Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The O.C. Sezon 3... (Spoilers... Beware!)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eveeet bu perşembe 3. sezon Fox'ta başlıyor. Bir sezon geriden gelemeyenler için bir topic'in açılmasının zamanıdır artık dedim. CNBC-e'den takip edenler içinde tabiki Spoiler dolu bir forum olacak.

Dört gözle bekliyorum dizimi.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Mesaj tarihi:
vallaha bütün hepsini internetten indirdim hiç bekleyemedim Cnbc-e yi... 2. sezonun sonunda işeler baya kızışıyordu aslında... nasıl toparlanıp 3. sezona başlayacaklar onu bile çok merak ediyorum inanın[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
yahu 2. sezonunda 5 bölümünü izledim 6. bölüm eksik olduğu için devamını getiremiyorum.
Hızlandırılmışlar güzel olmuyor çok ayrıntı kaçıyor.

Ben açıkcası daha 2. sezonun başında işlerin bu kadar karışmasına bi anlam veremedim dahada ilginçleşicek =) güzel gidiyor.

bu arada 2. sezon kaç bölümden oluşuyor ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar Season 2 nin ilk 9 bölümünü torrentle indirdim. Ama gerisi inmiyo yardım edin link verin bişi yapın panik olacak lan![signature][hline]You say you're nasty pirates...
...scheming, thieving, bad bushwhackers?
From what I've seen I tell you...
...you're not pirates! You're just slackers!
A pirate I was meant to be!
Trim the sails and roam the sea!
Mesaj tarihi:
dc++ dan süper kaliteli geliyor.

3.sezonu acaba hemen indirebilicekmiyiz ya ?

ben en son

[spo1=ben en son ]Summer seth e çok kızdı. Ryan başka bi kızla takılmaya başladı.Caleb Şirketi karısına devretti.Kızına mali sorumluluğu verdi.Seth marrisayla konuştu Summer ın babasıyla yemeğine gitti.Ve orada Zach i gördü çocuk yıkıldı ( orada bittim zaten)
Sonrada gidip marissanın yanına oturdu.[/spo] kaldım.

[spo2=Soru ? =) ]Bence marissa ile seth çıkacak doğrumudur ? [/spo][signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
heyecanla bekliorum.
bu arada ben amerikada tüm 2.seoznu 3 günde aresten indirmiştim.burda olmaz herhalde[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Mesaj tarihi:
ya orda bi anlatım bozukluğu olmuş.demek istediğim türkiyeden areste arattığın ile amerikada aresten arattığında farklı sonuçlar çıkıyo[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Mesaj tarihi:
ben aresle limeware kullanarak indirdim hepsını 256k ile rahat rahat persembeyı beklıyoruz bu arada 2.sezonla ilgili [spo1=spoiler seth-summer]ya bolum kac bılmıyorum ama summerın zackla ıtalyaya gıtmek ıcın havaalanına gıttgı sahnede orda elınde oyuncak at onunde cg olan cocugu gormesı falan sahnede bıttım ya super dusunmusler summerın o yuzundekı ıfade flan en son orumcek adam mısalı opusmelerı falan cok guzeldı[/spo][signature][hline]Bla bla bla...
Mesaj tarihi:
Ben Warez diye bir program kullanıyorum gayet süper şeyler indirdim.. e-mule dakiler çok dandik dosyalar beklediğine değmiyor...

[spo1=Marissa ile Seth]Marissa ile Seth nasıl çıksın ya.. kardeşinin sevgilisine yan gözle bakar mıymış insan.. ayrıca evet Spidey öpüşü de mükemmeldi...
Bu Summer bazen çok çekici olabiliyor.. hele bi de ıslandığı zamanlar[/spo][signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
3. sezon ayrılıklarla başlıcak gibi.2 nin sonu çok bomba bitti ama böyle birşey olacaktı belli oluyodu zaten ve bu sefer 2. sezon başındaki gibi 1 bölüm teresayı hallettikleri gibi marissada hallollmaz.Bir diger tahiminmde teresa ile ilgili bence ryan öğrenicek bebeğin yaşadıgını[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ya bi de bunlar simdi koleji bitirdi dimi yanılmıyorsam o kadar seyin üstüne bide üniversite olayı var ne olcak acep,3.sezon nasıl baslıcak cok merak edıyorum kolay kolay cozulmez gibi 2.sezon cok karısık bıtmıstı.[signature][hline]Bla bla bla...
Mesaj tarihi:
[spo1=Alex in yaşı]Ya zaten Seth Alex ile tanıştığında ilk kadına aşık oldum filan.. bi bölümde sen kaç yaşındasın diye sorduğunda Alex utanarak '17' dediği an OHAAA dedim.. [/spo]

yuh artık dizideki karakterleri büyütsünler abi artık inandırıcılıktan uzaklaştılar iyice[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
said:
Ceday, 06 Eylül 2005 13:10 tarihinde demiş ki:
cok daha büyük sayılmaz gercekte de..
84 lüymüs Alex :)

dizideki tepkimin aynısını vereyim o vakit

'OHAAAA!'[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
walla bence aynı tas aynı hamam devam eder,sezon başı ayrılırlar sezon sonu birleşirler=)[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
ya arkadaş bu dizide aile kavramı iyice karıştı marisa onun üvey bişeyleri onlar öbürkünün üvey babası o onun üveyi.. herkes üvey herkes akraba ne olacak bilmiyorum.. aileye katılmadık eleman kalmadı zaten dizide Alex den başka :)[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
1 ve 2 sezon full aksam gireyim dc pati hubuna cekmek isteyen olursa.

3 sezon da baslio , ne kadar sonra duser emule e filan acaba[signature][hline]· Chillin Killin Billin ·

If you havin girl problems i feel bad for you son
I got 99 problems but a bitch ain't one.

Mesaj tarihi:
Evet, 3. sezon ilk bölümü izledim. Bence güzel bir başlangıç bölümüydü. Kristen'na bakım evinde yanaşan kadın Alex miydi neydi (seth'in geçen sezonki kız arkadaşı) ona acaip benziyor, annesi falan heralde.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor

[Bu mesaj LathspeLL tarafından 09 Eylül 2005 19:35 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...