Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DKP'nin azizlikleri

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

said:
Akairis, 28 Aralık 2005 18:36 tarihinde demiş ki:
Survival ağacını incelersiniz hunterla mele de de çok güzel dmg verebildiğini görürsünüz ama 2x1H ile mele yapılamıyor malesef. 2x1H in tek avantajı 2x15agi enchantıki adam gibi crit ve AP veren bir silah varsa 15agi yi her şekilde harcarsınız.

Prot buildi olan warrior bile daha fazla dmg verir hunterdan mlee de. Arms giden warrior ise o silah elinde olan mlee giren 2 tane hunteri dover o silahla 15 sn de.
Mlee ye girecek hunterin hicbir fikrinin olmasi lazim oyunla ilgili. O slotlari ise +stat icin kullanmasi. Benim warrior olarak blastershot kullanmamin nedeni gibi. yada roglarin strikers mark kullanmalari gibi. Elime verseniz rhokdelar i kullanmam. Hunterlarin daha cok isine yarayacagi icin degil blaster daha iyi oldugu icin.
Alan huntera guluyorum. Bunun hunter tarafindan alinmasina tabi hunterda kullanir diyenlere 2 kere guluyorum.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök

[Bu mesaj Delidumrul tarafından 28 Aralık 2005 18:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İyide eğer mele classların range dövüşmesine yardım eden bir talent ağacı olsaydı ve bu adamlar range dövüşseydi dediğin olurdu, ama yok (ne güzel dimi:) ). Ama hunterın melede çok iyi işler yapmasını sağlayan bir talent ağacı var. Bu birazda feral druid // rogue kavgasına benziyor. Bu tercihdir. Benim hunterım mele de gayet iyi işler yapabilecekken niye kendimi bundan mahrum ediyim. Burda sözü edlien kılıç biraz uç bir örnek belki herkese kısmet olmaz o ayrı ama genel olarak hunterlara mele silah vermeye kimsenin gönlü razı değil ve bu görüşde beni oyunu açtığım andan beri deli ediyor.[signature][hline]Akairis LvL60 NE Hunter - Magtheridon
Saints Of The City http://www.saintsofthecity.com
Sosyal ağlarda paylaş

iyi o zaman thunderfury ve chromatic tempered, al birer tane sallarsın saga sola,

pvp de bile özellikle bg lerde kırk yılın başı melee yapan bi classınız işte, hiç bi zaman melee de kalmaya cabalamıyorsunuz.

Buna karşın paladin ve warriorlar sırf melee yapıyo melee de kalmaya calışıyorlar.

Bu kılıc senı eski haline göre %5 güclendirirken bir warrior'ı b paladini (özellikle warrior'ı) %30 güclendirmiş oluyo.

Acıkcası hak etmiyo hunterlar bu kılıcı..[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

Cüce nerden biliyorsun benim nasıl oynadığımı. Bu tercih işidir. Sen bi feral druide niye feral oldun heal et milleti diyebiliyor musun? Hunterın neyi hak edip hak etmediğini sen değil guildi belirler, burdaki adam hak ediyormuş demekki almış. Bunun neyini tartışıyoruz anlamadım. Hunter için neyin iyi olduğunu da bırakın warrior//paladin ve roguelar değil hunterların kendileri karar versin.[signature][hline]Akairis LvL60 NE Hunter - Magtheridon
Sosyal ağlarda paylaş

Guildlerde kişisel tercihler göz önünde olmaz ne demek o şimdi ben survival gittim ben alırım varmı öle bir şey warrior o zaman staff kullansın ya da predation blade mi ne onu druid alsın yoktur böle birşey o silahı kim daha verimli kullanıcaksa o alır(armut gibi malee class silahı) ha ama diğer bütün warriorlarda o silah varsa birşey demem alsın hunter + hunterin malee de ne kadar efektif bir güce sahip olduğu da ayrı bir tartışma konusu aynı anda 2 warrior alır filan dermişim...

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 28 Aralık 2005 19:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bakın bu silah zor bulunuru bir şey, büyük ihtimal bizim guilde düşse warriore gider, AMA hunterda kullanır ve adam kullanıyo işte daha nedir ki konuşulan anlamadım. Delidumrul, yaptığım PvP lerde %80e kadar range %20den sonra mele yapmak zorundayım hunterla ve yapıyorumda (grup pvp si ve ganklar hariç). Nedir bu anlamadım ki, yazmışlarmı altına warrior only paladin only diye, hayır. E guildide onay vermişse alır giyer bu silahı, darısı tüm hunterlaın başına. Hunterlara mele silah gereklidir, buna hayır diyenlerede tek diyebileceğim açın bir hunter öğrenin olur. Oturduğunuz yerden konuşmak hem çok kolay hemde çok gereksiz oluyor.[signature][hline]Akairis LvL60 NE Hunter - Magtheridon
Sosyal ağlarda paylaş

Ya akaris anlamadıgımbir olay var....
Eger tüm hunter açanlar senin fikrini onaylıyor olsaydı şu an bunu savunan(inatla savunan) tek kişi sen olmazdın
Yada =o= forumlara üye tek hunter sensin.
uzatmanın anlamı yok bence...[signature][hline]-honor and glory don't have any meaning without sacrifice
-fcuk the l33t
Sosyal ağlarda paylaş

Dkp gereksiz bence ya.Guild kendi içinde kendin bilmeli bence.Hadi bizde kullanıyoruz ama bu sistem tamamen alakasız elemanlar ıcın ayarlanmıs sankı.[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten

ondan sarisin ftw
Sosyal ağlarda paylaş

Giber, daha öncede yazdım uç bir örnek bu kılıç, ama altına xxxxx only yazılmadığı sürece işine yarayan ve kullanabilen her class için inanılmaz bir alettir bu. Benim başından beri söylediğim şey, hunterlara mele silahları verirken öncelikle warrior//paladin//rogue alsın kalanlarıda paylaşın hunterlar arasında mantığının saçmalığıdır. MC dropları olan mele silahlara bakarsan her biri için rogue silahı warr silahı pala silahı dersin hunterlara bir şey kalmaz. Ben bu mantığa yanlış diyorum. Yoksa bu silah düşse ben eminim benim guildimde tutar bir warirore verir ama ben o zamanda burda yazdıklarımı söylerim guildime.[signature][hline]Akairis LvL60 NE Hunter - Magtheridon
Sosyal ağlarda paylaş

http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?FN=wow-realm-magtheridon-en&T=10666&P=1

efsane bi baslik olma yolunda gidiyor, okuyun allaskina : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Quatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; )
Sosyal ağlarda paylaş

Melee ye giren hunter hele ki birde melee de başka bir melee class'a karşı savaşıyorsa (ki geçtim onu mage bile olsa) Salaktır. Attack power yerine stat gitse daha yararlı olur onun için. Hunter Kılıç ile tutsun 1k vursun diyelim warrior o kılıç ile 3k vurur hangisi daha mantıklı? Hunter'ların kılıçlara roll atmamalarına karşı değilim ama her eşya için öncelik olması lazım. Bir bow/gun/crossbow'u warrior ve roguelarda kullanabiliyor sizin çok istediğiniz o ranged weapon'ı bir warrior ya da rogue dkp ile sizden alsa naasıl hissederdiniz? Sonuçta onlarda kullanabiliyor.

Sadece ara sıra kullanılacak bir silah için o silaha ihtiyacı olan bir class'a izin vermemek ayıptır. Yazık olmuş güzelim kılıç bir hunterın elinde harcanmış.[signature][hline][/i]"Lightning strikes at my command.
By Storm and Earth, Axe and Fire,
We come to claim this land."
[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

simdi ben bi heal+ veren staff a need ceksem o staff neck yada ne ise onunla petime heal verirken heal dmg im artarmi :D

yani 200 veriosam 250 olurmu? auhu öyleyse hemen needliim 1-2 int-heal itemi :P

simdi soyle bi olay war

hunter "melee" de "herhangi bir melee class a karsi" -sçar- bu basit açık ve bilinen bir gerçek aksini soyleyen warmi? hatta daha bir uç örnek vereyim bloodseeker bat bm talentli bir hunter vs survival hunter yarasa 1v1 full meleede hunteri yener :)

özet nokta = hunter melee yeteneklere sahip classlarin hepsinden zayiftir -bole silahlarla 1000 crit cikarmak aksini göstermez-

hunterin melee amacı nedir olabildigince "çok" hit vurmak ve wingclip-counterstrike in immobilize etmesini ummak

bunun icinde dawns edge,bone slicing hatched gibi 2 saniyeden hızlı silahları kullanması "kendi sağlığı" açısından yararlıdır . :p

[Bu mesaj scorch tarafından 29 Aralık 2005 13:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...