SaNSaR_BjK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Class lar Hakkında Beni Kısa Ve Öz Şekilde BilgilendirirSeniz Sevinirim....[signature][hline]KE BiTTi WoW DaYızzz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Üstteki sık sorulan sorular stickysindeki classlar rehberlerini okuduğunu varsayarak soruyorum; tam olarak neyi merak ediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 FAQ basliginda bulunan class yazilarini okursan ilk fikrini edinirsin[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 baba bence o stickyleri oku, biraz da oyna felan site mite dolaş iice kavrarsın ama şöle genel bi geçim ben priest, ölümsüz shaman, ölümsüz mage, kolay ölür ama sağlam dmg koyar uzaktan paladin, çok yüksek dmgler koymaz diğer yakın dövüşçülere nazaran ama zor ölür warrior, tanktır, ötesi yok. yavaş ama kodumu göçerten cinsten. ama harbi göçertir wlock, imbadır, oynaması zordur druid, iidir, orta bir classdır hem ranged, hem yakın dövüş hem de heal da iyidir. ama o saydığım 3 üne sahip olmasına rağmen hiç birinde en iyisi değildir, ortam adamıdır :D aslında ne iş olsa yaparım abi modundadır :D rogue, görünmez olabilir, arkadan yakaladığını affetmez. dile kolay 4 tane stunu vardır hunter, peti vardır, uzaktan iyi dmg koyar. son zamanlarda o da imba diye tabir edilir "biraz" bu arada imba yani, classlar arasındaki o dengeyi bozucak güçte demek. sen yakın dövüş mü ranged mı olcan önce ona karar ver.[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild) 60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaNSaR_BjK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ya Üsteki Class Rehperini OKudum OKumasınaDa Bişi AnLamadım :D Ya Bana Sıkılmıyacagım bi class Önerin ve onun Özelliklerini YazaRsaNız Sevinirim Arkadaşlar ....[signature][hline]KE BiTTi WoW DaYızzz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaNSaR_BjK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Muzcu Yakın Dövüş iyi Olur Arkadaşım... Ya bide Night elf Rougayı Önerdiler Onasıl OLur ?[signature][hline]KE BiTTi WoW DaYızzz :P [Bu mesaj SaNSaR_BjK tarafından 28 Aralık 2005 13:41 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj SaNSaR_BjK tarafından 28 Aralık 2005 13:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Oyunu siparis ettin mi ki sen? Bir de insani fontlar kullanabilir misin büyük kücük yazmak yerine rica etsem?[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Quatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ya bak ben de oyuna yeni başladığımda ne seçiyim die millete sordum rogue kolay onu aç dediler görünmez fln oluyo böle ilginç geldi açtım 60 ladım ama yani artık bay geldi abi bıktım adamları arkadan yakalamaya yarı canlı yakalamaya fln kasmaya. Ben adamı gördüm mü böle dalayım alıyım istiyorum :). Sen bence warlock aç başta zorlanırsın ama sonra kral olursun veya hunter aç o da güzel...[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Punkcu - Undead Rogue = Guild Hajnal http://www.guildhajnal.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaNSaR_BjK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Sipariş Edeli 10 Gün Oldu Bende Oyun GelMeden Bilgi TopLuyum Dedim. Bu Şekilde YazMamın SeBebi El AlışKanlı ARkaDaşım...[signature][hline]KE BiTTi WoW DaYızzz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaNSaR_BjK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 dEaThMooN HunTer Da Olabilir Ama Ne Gibi Özellikleri Var İlerDe BaymasıN...[signature][hline]KE BiTTi WoW DaYızzz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Hunter baymaz ;) klas imba ya bi kere ölmen çok şans eseri oluyo yüksek lvllarda yanındada pet var yarenlik ediyo sana ;)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Senin ne tür karakterden hoşlandığı hakkında kimsenin pek bilgisi olmadığından sana önerim aklına gelen her karakteri aç oyna 20 level yap. ilk 20 levelde hangisi sana daha çok zevk verdiyse onunla devam et. Aşağı yukarı bir karakterin ne olabileceği hakkında bilgiye sahip olursun ilk 20 level içerisinde.[signature][hline][/i]"Lightning strikes at my command. By Storm and Earth, Axe and Fire, We come to claim this land."[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 @oktayca hunter ın nesi imba diyecem patlıcaksınız gülmekten gercekten çok keyifli bi class arkadaşım oynuyo adam tutuldu bende bi sürü özeeliğine hayranım adam beni pataklıodu hep duellarda ayrıca taaki 2 gece önceye kadar lvl 40 druid halimle lvl 44 hunteri nasıl indirdim defalarca anlamadım 7/6 aldım sonuçta ama arada elinden kaçan 980 dmglik Aimed shotlar adamı ürkütüyo arkadaşım druid oyna her türlü class ın lezzetlerinden tat ama karnın doymıyacak onu bil çünkü hepsinden azar azar yapabileceksin ne tam bir tank ne tam bir healer nede tam bi rouge olıcaksın ama duruma gore istediği şekile gireceksin yeri geldiğinde tanklıcaksın yeri geldiğinde saglam dmglar vurucaksın yeri geldığınde paşa paşa heal ediceksin tam bi back up class ı instance larda tank ın başı derde girdiğinde hop bütün mobları tauntla kendine çekiceksin baktın priest gidici hop onu heal ediceksin kısaca druid tam bi deli dana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 undead warrior :P ben gibi aslında undeada rogue aşmış bi şekilde yakışıyo ama mesela tauren warriorda hayvan gibi görünüyo(hayvan zaten )[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du [Bu mesaj SoulCube tarafından 28 Aralık 2005 14:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 hepssiiiiiiiiiiiiiiii cook guzel yane hangisini istersen ac bu uodaki gibi warlock kral yok mage tanımam gibi degil sevdiginle oynayıp kendine en ykaın hissetiginde baslaylıpta sonund halen aynı sevk le oynuyosan garanti kralsın zaten[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bence zamanın varken siparişi iptal ettir we koya don TaMaM Mı? LeVeL KaS KrAl Ol BaBZZ! öeh bole yazınca insanın eli ağrıyo[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: SaNSaR_BjK, 28 Aralık 2005 13:55 tarihinde demiş ki: Sipariş Edeli 10 Gün Oldu Bende Oyun GelMeden Bilgi TopLuyum Dedim. Bu Şekilde YazMamın SeBebi El AlışKanlı ARkaDaşım... KO'da herkes böyle konuşuyo anlaşılan :)[signature][hline]Guardia 60 Night Elf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 forumun degisik bir yeri orasi, bir nevi vahsi bolge turkce acisindan. bazen giriyorum macera olsun diye basim agriyor cikiyorum. oyun ile alakali terminoloji veya turetme kelimeler normal ama oyun ile alakasiz seyleri okurken insan kendini kaybediyor. sonucta ben de mukemmel turkce yazamiyorum, konusamiyorum ancak bu bambaska birsey. onlar birbirlerini anliyorlar ama bolum disina cikinca boyle biraz zorluk cekiliyor iste :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: SaNSaR_BjK, 28 Aralık 2005 13:37 tarihinde demiş ki: Ya Üsteki Class Rehperini OKudum OKumasınaDa Bişi AnLamadım :D Ya Bana Sıkılmıyacagım bi class Önerin ve onun Özelliklerini YazaRsaNız Sevinirim Arkadaşlar .... HunTErDa SıKıLMasSIN HErhaLDE MaGE DE iiYidir SHamAN BIktırYOR YaNİ (acaba neden böle yazıyorsun dikkatimi cekti ko dan yada işmdi ke den gecenlerin cogu böle yazıyor)[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 başlama sen wowa falan anti kocuyuz biz[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaNSaR_BjK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ya Siz BeniM Böle YazMama TaKıLDınıZ HerKesiN BeLirLi AlışKanLıkları VarDır BuDa Beni El AlışKanlıgıM AyRıCa Beni Baya BilgilendirdiNiz Cok TŞK'ler... Ben KaRaR VerDim NighT-Elf HunTeR Acıcam...[signature][hline]KE BiTTi WoW DaYızzz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaNSaR_BjK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Twisty KO'ya NeDeN Bu KaDaR UyUzSuNuz ?[signature][hline]KE BiTTi WoW DaYızzz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Night elf değil Dwarf hunter acarsan bak biraz azalabilir kılığım[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 nasıl yazıyor buyuklu kucuklu denedim zor is helal[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaNSaR_BjK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 :D[signature][hline]KE BiTTi WoW DaYızzz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar