BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 yoksa elimizde warrior ve hunterda var hatta sen ally olcaksın sanırım paladinde mevcut[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaNSaR_BjK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 onurdolar Abi sen oynamışsın hunterle az cok.Nasıl tavsiye edermisin bana oyuna yeni başlayan biri olarak.[signature][hline]KE BiTTi WoW DaYızzz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ben erdem doluyum diyosan paladin aç[signature][hline]Celeres, the L20 Human Paladin @ Haumarush EU MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ohh helal olsun bir kocuyu normal bir hayat formuna dondurduk wow addict yapmak var sırada[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaNSaR_BjK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 :) Siz baya baya dolusunuz koculara yaa... Ama her kocu bir deildir[signature][hline]KE BiTTi WoW DaYızzz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Hunteri 60 a kadar kasamadım o daha cok bayıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 level 15 olana kadar her charı aç. ozaman belli oluyor ilerki zamanları[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 15 olmaz en az 20 olmadan o classı oynamış sayılmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaNSaR_BjK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Bu şekilde cok zmn kaybetmiş olmazmıyım _?[signature][hline]KE BiTTi WoW DaYızzz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 yok la.gerçi evet bilmeden 20 yapmak haftanı alabilir. Ama oyuna ısınınca bi gunde fln olucaksın 20[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 önce horde mu alliance mı onu sec? ona göre paladini veya shamanı iptal edersin sonra büyü yapmak mı istiyorsun healermı olacaksın yoksa dövüşmek mi istiyorsun onu seç (ki dövüş demiştin) ona göre Allianceda elinde Paladin Warrior Hunter ve Rogue kalır ama Paladin olursan herkes senden heal yapmanı istiyecektir o yüzden onuda çiz Kaldı 3 seçenek Rogue görünmez olmasıyla falan Ko daki oynadıgın karaktere benzer biraz Hunter da uzaktan ok at dur geri çekil yine at tarzı benim tek hoşuma giden yanı pet olayı petli sınıfları seviyorum Warrior ise hep önden giden kahraman arkdaştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaNSaR_BjK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Horde,alliance ne oldugunu bilmiyorum ki abi :( ?[signature][hline]KE BiTTi WoW DaYızzz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Horde = iyiler, garibanlar, Kafası ezilmeye çalışanlar. Alliance = Kötüler, kaka, pis , görüldükleri yerde kafası ezilmesi gerekenler.... :P Horde => Undead, Orc, Trol ve Tauren (a.k.a. Öküz) Alliance => Human, Gnome, Dwarf ve Night Elf (A.k.a. Gay)[signature][hline][/i]"Lightning strikes at my command. By Storm and Earth, Axe and Fire, We come to claim this land."[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: DeMiRMaSKe, 28 Aralık 2005 22:39 tarihinde demiş ki: Horde = iyiler, garibanlar, Kafası ezilmeye çalışanlar. Alliance = Kötüler, kaka, pis , görüldükleri yerde kafası ezilmesi gerekenler.... :P Horde => Undead, Orc, Trol ve Tauren (a.k.a. Öküz) Alliance => Human, Gnome, Dwarf ve Night Elf (A.k.a. Gay) daha önce fanction ve ırkların bu kadar güzel anlatıldığını görmemiştim +1500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaNSaR_BjK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 :) tebrik ederim cok güzel antaltın Ben Alliance alurum[signature][hline]KE BiTTi WoW DaYızzz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: SaNSaR_BjK, 28 Aralık 2005 22:43 tarihinde demiş ki: :) tebrik ederim cok güzel antaltın Ben Alliance alurum böyle güzel bi anlatımdan sonra böyle yanlış bir snonuç nasıl çıkarabildin yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaNSaR_BjK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Orasda bana kalsın :)[signature][hline]KE BiTTi WoW DaYızzz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Çok saçma 1 seçim gey mi olacan gey mi haa?Aç mis gibi undead veya öküz ünü boğazla o gey leri kafasını gözünü ez gerçi horde toplu bg lerde faul ama horde daha krall bende ally istiyodum sonra ark buraya başlayınca kırmamak için geldim ama sonra level 20 ye kadar ally kastım daha level 20 de ally ler cıvımaya başladı... bence 2 taraftan da 20 ye kadar 1 char kas toplasan 1 gününü almaz kasman dene gör hangisini beyenirsen takıl yanız burning legion horde ların yüzde 60 türk bunuda hesaba kat çok işe yarıyor...[signature][hline]Level 60 Orc Warlock Mucver Level 60 Tauren Warrior Usturakemal Level 51 Undead Priest Kadavra Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaNSaR_BjK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Hııımm bende kararsız kaldım ya :([signature][hline]KE BiTTi WoW DaYızzz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Yok Alliance yok öyle birşey Horde aç horde Erkek adam renkli allı dallı factiona girmez (BJK liler anlar)[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW Ughrukh 60 Orc Warlock Venture Co. Eroshnak 40 Orc Warrior Venture Co. Eroshnak 47 Orc Hunter FW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaNSaR_BjK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ya önceden ko da oynuyan bi arkadaşım var o elf de bende hani o birazda olsa yardım eder diye şey etmiştim ama :)[signature][hline]KE BiTTi WoW DaYızzz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 su aptal karakterim jackson gibi dans etmeyi braksa dahada bi sevicemde :)) pf bence en güzeli aç bir hunter uzaktan işine bak pve de de rahat edersin pvp de de etkili bi class ama oynamasıda bir o kadar zor sayılabilir bir cok seyi aynı anda yapman lazım alısırsın :) druidimi seviorum ama bence druid acma insan heal basmaktan bayılıo artık olmuyorsun dogru oldurebiliosun dogru ama soyle bir okcum olsaydı yanımda kaplanım olsaydı fenamı olurdu :D[signature][hline] don't you get it, there is nothing to believe anymore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 vay düzgün yazıyo adam!! naptınız adama yaw :D[signature][hline]Guardia 60 Night Elf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 sansar kardeş, bende bi çift laf edeyim, IRK: ırkı kesinlikle görünüşe bakarak seç, racial abilityler falan iyide, sonuçta her ırkın racial abilitysi var, oyun sonunda hardinessi var diye orc warlock açarsan benim gibi, level 60 olunca la bu ne çirkin görünüyo diyip oynamayı bırakabilirsin, yani kısaca ırk seçerken görünüş>racial ability CLASS:en zor karar, savaşmayı seviyorum demişsin, neler olabilir bakalım: rogue, warrior, pala, shaman belki ben sana rogue öneririm, warrior zordur :)[signature][hline]Guardia 60 Night Elf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaNSaR_BjK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Quel-Thul Aslında haklısın biraz cirkin gibiler hordeler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar