Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi class'ı önerirsiniz?

SaNSaR_BjK

Öne çıkan mesajlar

önce horde mu alliance mı onu sec? ona göre paladini veya shamanı iptal edersin sonra büyü yapmak mı istiyorsun healermı olacaksın yoksa dövüşmek mi istiyorsun onu seç (ki dövüş demiştin) ona göre Allianceda elinde Paladin Warrior Hunter ve Rogue kalır ama Paladin olursan herkes senden heal yapmanı istiyecektir o yüzden onuda çiz Kaldı 3 seçenek Rogue görünmez olmasıyla falan Ko daki oynadıgın karaktere benzer biraz Hunter da uzaktan ok at dur geri çekil yine at tarzı benim tek hoşuma giden yanı pet olayı petli sınıfları seviyorum Warrior ise hep önden giden kahraman arkdaştır
Sosyal ağlarda paylaş

Horde = iyiler, garibanlar, Kafası ezilmeye çalışanlar.
Alliance = Kötüler, kaka, pis , görüldükleri yerde kafası ezilmesi gerekenler.... :P

Horde => Undead, Orc, Trol ve Tauren (a.k.a. Öküz)
Alliance => Human, Gnome, Dwarf ve Night Elf (A.k.a. Gay)[signature][hline][/i]"Lightning strikes at my command.
By Storm and Earth, Axe and Fire,
We come to claim this land."
[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeMiRMaSKe, 28 Aralık 2005 22:39 tarihinde demiş ki:
Horde = iyiler, garibanlar, Kafası ezilmeye çalışanlar.
Alliance = Kötüler, kaka, pis , görüldükleri yerde kafası ezilmesi gerekenler.... :P

Horde => Undead, Orc, Trol ve Tauren (a.k.a. Öküz)
Alliance => Human, Gnome, Dwarf ve Night Elf (A.k.a. Gay)

daha önce fanction ve ırkların bu kadar güzel anlatıldığını görmemiştim +1500
Sosyal ağlarda paylaş

Çok saçma 1 seçim gey mi olacan gey mi haa?Aç mis gibi undead veya öküz ünü boğazla o gey leri kafasını gözünü ez gerçi horde toplu bg lerde faul ama horde daha krall bende ally istiyodum sonra ark buraya başlayınca kırmamak için geldim ama sonra level 20 ye kadar ally kastım daha level 20 de ally ler cıvımaya başladı... bence 2 taraftan da 20 ye kadar 1 char kas toplasan 1 gününü almaz kasman dene gör hangisini beyenirsen takıl yanız burning legion horde ların yüzde 60 türk bunuda hesaba kat çok işe yarıyor...[signature][hline]Level 60 Orc Warlock Mucver
Level 60 Tauren Warrior Usturakemal
Level 51 Undead Priest Kadavra

Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering...
Sosyal ağlarda paylaş

su aptal karakterim jackson gibi dans etmeyi braksa dahada bi sevicemde :)) pf
bence en güzeli aç bir hunter uzaktan işine bak pve de de rahat edersin pvp de de etkili bi class ama oynamasıda bir o kadar zor sayılabilir bir cok seyi aynı anda yapman lazım alısırsın :)
druidimi seviorum ama bence druid acma insan heal basmaktan bayılıo artık olmuyorsun dogru oldurebiliosun dogru ama soyle bir okcum olsaydı yanımda kaplanım olsaydı fenamı olurdu :D[signature][hline]
don't you get it, there is nothing to believe anymore...
Sosyal ağlarda paylaş

sansar kardeş, bende bi çift laf edeyim,
IRK: ırkı kesinlikle görünüşe bakarak seç, racial abilityler falan iyide, sonuçta her ırkın racial abilitysi var, oyun sonunda hardinessi var diye orc warlock açarsan benim gibi, level 60 olunca la bu ne çirkin görünüyo diyip oynamayı bırakabilirsin, yani kısaca ırk seçerken görünüş>racial ability
CLASS:en zor karar, savaşmayı seviyorum demişsin, neler olabilir bakalım: rogue, warrior, pala, shaman belki
ben sana rogue öneririm, warrior zordur :)[signature][hline]Guardia
60 Night Elf Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...