redge Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: fede, 27 Aralık 2005 21:49 tarihinde demiş ki: Biyolojide endosperm bir ......... çeşidi değildir ( boşluğu doldu diyo kadın ) üreme yazmayanlara puan vermedi. buzdolabı yazan vardı bu kopardı beni :)[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 risk nedir? risk budur..[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bide şu vardı: [spo1=Tik][/spo][signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me. All of my hate cannot be found, I will not be drowned by your thoughtless screaming, So you can try to tear me down , beat me to the ground, I will see you screaming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 obaaa[signature][hline]lucifertr 61 irony 61 lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:) karakter 61 atlantigue 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 48 olcak ayhan'ın babasının yaşı nası bilmezsiniz ben şahsen tanırım[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Bursa a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 felsefeci bi yazılıda kağıdın altına "istemediğiniz sorudan başlamayabilirsiniz" yazmıştı, soru değil ama haala komik gelir bana[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 4 yıl sonra anne 40 diyorsun 8 ide altta görüp mü topadın ama ordaki 8 4 sene sonraki artış ya:D[signature][hline]lucifertr 61 irony 61 lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:) karakter 61 atlantigue 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Crossing-over ne demektır? Cross kosmak demektır crossingover ıse goverin içine dogru yapılan olan kosu anlamına gelır... 2 sene once ark.ın bio sınavındaki cevabı[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: numberten, 28 Aralık 2005 16:46 tarihinde demiş ki: benim lise1 de din 1 gelmişti karneye adi hoca abi kimin karnesinde din 1 ya utandım :P Ben her sene tırsarım 1 gelcek diye:D Zar zor 2 alırım:D[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Din sınavında.. Kutsal kitabimiz nedir? - Cevap : Harry poter.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Coğrafya sınavında "Bakı nedir?" diye br soru vardı cevabım: "Bakı insanın kendine yakışanı giymesidir nasılsa fiyakalı bir bakı(ş) attımızda karşımızdakini etkileyebiliyorsak güzel giyinerekte etkileyebilriz." Nörötransmitter maddelere örnek veriniz? Cola,cacık,pekmez[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Madcat, 28 Aralık 2005 18:40 tarihinde demiş ki: bide şu vardı: [spo1=Tik][/spo] :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ^^^ I I I mwhahaha :D:D:D I I I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ehliyet sınavı soruları yeterince beyinsizlere yönetik örnek: Aşadığakilerden hangisi sindirim organıdır? a)beyin b)dalak c)kalp d)miğde[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Geçen sene ülkeler coğ. sınavı sorusu vardı bi tane. 2 bilinmeyenli bi soruydu. x ve y'nin toplamını soruyodu. soru: x+y = ? cvp: x+y=y+x bu bir öğrencinin değil hocanın bizzat cvbıdır.[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 tmm o zman en sonki borçlar hukuku vizemi anlatıyorum.. şimdi efendim hocamız bayaa bayaaa geyik.. örneklemeler vs ler hep beyaz kadın ticareti ve eroin vs üzerine.. kendisi diyor ki, ben size birşey öğretemem, siz ünverstelisiniz, kendiniz arştırıcaksınız ben sadece size bu dersi sevdirebilirim dio.. mükkkemmel bir mantık.. yalnız iş sınava gelince, bakıyoruz ekrana: oynat uurcum.. sınavdan bir geceönce ben: hiç uyumadn 340 küsür sayfa okudum özetledim sınav saati: 0 uyku ile, inanılmaz asabi bir moddayım sınav kağıdı geldi: sorulara giriş: ahmete kumar borçlarından ötürü icra takibi başlatılmıştır. ahmet malı mülkü elinden gideceği için arkadaşı abuzerle anlaşır ve mallarını ona devreder. bu ilemden sonra ahmetin üzerinde hiç mal gözükmemektedir. bu arada ahmetin almanyadaki amcası abbas, ahmete icra takibi başladığını duyunca almanyadan ahmete para gönderir. ahmet de bu para ile borçlarını kaptır. ahmetin icra takibi ortadn kalkınca ahmet abuzere gidip mallarını ister. yalnız abuzer malları vermeye yanaşmaz. aşağıdaki soruları bu açıklamya göre çözünüz: [açıklamayı okudum koptum.. zaten uyku yok sinirler bozuk, ben de başladım yazmaya] soru1: ahmetle abuzer arasında ne gibi bir hukuki işlem vardır.. cevap1: muvaazalı anlaşma hocam. şöle şöle yapılır. şöle kurtarılır vs.. soru2: ahmet malları nasıl geri alabilir. tanık gösterse olurmu cevap2: hocam alla sen, yukarda dedim zaten tanıkla manıkla olmaz bu işler, kanıt gereklidir. soru3: peki ahmetin kendisi değil de kızı ilayda gelse de dava açsa ve siz de hakim olsanız, davayı nasıl sonuçlandırırsınız? cevap3: hocam ahmetin diil kızı babası gelse bu davayı alamaz. çünküüü KANIT LAZIIMMMMMM!! KAAAANIIITT.. ---- vize sonuçları açıklandı: ben 45 almışım.. gittim hocaya hocam niye 45 benm, ben 100 lük kat verdim dedim.. hoca: olum evet cvplar dooruydu ama çok taşak geçmişsin.. ben: e hocam ii de siz hep derste geçionuz, hatta sınavda sorular bile öleydi.. hoca: olsun ben yaparın sen yapma.. ben: wtf ok hocam eyvallah.. -- beeh deli çalışmıştım yav :([signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Edb metinler snw Venedik taciri kimdir?? venedikliler[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bugün hoca bana soyismimi yazmadım diye 99 verdi.[signature][hline]A false friend and a shadow appear only sun shine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: BullDoG, 28 Aralık 2005 20:57 tarihinde demiş ki: Edb metinler snw Venedik taciri kimdir?? venedikliler sınawda geldi bugun soru bu cvp verdim hakikat bu fake degil :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 edb metinler soruları ekoldür ya bizde şöyle bi soru vardı : arzu hümay edelim heyt höyt bilmemne bilmemde bödöpöf Ali şir nevai Yukardaki eserin yazarı kimdir ? aslında bu bir esermidir ? kafiye şemasını bulunuz. öeh demiştim :D bide kompozisyon sınavında bize konu olarak mevlananın o meşhur "olduğun gibi görün ,yada göründüğün gibi ol(yada tam tersimiydi amaaan neyse)" dersteki diyalog aynen şöyle: -Çocuklar konuyu yazıyorsunuz "ya olduğun gibi görün ,yada olduğun gibi görün" -Hocam o sakın yanlış olmasın daha deişik bişi olmasın o hocam ? -Sus tabikide doğru cahil herifler !!! hattta aşadakı panodan yazdım ben onu ! *sessizlik* *sınıf yarılır* ardından -eee şey hocam o zaman aşadan bakalım -görürsünüz bakıcam göstericem sizede... ondan sora hoca bi hafta derse girmemişti muahhaa :)[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bugunku din sınavında Aşagıdakılerden hangısının duası kabul olmaz? a)anne b)baba c)yalancı d)mazlum e)misafir[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 en sacma sinav sorunu bilemem ama giridigim en sacma sinavda butun sorularin toplam puani 49 tu . adam acik acik birak kagidi git dedi daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Allahın isimlerinden birini yazın sorusuna kendi adını yazacak kadar egoistleşmek.. :P[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 soru: Camilerde nasıl sosyal etkinlikler olur? Açıklayınız. cevabım: Şimdi, camiye gidiyosun, binlerce kişi, hoca oradan bağırıyor "safları sık tutun, cemaat dışarıda kalıyo" diye. Tabi ortamda bi ayak kokusu, millet soruyo birbirine "kimin ayağı kokuyor?" diye, orada bir sosyalleşme oluyor işte. Ha tabi cami sonrası etkinlikleri de önemlidir, bkz: cami sonrası kahveye okeye gitmek. hmm, tabi bazen aralarında en muhtaç olana para toplayıp verme huyları da vardır. sınavdan 75 aldım. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Fizik 3 sorusu(Optik) Bi tane çukur ayna sorusu vardı, ışın işte mercekten geçicek, çukur aynadan yansıycak, aynadan yansıdıktan sonra ışın hangi yöne gider, çiziniz diyo... Ben işte mercekten geçirdim, odak mesafelerini filanda vermiş odaktan geçiyo, çukur aynanın bayağı bi uzağından geçiyo haydaa dedim hoca yanlış mı yazdı soruyu diye bide aynanın odağından geçirdim olmadı, ilk yaptığım şekilde bıraktım, altına "Işın aynaya değmezki hocam" yazdım Meğerse öyle durumlarda aynayı küre şeklinde kabul edip uzatçakmışız...[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar