Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 512[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Bende dc++ sapıttı arkadaşlar search ypamıyor hiç bişeyi hublara giriyorum rahatçana nedeni ne olabilir ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ip active se passive yap[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 sağolasın dyna..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Asian Hub en sonunda patladı sanıyorum. Download'larım yarıda kaldı onlara üzülüyorum. Şöyle adam akıllı var mı bir HUB? [Tavsiye][signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Birde bana Active ve Passive'in ne işe yaradığını birisi anlatırsa sevinirim.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 aktifsen herkesten cekebilirsin herkeste senden cekebilir pasifsen sadece pasiflerden cekebilirsin[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 LoL Bende biliyorum o kadarını. Ne işe yarıo?Yani illaki bağlantım 1Mbit mi olmalı?Lag yapar mı?Ne avantajları ve ne dezavantajları var?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 hic bi olayi yokh yukardakinin disinda[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ben hublara bağlanmakta sorun yaşıyorum ya unknown adres diyor yada connection timeout diyor yada benim share size im 12gb mesela ama limit 10 gb diye almıyor ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 listede kanal adlarının yanında yaazan limitler doğru olmuo çoğu zaman. Hub'in description'ı değiştirmei unutuolar. Yada slot yüzünden almıo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 mldonkey derim başka da bişey demem. DC++ a falan da gayet rahat bağlanıyor.. Teeey tey[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: sharky, 24 Eylül 2004 22:45 tarihinde demiş ki: mldonkey derim başka da bişey demem. DC++ a falan da gayet rahat bağlanıyor.. Teeey tey çalmaya çalışma dc++ tarikatımın üyelerini :hrr:[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 MS++V nerden çekçez arkadaşlar bulamıyorum?FAQ kısmıdaki clientlar arasında yok.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 http://majinpp.orcon.net.nz/MS++V%200.306%20final.rar[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 yanlız onu çekince bazı hublar banlıyor direk.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ben şimdi C:/ ile D:/ hddlerini direk paylasıma actım arada paylasmak istemedigim klasorleri nasıl kapatıcam?[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 komple hdd yi açarsan kapatamazsın diye biliyorum sen sadece paylasıma acacagın klasörleri oraya ekleyiver hem cogu hub downloadu bitmemiş dosyaları veya kurulu programları share e açan kişileri banlıyor[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bende niye sagdan soldan boyuna bann yiyorum diyorum :) birde bana metallica ile ilgili videolar bulabilcegim hublar söylermisiniz? [signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night [Bu mesaj Liebe tarafından 26 Eylül 2004 10:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bütün hublarda bulabilirsim çok özel bi olayı yok ama bazı hublar sırf birşeyler için açılmıştır hublist e tıkla orda detayları da var simdi sana hub soyleriz ama sen share e 5gb açmışsındır söyleyecegim hub min 30 gb ister bu yuzden uğraş dur msj at bak biton iş bu süreçte sen hublisti açıp hubların istedikleri ve sana sunduklarını oku daha çabuk sonuca ulaşırsın[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ewt olayı iyice kaptım 5 gb share var dediğin gibi zaten 20 gb hdd var :D inşallah bi 80 yada 160 lık alıcam yakında ama bu hard diskimde de iyi şeyler var.bi sayfada paticik hubı falan gormustum onun adresini verirmisiniz?[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 kapadık paticik hub i min 2mbit baglantısı olan fedakar bi üye bulursak patiye açarıs tekrar tabi :) ben 120gb aldım eskiden 60 vardı suan 180 toplamda 90gb civarı share e açtım zaten artık download etmekten bıktım gibi bişi :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bütün hdd yi share e açarsan sahre e açmak istemediğin klasörleri gizli yap. ve dc++ da ayarlda invisible dosyaları ve klasörleri share etme diye bir şık var (yada öle bir şey) onu da açarsan bir sorunun kalmaz.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Ben adamların share klasörlerine giremiyorum, hep timeout oluyor.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Bildiğiniz bir Türk HUB'u var mı yada Türk'lerin ağırlıkta olduğu bir bölüm?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar