Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 said: horacegoesskiing, 16 August 2003 14:54 tarihinde demiş ki: Breakfast of Champions hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Çok eskiden izlemiştim belki o zaman beynim basmamıştır ama şu an filmi hatırlamadığım için hala çok iğrenç bi filmmiş gibi gelio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 said: Bathory, 17 August 2003 00:36 tarihinde demiş ki: hababam sınıfını tek geçerim izleyipte hic gülmedim diyen adama da afedersiniz musait bi yerimle gulerim ;)[hline]Love,sweet love,darlin'... kesinlikle katlılıyorum sana. +1[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 aa bu arada Remember the Titans diye bi film vardır.dünya üzerindeki en gaz filmdir.izlenmesi gerekir.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 ankarada vardmıdır requiem for a dream, natural born killers,nightmare before christmas satan biryer ?[hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 The Godfather serisi, Star Wars serisi, Rservoir Dogs, Good Fellas, Fight Club, Donnie Darko, Braveheart, Pulp Fiction, Vertigo, Birds, Clockwork Orange, Full Metal Jacket, The Shining, Schindler's List, Memento, Se7en... Liste uzayıp gider unutmuş olduğum filmler olabilir.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 remember the titans i bende begenmistim.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 hemen hepsini yazmıssınız tekrar etmeyeyim ama saving private ryan...unutmussunuz ayıp etmişşiniz. keza glory de yok listede. eagle has landed das boot seven samurai identitiy de ekleyebiliriz.klasik olmak icin cok yeni ama olsun. crouching tiger hidden dragon face off da sayılabilir. nicholas cage in silahları filmi klasik kategorisine cıkartır guzeldi..[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wpervert Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 kesinlikle en klasiklerden bi tanesi... Bodyguard[hline]22 Agustos 2003 wildpervert: asudgasudhas7udahsda dopis : buna zati bak kari g*tunu acti desen SDDSDSDLFJSDKOJFSDJHFNSDKJHFSDKJ yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 bu konulara yazmaktan çekiniyorum çünkü kafamı yeterince toparlayamıyorum ve unutuyorum çoğu filmi, bir listesini hazırlamam gerek bu filmlerin.. :) (önem sırasına göre değildir) terminator 1-2 back to the future serisi predator blues brothers for a few dollars more the good, the bad and the ugly fistful of dollars schindler's list the matrix (baysa da bu listelerde görülmekten) :) saving private ryan braveheart gladiator böyle devam eder bayağı ama seyredip beğendiğim, klasik olan fakat kendi klasiklerim arasında olmayan pulp fiction, se7en (ve uzar..) gibi filmleri dahil etmedim..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 said: Antimodes52, 22 August 2003 19:28 tarihinde demiş ki: The Godfather serisi, Star Wars serisi, Rservoir Dogs, Good Fellas, Fight Club, Donnie Darko, Braveheart, Pulp Fiction, Vertigo, Birds, Clockwork Orange, Full Metal Jacket, The Shining, Schindler's List, Memento, Se7en... Liste uzayıp gider unutmuş olduğum filmler olabilir.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 bikac eksikle ozetlemis[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 said: Dojorel, 22 August 2003 20:42 tarihinde demiş ki: remember the titans i bende begenmistim.[hline]blinded by fear of life o film sevilmezmi yaw.o filmi izleyipde gaza gelmeyen adam tanımıyorum.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Samurayın Gözyaşları ... üstüne tanımam[hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Son Durak 1 Son Durak 2 kesin izle :D[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 reservoir dogs unutulmuş, platoon da bence klasiktir faceoff bencede klasiktir,altın dual baratte sahnesi süperdir:) bilimum jhon woo'nun başrolünü oyadığı film kesinlikle klasiktir,dual baretta kavramını jhon woo bulmuştur,filmlerin adını yazamıyorum çünkü "the killer"dışında hiç bi filminin ingilizce adını bilmiyorum(yönettiği filmler değil,oynadığı filmer karıştırmayın:)) yine başını "the good,the bad,the ugly"'nin çektiği bilimum clint eastwood filmi"you feel lucky punk?"mottomuz,magnum .44 silahımız,for a fistfull of dollars'dan dirty hary'ye bi tane kötü clint eastwood filmi yok,hepsi klasik bu arada türk sinemasını atlamışız yılmaz güney-"kan su gibi akıcak" ve "duvar",cüneyt arkın "dünyayı kurtaran adam":) [hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 23 August 2003 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 said: DoGMeaT, 23 August 2003 23:36 tarihinde demiş ki: reservoir dogs unutulmuş, platoon da bence klasiktir faceoff bencede klasiktir,altın dual baratte sahnesi süperdir:) bilimum jhon woo'nun başrolünü oyadığı film kesinlikle klasiktir,dual baretta kavramını jhon woo bulmuştur,filmlerin adını yazamıyorum çünkü "the killer"dışında hiç bi filminin ingilizce adını bilmiyorum(yönettiği filmler değil,oynadığı filmer karıştırmayın:)) yine başını "the good,the bad,the ugly"'nin çektiği bilimum clint eastwood filmi"you feel lucky punk?"mottomuz,magnum .44 silahımız,for a fistfull of dollars'dan dirty hary'ye bi tane kötü clint eastwood filmi yok,hepsi klasik bu arada türk sinemasını atlamışız yılmaz güney-"kan su gibi akıcak" ve "duvar",cüneyt arkın "dünyayı kurtaran adam":) [hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 23 August 2003 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Reservoir Dogs nasıl unutulmuş ya =))) Ayıpsın Quentin Tarantino filmleri unutulmaz LoL =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 said: DoGMeaT, 23 August 2003 23:36 tarihinde demiş ki: bilimum jhon woo'nun başrolünü oyadığı film kesinlikle klasiktir [hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 23 August 2003 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] john woo yönetmendir, filmlerinde en çok başrol oynayan arkadaş chow yun fat'tir.. :)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 lol ben oyunucu diye biliyodum,büyük sazanlık yaptım,izlediğim bütün o dandirik altyazılı filmlerinde başrol oyucusunu jhon woo sanırdım lol,sazan ötesiyim[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maverick Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 snatch ve tabi lock stock and two smoking barrels illa ciddi olması gerekmio klasik filmlerin =)[hline]Sic vic pacem, para bellum. [Bu mesaj Maverick tarafından 24 August 2003 12:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar