Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dc++ (p2p) acıklaması

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

• Admin
said:
sharky, 24 Eylül 2004 22:45 tarihinde demiş ki:
mldonkey derim başka da bişey demem. DC++ a falan da gayet rahat bağlanıyor..

Teeey tey

çalmaya çalışma dc++ tarikatımın üyelerini :hrr:[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
komple hdd yi açarsan kapatamazsın diye biliyorum
sen sadece paylasıma acacagın klasörleri oraya ekleyiver
hem cogu hub downloadu bitmemiş dosyaları
veya kurulu programları share e açan kişileri banlıyor[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

bende niye sagdan soldan boyuna bann yiyorum diyorum :)
birde bana metallica ile ilgili videolar bulabilcegim hublar söylermisiniz?
[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Tell me where did you sleep last night

[Bu mesaj Liebe tarafından 26 Eylül 2004 10:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
bütün hublarda bulabilirsim çok özel bi olayı yok ama bazı hublar sırf birşeyler için açılmıştır
hublist e tıkla orda detayları da var
simdi sana hub soyleriz ama sen share e 5gb açmışsındır söyleyecegim hub min 30 gb ister
bu yuzden uğraş dur msj at bak biton iş bu süreçte sen hublisti açıp hubların istedikleri ve sana sunduklarını oku daha çabuk sonuca ulaşırsın[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
Sosyal ağlarda paylaş

ewt olayı iyice kaptım 5 gb share var dediğin gibi zaten 20 gb hdd var :D inşallah bi 80 yada 160 lık alıcam yakında ama bu hard diskimde de iyi şeyler var.bi sayfada paticik hubı falan gormustum onun adresini verirmisiniz?[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Tell me where did you sleep last night
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
kapadık paticik hub i
min 2mbit baglantısı olan fedakar bi üye bulursak patiye açarıs tekrar tabi :)

ben 120gb aldım eskiden 60 vardı suan 180 toplamda
90gb civarı share e açtım zaten
artık download etmekten bıktım gibi bişi :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
Sosyal ağlarda paylaş

bütün hdd yi share e açarsan sahre e açmak istemediğin klasörleri gizli yap. ve dc++ da ayarlda invisible dosyaları ve klasörleri share etme diye bir şık var (yada öle bir şey) onu da açarsan bir sorunun kalmaz.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...