butterflyhause Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 sevgili arkadaşlar; Bu zamana kadar din hariç herşeyle ilgilendik acaba bu yolun sonu nereye gider diyen kaç kişi var sonunu merak eden vatandaşlar nerdesiniz bu konudaki düşüncelerinizi almak isterim bence üstünde düşünülmesi gerekenlerden biride bu ya sizce... ben butterflyhause Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Dinle şu ana kadar ılgılenmedın ve gelecegın ıcın bu konuda kaygılanıyorsun ?Biraz daha acarsan yardımcı olabılırız[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Dini çerçevede mi tartışılmasını bekliyorsun tam olarak anlayamadım?[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
butterflyhause Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 finrod' a hayır beni yanlış anladınız ben çok şükür bu değerlere vardım ve kendimi yükümlü hissediyorum sadece o kadar şey düşündük ki acaba bu değerlerde din ne kadar yer alıyor ben bunu aslında kendi kendimize sormak istedim biraz tefekkür edelimdiye kimsenin bu konuyla uğraştığını görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 İyi hoş da arkadaşım, bikaç noktalama işareti kullansaydın, cümlelerin daha anlaşılır olmaz mıydı? Noktalama işareti kullanamıyosan, bayaaaa uzun yazılar yazman gerekicek anlayabilmemiz için.[signature][hline]Today has born the seventh one Born of the woman the seventh son And he in turn of the seventh son He has the power to heal He has the gift of the second sight He "is" the chosen one So it shall be written So it shall be done... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: butterflyhause, 30 Aralık 2005 16:31 tarihinde demiş ki: finrod' a hayır beni yanlış anladınız ben çok şükür bu değerlere vardım ve kendimi yükümlü hissediyorum sadece o kadar şey düşündük ki acaba bu değerlerde din ne kadar yer alıyor ben bunu aslında kendi kendimize sormak istedim biraz tefekkür edelimdiye kimsenin bu konuyla uğraştığını görmedim İslam felsefesı uzerıne mı konusalım dıyorsun?burası pek uygun bır yer degıldır bu tarz topıkler ıcın :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Kişisel'e havale ediyorum bu başlığı.[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
butterflyhause Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Kojiroh Burada düşündüklerimi anlatmam için bir noktalama işareti gerekmiyor.Eğer okuman varsa sadece neler yazmış bu seni ilgilendirsin.Ben sadece dini anlamda ahiret ile ilgili bu güne kadar neler yaptık bunu bir kendimize soralım dedim.Kaçımızahiretimizi düşünüyor ve bunun için ne yapıyor.Ya da yaptıklarımızdan kaçını iştiyakle yapıyoruz.bunu anlatmak istedim. Şimdi bu konuyla ilgili neler düşünüyorsun yazarsan sevinirim.Hem bak bu sefer noktalamada kullandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Buradakı kac kısı ahırete ınanıyor ve ınanlardan kacı bır seyler yapıyor acaba ;)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 @sevgilli butterflyhause: sen demişsiin zaten ''kimsenin bu konuyla ugraştıgını gormedim'' demekki bi sebebi var yeri burası deil mesela.[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Noktalama işaretleri süs diildirler. Türkçe konuşup, Türkçe yazıyosun ve sanal alemde de olsa imla kurallarına dikkat etmeli, noktalama işaret, kullanmalısın; Türkçe böyledir. Yazı, bi düşünce akışı yaratır ve noktalama işaretleri de o akıma yön verir. Konuşmadaki "vurgu" olgusu; yazıda noktalama işareti formunu alır. Noktalama işareti kullanılmamış yazılarda anlam bulanıklığı çıkar; kısacası düşünce akışı bozulur ve yazı tamamen yoruma açık kalır; insan, o an nası düşünüyosa öyle anlar, ki bi insan başka bi insanın ne düşündüünü tahmin edemez çoğunlukla. Asıl konuya gelince; çoğumuz ahireti (ya da ölüm sonrasını) düşünüyoruzdur. Hepimizin de bildii gibi, düşündükçe olayın derinlerine iniyoruz ve mantığımız, çözülmiycek kadar karmaşık görünen bi şeyle karşılaşıyo. Hal böyle olunca da, aklımızın yetersizliğine duyulan sinir ve ahirete duyulan merak ile oturup kalıyoruz. Öldükten sonrasını ne olcaa nasıl belirsizse; doğumdan öncesi de öyle belirsiz. İkisi arasında bi bağlantı kurmaya çalışıyoruz ama; hatıralar bulanıktır. Daha 5-6 gün önceyi tam olarak hatırlayamazken; bebeklikten de öncesinde neler olduunu tahmin etmeye çalışıyoruz. İki belirsizlik arasında kalınca; oturup kalıyoruz kısaca. Ben ahiret için ne mi yapıyorum? Bu durum beni biraz rahatsız etse de, hiçbi şey. Bi yolda ilerlerken, yolun sonu belirli deilse çabalamaktan vaz geçme huyumdan mıdır, nedir bilemiyorum... [signature][hline]Today has born the seventh one Born of the woman the seventh son And he in turn of the seventh son He has the power to heal He has the gift of the second sight He "is" the chosen one So it shall be written So it shall be done... [Bu mesaj Kojiroh tarafından 30 Aralık 2005 16:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 nerden biliyosun şimdiye kadar din harici herşeyle uğraştığımıızı sen kayinmisin[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 orada bır anlatım bozuklugu yapmıs herhalde arkadasımız ılgılendık derken ılgılendım demek ıstedı sanırım :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 [signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ahahaha karıkatur supermıs koparttı :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 önemli olan yolun kendisi arkadaşlar..sonunda ne olduğunu kimse bilemez, ne farkeder ki?[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 harbi güzel yapsa karikatür yiğit rules adamım[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Herkes kendi dünyasında yaşıyor paylaştığımız tek şey bu herşeyin yansıması olan dünyaevren, bana yolun sonu hiç yokmus gibi geliyor,biraz fantastik olacak ama ölsek bile bunu hissetmeyecekmişiz gibi yaşayacagız gibi geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: butterflyhause, 30 Aralık 2005 16:22 tarihinde demiş ki: ben butterflyhause ehehe çok şirin olmuş =) ben direk cehennemdeyim yan kazanı ayırabilirim isteyene güzel muhabbetim vardır söyliyim.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 karikatur super[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 cehennemlerde kazan yerine cukurlar oldugunu zannediodum.. =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 dini konulara girmemeye çallısıyoruz çünkü sakat o konular =)[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bende öyleyim sadece şükretmek ve dua etmekle yetiniyorum ama o kadar çok istiyorum ki Dindar birisi olayım dinin gerektirdiği herşeyi yapayım :S[signature][hline]Platon, 26 Aralık 2005 00:27 tarihinde demiş ki: ben tavşan avlamak istiyorum beni karsı takıma verin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar