Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ya şu saçma mesaj zincirlerinin geldiği son noktaya bakar mısınız lutfen... Cidden insanları etkilediğini düşünüodum.. ama artık inanıyorum bu ne ya.. >>>_gozii_>>>bu sarkı bnden????...yni ask caydrır cou zmn aldtr glen gdeni artr ...: bu mesajı 10 kişie gönder önümüzdeki 5 dka içinde ve hayatının aşkı tarafından cuma günü öpüleceksin zinciri bozma sevdin sana yarın çıkma teklifi edecek hayatının en güzel günü olacak her n se eğer bu mesajı gece 1 ye kadar gönderme en hayatınını geri kalan kısmını da kötü şans yakanı bırakmıycak sadece k0pyala yapıştır ve gönder (b)Quivalen Soth(b) :SAÇMALAMAYIN! (b)Quivalen Soth(b) :eheah (b)Quivalen Soth(b) :atma kzım bana bunları deliriyorum (b)Quivalen Soth(b) :bi yazıyla bunlar olacaksa ohooo.. şimdi Cevaba gelelim... [spo1=Omg...]>>>_gozii_>>>bu sarkı bnden????...yni ask caydrır cou zmn aldtr glen gdeni artr ... : yya napıım ama sn ypma kndiim içndi bu[/spo][signature][hline]they call us problem child we spent our lives on trial we walk an endless mile we are the youth gone wild we stand and we won't fall we're the one and one for all the writing's on the wall we are the youth gone wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 anlamadım ki nolmus?[signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory? When you do, I hope you smile and hold that memory a while Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Quivalen-soth, 30 Aralık 2005 23:42 tarihinde demiş ki: bu mesajı gece 1 ye kadar püff çok salak bu mesajlar ya deli oluyorum sanane lam bozuyorum zinciri!![signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 kız ciddi ciddi inanarak... Benim içindi bu napim, sen yapma dio... Böyle bişi..[signature][hline]they call us problem child we spent our lives on trial we walk an endless mile we are the youth gone wild we stand and we won't fall we're the one and one for all the writing's on the wall we are the youth gone wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ehueheu kız işte :p[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bana başlığı şöyle bi mesaj gelmişti okumadan sildim :D ALLAH ALLAH GERÇEKTEN İLGİNÇ VE DOĞRUYMUŞ?[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 nası yani kız işte? arkadasım.. bak..lütfen ama[signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory? When you do, I hope you smile and hold that memory a while Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agrian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bana da bu mesajların dinci versiyonu gelmişti,sildim ama yaa silmeseydim koyardım...[signature][hline]We are screaming for vengeance The world is a manacled place Screaming, screaming for vengeance The world is defiled in disgrace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 kizin yazi yazma seklinde meymelet yokmus ki..[signature][hline]I hurt myself today to see if i still feel.. I wear this crown of thorns Upon my liar's chair Full of broken thoughts I cannot repair Beneath the stains of time The feelings disappear [/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: ''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Yhanni adm gb yzsalar nolck? Sat lmus 11 yi 57 gçyo hla bnlarla uğrşyruz. En yakın arkadaşlarımdan biri böle yazmaya başlamıştı bi ara (o biliyo kendini); deli oluyodum. Şimdi böyle yazmıyo ama yine beni rahatsız eden bi şekilde yazıyo; ah be nerde o eski yazım tarzı ühü :(...[signature][hline]Today has born the seventh one Born of the woman the seventh son And he in turn of the seventh son He has the power to heal He has the gift of the second sight He "is" the chosen one So it shall be written So it shall be done... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ahahahaha.. yazıklık ötesi..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: dory, 30 Aralık 2005 23:48 tarihinde demiş ki: nası yani kız işte? arkadasım.. bak..lütfen ama sen değil arkadasım,istisnasın sen :p[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 konu baştan garip[signature][hline]shinsetsu desu francesko.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 aslında super taktik ya. Bunu kıza yolluycaksın cuma gunu hayatında en mutlu olcagın kişi sana cıkma teklifi etcek ve çok mutlu olcaksın filan diye :) hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 nası şimdi anlamadım[signature][hline]İnkar Edenler Şüphesiz Ziyandır!! Zergling Pati Bursa buluşmasında demişki: Engel almanca melek demek Engelli koşu uahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: vaniLLe, 30 Aralık 2005 23:50 tarihinde demiş ki: kizin yazi yazma seklinde meymelet yokmus ki.. valla öyle ehe bunun dışında, bana 1-2 kere oldu, cevap vermedim. en iyisi sallamamak:) sinir yapıyor yoksa, ne gerek var.[signature][hline]beş hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bana da bu mesaj geldi ben sadece ha tabii öyledir fln dedim[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesajı insanların anlayamayacağı bir şekilde yazdığı için anlayamamız doğal. İnsan olarak yazsa belki anlardık :D[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: vaniLLe, 30 Aralık 2005 23:50 tarihinde demiş ki: kizin yazi yazma seklinde meymelet yokmus ki.. meymenet değil miydi o? kızların yazı yazma şekli mi diyorduk? :P[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remedy1014 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 oha süper kız kendi için istiyo puhahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 auhauha bu ilk başta siteler icin yapilan bi olaydi iyi aştı kendını bi kaç velet cıkıyor yazıyor postlaa diyor bazı saflarda yolluyor alalhım[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 off banada geldi bu bide 1 kisiden fln diil butun millet yolladim hepsine NAŞ yazdim oldu bitti :D tavsiye ederim :D[signature][hline]SWG - Anron - Jedi - MxO Elder of SK - Council Elder Of -SOL- CrazyBabe - Trader - Elder AR&WS Of SK Bobbba Fettth - Uber BH Of -SOL- SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - SK - BH - Satildi.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Silkroad - Anron - 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 "Forward mesajlara hayır! Forwardlayanlara kafam girsin!" Şeklinde bi forward akımı başlatsam bunu bile forwardlarlar bu salaklar:D[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bana da geldi bu, bi garip.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 allahm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar