funny_girl Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Kurtlar Vadisi'nden nefret ederim.Çok şiddet içeriyor.Bizim sınıftaki erkekler izliyo izliyo sonra birbirlerini dövüyorlar.Nöbetçi öğretmen geliyo, niye kavga ediyosunuz diyo, onlar da hiiiiiiiiiiiiççççççç!!!!!, diyo.Sonra bir ingilizce dersinde konu dizilerden açıldı.Bizimkiler ağzından kaçırdı.Sonra hoca da bunu bizim sosyalciye (aynı zamanda sınıf öğretmenimiz) çıtlatmış.Sonra bizim sosyalci de bunların velileriyle konuşmuş. :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Funny anlatış tarzına bayıldım, sanki o anı yaşattın bana ahah[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Sağol.Adlarını deşifre etmemi ister misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Yok saol ahah[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Tamam.Yalnız bunlar acayip tipler.Daha doğrusu birbirleriyle çok iyi arkadaşlar.Bunlar teneffüste kolkola yürüyorlar.Bizim sosyalci de görünce, "Ne kız gibi yürüyosunuz?" diyo.Resimlerini bulsam koycam. :lol: :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: funny_girl, 28 Ekim 2005 11:36 tarihinde demiş ki: Kurtlar Vadisi'nden nefret ederim.Çok şiddet içeriyor.Bizim sınıftaki erkekler izliyo izliyo sonra birbirlerini dövüyorlar.Nöbetçi öğretmen geliyo, niye kavga ediyosunuz diyo, onlar da hiiiiiiiiiiiiççççççç!!!!!, diyo.Sonra bir ingilizce dersinde konu dizilerden açıldı.Bizimkiler ağzından kaçırdı.Sonra hoca da bunu bizim sosyalciye (aynı zamanda sınıf öğretmenimiz) çıtlatmış.Sonra bizim sosyalci de bunların velileriyle konuşmuş. :lol: Penguen/Umut Sarıkaya yazısını takip edenler bilirler aynı onun üslubu gibi olmuş bu yazı ya :D[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... icq:40003000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Zegna, 28 Ekim 2005 03:13 tarihinde demiş ki: sevmedim bende 2.sezonu :/ 2. sezon ? :)[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 artık 8 de ozet baslar 9.45 te yeni bolum geyigi baymaya basladı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Beyler BOMBA bir bölüm geliyor!!! Yeni bölümün trailer'ını izledim şimdi. Sonunda düzgün bir bölüm izleyeceğiz sanırım.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ben çok sevdim bölümü[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 aynen bende çok şugar olmuş :) vurdusu kırdısı yeah be polat vuruldu bakalım nolcak :D ölmiycek onu biliyorz:D edik:türkçeye bak türkçeye hay seni okutan hocanın taa :D[signature][hline][b]zamana yükleme bütün sucları yanlız zaman değil sende değiştin.. [Bu mesaj Fransuxa tarafından 18 Kasım 2005 00:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 hiç izlemedim bu sene.. Show tv de daha iyiydi.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 3. sezon ? said: Zegna, 28 Ekim 2005 03:13 tarihinde demiş ki: sevmedim bende 2.sezonu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 uzun bir süredir böyle güzel bölüm seyretmemiştim bende, suriyedeki bölümleri izlerken fenalaşıyodum.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Belgesel gibiydi o bölümler. Polat'la suriye turu. Bir de türkiye'nin suriye'ye ne kadar da çok benzediğini öğrendik polat'ın ağzından 20-30 kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Bu bölümü dün sabaha karşı 5'te seyrettim. Polat'ı vuruolar[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Antep e benzediğini "aaaaaa burası bizim antepe ne de çok benziyor." Polat vuruldu mu ya ? göremedim ben orayı. sevdim bu bölümü elif te çok zeki kız zarf attı anası yuttu =) merak ediyorum kesicekler mi bacakları[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bugun yeni bolummu[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maddoq Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yok ya bir kaç bölüm özeti falan olacakmış herhalde..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yeni bölüm arkadaşlar, 21:15 gibi başlıcakmış..[signature][hline]Zegna, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: elimi sallasam ellisi pipimi sallasam tellisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 patron gelsede gitsem :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 NEO MUSUN MEMATİ? MEO[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 memati öldürdü beni ahaha[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Memati'ye taptık. 4 adam üstüne kurşun yağdırıyor bu gayet karizmatik bir şekilde adamlara doğru yürürken hepsini öldürüyor.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 mematiyi bırakın, safiye ve polat'ın kurşun yarası hakkındaki yorumları. kanıyor.. çok kanıyor.. durur heralde..[signature][hline]Zegna, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: elimi sallasam ellisi pipimi sallasam tellisi [Bu mesaj sir tarafından 24 Kasım 2005 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar