FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 3 numara gözlüklü ayı :D 3,5 numara gözlüklü ayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 oy oy oy oyyy çok yakışır bunlar benim kızıma ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 daha ayıyı göremeden , gözlüklüsü çıktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/wotlk/models/WOTLKC6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 double passanger iyi olacak ya. hele orgrimmar ya da if'de harraslayan tipleri falan düşününce. xD- mkay m8, lets move. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 of of ayılar ninja kaplumbağa gibi lol beğenmedim ben. zherva mıydı neydi hani zebra gibi olan, ama zebra attan çok eşek le akrabadır yaw ühüh oda sux mahmutlar fena değil gerçi betada ilk bölgede bi quest var (mahmut lideri verio böle kaş göz hortum işaretle felan anlaşıonuz işte) bindiriolar sizi çok komik hopbidi hopbidi gidio ama binalara da girilmez onla kocaman frostsaber kastırcaklar illa puf (neyseki revered im tiplerle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 3.0.2 patchi sonrası drop chance %0.01den %1e yükseltildi, yine de hala extremely rare drop özelliğini taşıyor. ama, o artık benim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 86 run yaptım patch sonrası, ama azmimi kaybetmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 100 yaparsan dusmesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 100 yapana öğleleri 5 çeşit tabldot bedava mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Bizim kampüste teyzeler WoW oynayanların tabldotlarına 2 kat yemek koyuyor ya da ben yeni imajımla afrikalı gençleri andırdım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Vargath said: 100 yapana öğleleri 5 çeşit tabldot bedava mı? Neee bedava yemek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 tbc öncesinde bizim arkadaş hergün 15-20 kere gidiyodu inat etmişti düşürücem diye master loot u da kendi alıyordu random grup kurup gidiyodu düşerse direk alır cıkarım diyodu o kadar inat etmişti ama hiç düşmedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 drop rate arttırılmış sanırım duyduğuma göre. bunu duyduktan sora 3 kişide gördüm zaten ilginçtir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Dworgian said: drop rate arttırılmış sanırım duyduğuma göre. bunu duyduktan sora 3 kişide gördüm zaten ilginçtir aksam gel gidelim muaahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 hozceri said: Dworgian said: drop rate arttırılmış sanırım duyduğuma göre. bunu duyduktan sora 3 kişide gördüm zaten ilginçtir aksam gel gidelim muaahahhah senle gitmem ben cidden alırsın fln delirirm lol hem ben sololuorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 1-5000 oranı 1-100 e indi ama yaklaşık 100 e yakın strat denemesi bi netice vermiş değil. Az biraz şans lazım galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Abi undead mountunun aynısı yaw xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 dün kestik düşmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 tek başıma sıkıcı oluo 30 dkk da bitio strat böyle bi paladin bulsam yanıma ya da warrior sıkılmadan 20 30 kere yaparım h.sonu fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 yahu orayı mage / priest ile L60'ta, TBC talentleri olmadan farmlıoduk, o kadar zor olmamalı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 15 dakika full run, paladin solo. Diğer türlü öyle girip 30-40 dakika da çıkanlar için şans oranı düşük. İnsan sıkılır yani. Bizim ench shammy solo ile 22. girişinde düşürdü atı. Ballı adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ya çoklu moblarda paladin kadar iyi olsam bende bodos giricem de tek tek alıp bi de stealth gezmek yavaş kalıo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 biri paladin mi dedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 İlk druid denememde prowl ve swipe swipe swipe ikilisiyle 1 saat falan sürmüştü de, yolu bilip her şeye alıştıktan sonra yarım saate iner tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar