batuhan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Kentucky[Bu mesaj batuhan tarafından 25 Aralık 2005 00:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 beyler seçenek dışına çıkacak isek tantuni midye ve kumru derim ben :)[signature][hline]Duke_Guybrush, 24 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki: benim tanıdık blacksmith var. pmden ulaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 anlamam abicim ben, aynneeeenn alican iskender kebapini alican yogurdunu yesil sivri biberini.. bide ayran mayran tamamdir olay.[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Yeter, yeter ühühühühü! Topic açıldığından beri açım ühühü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 @kojiroh; hakkaten bende aciktim sinci hatirlattigin icin saol =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 zeytinyağlı yaprak sarması da iyidir.[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: MyDyingBride, 24 Aralık 2005 22:47 tarihinde demiş ki: mcdonalds i severim fakat halen Quarter Plunder ne oldugunu bilmiorum lol.. said: Pulp Fiction'dan alıntı Vincent Vega: And you know what they call a... a... a Quarter Pounder with Cheese in Paris? Jules Winnfield: They don't call it a Quarter Pounder with cheese? Vincent Vega: No man, they got the metric system. They wouldn't know what the f--k a Quarter Pounder is. Jules Winnfield: Then what do they call it? Vincent Vega: They call it a "Royale" with cheese. Jules Winnfield: A "Royale" with cheese! What do they call a Big Mac? Vincent Vega: A Big Mac's a Big Mac, but they call it "le Big-Mac". Jules Winnfield: "Le Big-Mac"! Ha ha ha ha! What do they call a Whopper? Vincent Vega: I dunno, I didn't go into Burger King. [signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 O kadar para veripte ondan sonra doyamamak bana koyuyo. O yüzden mümkünse döner, kumpir vs..[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Yiyin fast foodları da obez olun inşallaaaaa[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 mc'yi de bk'yi de KOVA'ma değişmem [spo1=KOVA nedir bilmeyenler ve/veya et manyakları baksın.]KOVA: KFC, 30 hot wings menu. dehşet ötesi 30 kanat, rekorum bir oturuşta 20 belki 22-23. ama zevkini çıkara çıkara yavaş yavaş da yenilebilir. sabah kahvaltısında hiç kasılmaz direkt soğuk soğuk yenir. hatta 2 kova almıştım 1 haftada hepsini bitirmiştim 1 kere bile ısıtmadım. :D KOVA manyaayım[/spo][signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild) 60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caucasus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 nerde bizim kebapçılarımız...dürümcülerimizzz..biz onları tartışalım..bırakalım bu amerikan kebapçıları kendileri takılsın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ikiside amerikan malı yememeye calışıyorum ama burger rulz[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ikisi de iğrenç[signature][hline]im so goth,i shit bats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: caucasus, 25 Aralık 2005 13:54 tarihinde demiş ki: nerde bizim kebapçılarımız...dürümcülerimizzz..biz onları tartışalım..bırakalım bu amerikan kebapçıları kendileri takılsın:) yanimda hollandali biri var ve ne konustugumuzu sordu,bn de soyledim. dedi ki :: döneğğ only döneğğ.:D [signature][hline]im so goth,i shit bats [Bu mesaj ruby tarafından 25 Aralık 2005 14:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hiçbiri kimse pizzahut ın sınırsız menüsüyle yarışamaz patlıyana kadar pizza yemek da güzel bişi varmı[signature][hline]Scotty Doesn't Know Fionna says shes out shopping, But shes under me and I'm not stopping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Lyciren, 25 Aralık 2005 14:50 tarihinde demiş ki: hiçbiri kimse pizzahut ın sınırsız menüsüyle yarışamaz patlıyana kadar pizza yemek da güzel bişi varmı +1 şimdi kalmadı gerci o kampanya ama[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Burger...Ama Bigmac te guzel bence[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 kfc :P[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ramazanda oruç tutmuyomusun? o zaman ateş seni çağırıyo niahahahah[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 mc donalds ın hamburgeri Burgerkingin whooperi mc in patatesi burgerkingin Onionrings i ASDASFASS kara evrilme bu soruya ama burger! :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 burger king[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ateş cümlemizi çağırıo:)[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 arby's diyorum başka da bişey demiyorum :p ama donald amca yönetir :p[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 burgerking+sarmısaklı mayonez=ateş beni çaarıyor!!!![signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Arbysin ekmekleri damağa falan yapışıp mide bulandırıyo. kıvırcık patatesleri için gidilebilir bitek. Burgerda yukarda dendiği gibi, sarımsaklı mayonez, dublex seçim bigking xxl large menu. Aç doyurur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar