Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount Drop (Baron)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ogreye de benzemez ki onlar abomination;

bu arada niffer baron mountu strat 10 kisilikken almıstı ama baya zaman oldu master looter dı galiba
bl den resmen aforoz edildi sonra bi alt char kasmıs yine bl de ama o da deşifre oldu en ünlü ninja
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
80 olup biraz anlatiyim dedim :p death knight im la mount için yanıp tutşiiim :p neyse 5 kere yaptım dün sağlam argent dawn rep gelio , ve runeclothlar cabası uc ye exalted olmaya kasıyorum neyse 80 deyken çok rahat bi şekilde dikkatli yol izlendiğinde hiç bir mobla uğraşmadan 8-9 dakkada bitirebiliyorsun 35 dakka fln kalıo barona gelince . güzel oldu :D
Mesaj tarihi:
abi git mammoth a kas taurensen. daha karizma bi mountum olmamıstı daha once. 2tane ayı, 2tane kodo war mammoth aldıktan soora suratlarına bakmadım walla. hele bide elixir içtikten soora bl açıorm dalaran'a sıgmıorm walla. :D
Mesaj tarihi:
Achievement kasanlar için beleş mount olabilir düşerse. Düşmezse de zaten düşene kadar ordan kastığın parayla binek alırsın :D Tipi filan o kadar cezbetmedi açıkçası beni bineğin. Ha düşse almam mı alırım o ayrı mesele :D
Mesaj tarihi:
Bir Death Knight olarak açıkcası Wc3 deki arthas misali bir mounta binmek istiyorum :D benim olayım o ki bunu kasarken aldığım runeclothlarda cabası undercity rep de kasıyorum reverred a az kaldı
Mesaj tarihi:
n3mrut said:
düşer death bilmemne adı niffer die bi onun bunun cocuuu nınjaladı bl de adamı kufurden banlattım 2 hafta[signature][hline]h3xtermineytır

niffer ya eşşek adam :)
Mesaj tarihi:
alpg said:
ya bu baron mountu hiçbişeye benzemiyo ki?
nedir bu kadar begenilen ben mi goremiorum oalyı ne yani
undead mountu bu bildiğin

taurensen de çok şey demek =)

örneğin =)

Mesaj tarihi:
Konu çok uzamışta okumadım 12 sayfayı, daha önce birisi söylediyse onlarınkine quote vermiş olayım. AD repiyle alakası yok, Drop rateide %1 oldu koşun gidin farmlayın. Normal bir Skeletal Warhorse'dan rengi dışında bir farkı yok. Özel yapan şey oyunun en rare item'ı olmasıydı Teebu'yla birlikte. Artık öyle bi saygınlığıda kalmadı, yaygın oldu.
  • Yeni Oluştur...