Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi [Yeni Sezon]

Cintonik

Öne çıkan mesajlar

Kurtlar Vadisi'nden nefret ederim.Çok şiddet içeriyor.Bizim sınıftaki erkekler izliyo izliyo sonra birbirlerini dövüyorlar.Nöbetçi öğretmen geliyo, niye kavga ediyosunuz diyo, onlar da hiiiiiiiiiiiiççççççç!!!!!, diyo.Sonra bir ingilizce dersinde konu dizilerden açıldı.Bizimkiler ağzından kaçırdı.Sonra hoca da bunu bizim sosyalciye (aynı zamanda sınıf öğretmenimiz) çıtlatmış.Sonra bizim sosyalci de bunların velileriyle konuşmuş. :lol:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
funny_girl, 28 Ekim 2005 11:36 tarihinde demiş ki:
Kurtlar Vadisi'nden nefret ederim.Çok şiddet içeriyor.Bizim sınıftaki erkekler izliyo izliyo sonra birbirlerini dövüyorlar.Nöbetçi öğretmen geliyo, niye kavga ediyosunuz diyo, onlar da hiiiiiiiiiiiiççççççç!!!!!, diyo.Sonra bir ingilizce dersinde konu dizilerden açıldı.Bizimkiler ağzından kaçırdı.Sonra hoca da bunu bizim sosyalciye (aynı zamanda sınıf öğretmenimiz) çıtlatmış.Sonra bizim sosyalci de bunların velileriyle konuşmuş. :lol:

Penguen/Umut Sarıkaya yazısını takip edenler bilirler aynı onun üslubu gibi olmuş bu yazı ya :D[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
aynen bende çok şugar olmuş :) vurdusu kırdısı yeah be polat vuruldu bakalım nolcak :D ölmiycek onu biliyorz:D

edik:türkçeye bak türkçeye hay seni okutan hocanın taa :D[signature][hline][b]zamana yükleme bütün sucları yanlız zaman değil sende değiştin..

[Bu mesaj Fransuxa tarafından 18 Kasım 2005 00:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Antep e benzediğini

"aaaaaa burası bizim antepe ne de çok benziyor."

Polat vuruldu mu ya ? göremedim ben orayı.

sevdim bu bölümü elif te çok zeki kız zarf attı anası yuttu =)
merak ediyorum kesicekler mi bacakları[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

bugun yeni bolummu[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

mematiyi bırakın, safiye ve polat'ın kurşun yarası hakkındaki yorumları.

kanıyor..
çok kanıyor..
durur heralde..[signature][hline]Zegna, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
elimi sallasam ellisi pipimi sallasam tellisi

[Bu mesaj sir tarafından 24 Kasım 2005 21:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...