Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi [Yeni Sezon]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gecen hafta izlerken sIkIldIm ya resmen. ilk bolum canavar olur dedik fos cikti.[signature][hline]'Halk icinde muteber bir nesne yok, devlet gibi,
Olmaya devlet cihanda bir nefes, sihhat gibi.'
Mesaj tarihi:
aksiyon olsun az ya.[signature][hline]forgiver 11 Aralık 2004 tarihinde demişki

senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak
Mesaj tarihi:
özetler de kıl etti[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
babamda beni ms paintle yaptı
Mesaj tarihi:
tanrı bunu istio .[signature][hline]forgiver 11 Aralık 2004 tarihinde demişki

senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak
Mesaj tarihi:
ahuauha şeyi kacırmıs cekenler o tabut u cekım ıcın bı tarafı kesık ya yerden kaldırırken toprak fln gozuktu kesık oldugu anlasıldı auha komedi :D[signature][hline][b]cats rulz =)
cok sevdım onu cok hayatımda kımseye baglanmadıgım kadar cok baglandım ona neyın ne oldugunu yenı anlyıo ama ben anlamıyorum kadınları hiçbi zamanda anlasıamayacka yagane warlıktır. ama bilsin ki kendımden cok onu sevıyorum onu.
Mesaj tarihi:
hepsi bilerek yapiliyor, rezilliklerde bilerek yapiliyor.

milleti diziden sogutmak, kafalarindan diziyi silmek istiyor artik birileri cunku dizi bir cok kesimi kotu yonde etkiledi.

bokunu cıkardılar acıkca.[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life
Mesaj tarihi:
eskiden kv fanıydım ama artık kv nin insanları paranoyak yapmaktan başka işlevi kalmadı bence[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieye
Mesaj tarihi:
Gmail reklamımı yapıldı bana mı oyle geliyo.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
ohaa diyorum.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
bir dizi bu ancak bu kadar sacma olur.[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Mesaj tarihi:
inanılmazdı, özlediğimiz kurtlar vadisi tadı bu bölümle geri geldi. ayrıca bab the kenksler haxxorladı adamı aeuh[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Yat
Lütfen
Mesaj tarihi:
ben begenıyorum abi her turlu gusel[signature][hline][b]cats rulz =)
cok sevdım onu cok hayatımda kımseye baglanmadıgım kadar cok baglandım ona neyın ne oldugunu yenı anlyıo ama ben anlamıyorum kadınları hiçbi zamanda anlasıamayacka yagane warlıktır. ama bilsin ki kendımden cok onu sevıyorum onu.
Mesaj tarihi:
Safiyeğğ :))[signature][hline][b]cats rulz =)
Mesaj tarihi:
konu toparlanmaz artık ya iyice dağıttılar, yeni konuya odaklanıp, eskileri yavaş yavaş siliyolar. bi elif, safiye falan kalır bi de ekibi kalır işte o kadar.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Yat
Lütfen
Mesaj tarihi:
safiye öldü. bence yani. o resimde ölüsü diye düşünüyorum.
hani her böle geriçekilme tarzı bi olayda birini öldürceklerdi ya.
açılışı nergizle yaptılar, safiyede öldü. sıradan gidiyolar öyle.

ama tahminimce elif kalır.

arada polatın gizli yeride ortaya çıktı. valla kalmadı bişey ya.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm!
[/b]
Mesaj tarihi:
aynanın direk kapı oldugunu nası anladılar biraz basit oldu sanki[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
[/b]
Mesaj tarihi:
safiyenin olmemesi lazım onu kullanıp polata istediklerini yaptırmıcaklarmı zaten..[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Mesaj tarihi:
Doğu öldü, Esat öldü, Nergiz öldü, Kılıç tabanları yağladı, g.t gibi kaldı şimdi ortada Polat.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "
  • Yeni Oluştur...