Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi [Yeni Sezon]

Cintonik

Öne çıkan mesajlar

özetler de kıl etti[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
babamda beni ms paintle yaptı
Sosyal ağlarda paylaş

ahuauha şeyi kacırmıs cekenler o tabut u cekım ıcın bı tarafı kesık ya yerden kaldırırken toprak fln gozuktu kesık oldugu anlasıldı auha komedi :D[signature][hline][b]cats rulz =)
cok sevdım onu cok hayatımda kımseye baglanmadıgım kadar cok baglandım ona neyın ne oldugunu yenı anlyıo ama ben anlamıyorum kadınları hiçbi zamanda anlasıamayacka yagane warlıktır. ama bilsin ki kendımden cok onu sevıyorum onu.
Sosyal ağlarda paylaş

hepsi bilerek yapiliyor, rezilliklerde bilerek yapiliyor.

milleti diziden sogutmak, kafalarindan diziyi silmek istiyor artik birileri cunku dizi bir cok kesimi kotu yonde etkiledi.

bokunu cıkardılar acıkca.[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life
Sosyal ağlarda paylaş

Gmail reklamımı yapıldı bana mı oyle geliyo.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

ohaa diyorum.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

konu toparlanmaz artık ya iyice dağıttılar, yeni konuya odaklanıp, eskileri yavaş yavaş siliyolar. bi elif, safiye falan kalır bi de ekibi kalır işte o kadar.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Yat
Lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

safiye öldü. bence yani. o resimde ölüsü diye düşünüyorum.
hani her böle geriçekilme tarzı bi olayda birini öldürceklerdi ya.
açılışı nergizle yaptılar, safiyede öldü. sıradan gidiyolar öyle.

ama tahminimce elif kalır.

arada polatın gizli yeride ortaya çıktı. valla kalmadı bişey ya.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm!
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

aynanın direk kapı oldugunu nası anladılar biraz basit oldu sanki[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...