dimi yanılmıyorsam o kadar seyin üstüne bide üniversite olayı var ne olcak acep,3.sezon nasıl baslıcak cok merak edıyorum kolay kolay cozulmez gibi 2.sezon cok karısık bıtmıstı.[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 [spo1=Alex in yaşı]Ya zaten Seth Alex ile tanıştığında ilk kadına aşık oldum filan.. bi bölümde sen kaç yaşındasın diye sorduğunda Alex utanarak '17' dediği an OHAAA dedim.. [/spo] yuh artık dizideki karakterleri büyütsünler abi artık inandırıcılıktan uzaklaştılar iyice[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 cok daha büyük sayılmaz gercekte de.. 84 lüymüs Alex :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 zaten 84-86 civarında kızlar hehe.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Ceday, 06 Eylül 2005 13:10 tarihinde demiş ki: cok daha büyük sayılmaz gercekte de.. 84 lüymüs Alex :) dizideki tepkimin aynısını vereyim o vakit 'OHAAAA!'[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 walla bence aynı tas aynı hamam devam eder,sezon başı ayrılırlar sezon sonu birleşirler=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ya arkadaş bu dizide aile kavramı iyice karıştı marisa onun üvey bişeyleri onlar öbürkünün üvey babası o onun üveyi.. herkes üvey herkes akraba ne olacak bilmiyorum.. aileye katılmadık eleman kalmadı zaten dizide Alex den başka :)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 1 ve 2 sezon full aksam gireyim dc pati hubuna cekmek isteyen olursa. 3 sezon da baslio , ne kadar sonra duser emule e filan acaba[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kacla gondercen :)[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Evet, 3. sezon ilk bölümü izledim. Bence güzel bir başlangıç bölümüydü. Kristen'na bakım evinde yanaşan kadın Alex miydi neydi (seth'in geçen sezonki kız arkadaşı) ona acaip benziyor, annesi falan heralde.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor [Bu mesaj LathspeLL tarafından 09 Eylül 2005 19:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar