teokhan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ogreye de benzemez ki onlar abomination; bu arada niffer baron mountu strat 10 kisilikken almıstı ama baya zaman oldu master looter dı galiba bl den resmen aforoz edildi sonra bi alt char kasmıs yine bl de ama o da deşifre oldu en ünlü ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 80 olup biraz anlatiyim dedim :p death knight im la mount için yanıp tutşiiim :p neyse 5 kere yaptım dün sağlam argent dawn rep gelio , ve runeclothlar cabası uc ye exalted olmaya kasıyorum neyse 80 deyken çok rahat bi şekilde dikkatli yol izlendiğinde hiç bir mobla uğraşmadan 8-9 dakkada bitirebiliyorsun 35 dakka fln kalıo barona gelince . güzel oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 niffer o gruptaki tek exalted kendi olduğundan dolayı kendini diğerlerinden üstün görüp almıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Düşme ihtimali çok çok azdı hala öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 vay canına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 benim bildiğim düşme ihtimali daha fazla artık %1 mi ne eskiden 0.1 di galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 %0.01den %1e yükseltildi. halen çok nadir ama, bizim serverda 20 kişide falan var max (server eski ondan o =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 valla yapıyorum :D eninde sonunda düşcek zaten argent champion için rep de kasıyorum bi şekilde düşer inşallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 bana 2. kez düştüğünde ceza diye guildden uzaklaştırılmıştım 12 saat. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 valla isterse paso düşsün ama bi kere düşsün alayım şu mountu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 tauren e yakışırmı acaba bu maunt?bende farmlasammı?? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 abi git mammoth a kas taurensen. daha karizma bi mountum olmamıstı daha once. 2tane ayı, 2tane kodo war mammoth aldıktan soora suratlarına bakmadım walla. hele bide elixir içtikten soora bl açıorm dalaran'a sıgmıorm walla. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ally san guzel o mount, hordesan cok bı esprısı yok. Hordesan gidip zul grub yapıcan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Achievement kasanlar için beleş mount olabilir düşerse. Düşmezse de zaten düşene kadar ordan kastığın parayla binek alırsın :D Tipi filan o kadar cezbetmedi açıkçası beni bineğin. Ha düşse almam mı alırım o ayrı mesele :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ZGde hangi boss düşürüyordu o mountu? Ve elbette önemli soru warlock solo kesebilir mi o amcayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Raptor - Mandokir Tiger - Thekal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ya bu baron mountu hiçbişeye benzemiyo ki? nedir bu kadar begenilen ben mi goremiorum oalyı ne yani undead mountu bu bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 wtb spectral tiger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 alpg said: ya bu baron mountu hiçbişeye benzemiyo ki? nedir bu kadar begenilen ben mi goremiorum oalyı ne yani undead mountu bu bildiğin ally isen çok şey demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Bir Death Knight olarak açıkcası Wc3 deki arthas misali bir mounta binmek istiyorum :D benim olayım o ki bunu kasarken aldığım runeclothlarda cabası undercity rep de kasıyorum reverred a az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 n3mrut said: düşer death bilmemne adı niffer die bi onun bunun cocuuu nınjaladı bl de adamı kufurden banlattım 2 hafta[signature][hline]h3xtermineytır niffer ya eşşek adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 alpg said: ya bu baron mountu hiçbişeye benzemiyo ki? nedir bu kadar begenilen ben mi goremiorum oalyı ne yani undead mountu bu bildiğin taurensen de çok şey demek =) örneğin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konu çok uzamışta okumadım 12 sayfayı, daha önce birisi söylediyse onlarınkine quote vermiş olayım. AD repiyle alakası yok, Drop rateide %1 oldu koşun gidin farmlayın. Normal bir Skeletal Warhorse'dan rengi dışında bir farkı yok. Özel yapan şey oyunun en rare item'ı olmasıydı Teebu'yla birlikte. Artık öyle bi saygınlığıda kalmadı, yaygın oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Ha bu arada artık Taurenler de, Troller de, Orclar da, Blood Elfler de Undeadların o kemik yığınlarına binebilecek :D Bu hayvancağıza da gerek kalmıcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 peki hala reputation isticekmi almak için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar