Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hard disk aniden doldu

corwin

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bilgisayarı açtım herzamanki gibi uo ya girdim oyun oynarken karşıma bi pencere çıktı sürücünüz doldu diye
şaşırdım 180 gb lık hard disk dolması imkansız çünkü en son baktıgımda 40 gb falandı . baya bişey sildim 10gb fln ekle kaldır dan falan ancak silme işini bitirdikten sonra hala bilgisayarın hard diskş full gözüküyordu ve hala gözüküyor ne yapmalıyım
format şart mı?

[Bu mesaj corwin tarafından 31 Aralık 2005 00:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

neyle doldu dosyalarını kontrol et durup duruken bi virusmu yedin hddi dolduran ...oyle bi virus varmı bilinmez ama...[signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı.
Sosyal ağlarda paylaş

bir bilgisayarında gezin, bir kaç klasörün boyutlarına bak, biz de daha rahat yorum yapabilelim.

örn, windows klasörünün, program files klasörünün şunun bunun boyutlarına bak. eğer birisi aşırı fazla bir hale geldiyse bir virüs sebebiyledir. eğer öyle bir şey yoksa disk defrag etmen gerekbilir ya da diskin bs doludur.

klasörün boyutuna bakmak için sağ tık > özellikler > diskteki boyut[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 31 Aralık 2005 00:57 tarihinde demiş ki:
4dk olmuş açalı senin msjından sonra nası 10dk dır gülüyon? =P

öfffffff be![signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

degişik bir virus te olabilir iyice kontrol etmelisin[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

c ye sağ yıklayarak söylüyorum bunu 0 kb boş alan olarak gösteriyor ve hiçbişey kaydedemiyorum bunun dışında özellikleri kullanarak windows ve program files klasörlerine baktım ancak bu klasördeki dosyaların tammaını okumayı bitiremedim çok fazla zaman aldı her dosyayı okudugunda boyutu atırıyo ancak hiç bitmiyo bunu artırmsı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...