toggie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Geyiğe döndü iş (:[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ben son noktayı koydum...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Ohoo daha ne noktalar konucak sen bekle[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Zegna, 11 Temmuz 2005 13:48 tarihinde demiş ki: anahtar telefon kredi karti ehliyet tespih sigarayla cakmak bide Kelebek nerde?[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: khas, 11 Temmuz 2005 16:59 tarihinde demiş ki: ben son noktayı koydum... aşmışsın sen[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Bazılarımız cüzdan kullanmıyo?[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 başlamışken bu aletleri taşıdığım arabamıda koyiim(tepedeki ben yanımdaki de şöför):[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor...Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Tek sorun o araba değil :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 haydaaa kazıklandık iyi mi okdr da para saymıştım tüüh. iyi de basıyodu namussuz...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Bak bakiyim ruhsatta ne yazıyo? :-)[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 10000 motor m1 abraham model main battle tank. 400 lt depo da varmis:-)[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 para, cüzdan, pena, ev anahtarı, cep telefonu. bu dörtlüden pek şaşmadım :) arada sırada kablo uçları oluo jak küçülten, küçüğü büyülten gibisinden.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]i have become comfortably numb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Hiçbişi yok şuan ama genelde Cep tel, cuzdan yetio :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 cebimden hiç bi zaman sigara ve ilacımı eksik etmiyorum herşeyi unutuum onları asla :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Evin anahtarı Cep tlf Sigara ( 1 tane bırayıyom yofff) Çakmak Kronometre ....vs[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 zippo telefon anahtar kimlik 2 kredi kartı nomad muvo para[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 cüzdan ve telefon olur cebimde bi de arka cebime güneş gözlüğünün kabını koyarım diğer arka cebimde de mendil olur bi tane sümüğüm akar falan önlem olması için yakında i-pod da olcak işallah eheh[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 telefon,anahtar,para,kimlik,ve toka.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bide gorev sebebiyle residme bulunamayan 6630 war onun dısında biraz nakitler terbiyesizlik olmasın diye yıgmadım tamamlar[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUNBonePART's Blog Last Update: 29.06.2005Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART[Bu mesaj BonePART tarafından 11 Temmuz 2005 19:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bazen hiç bir şey bazen de hepsi: mp3 player, cep telefonu, anahtarlık, kibrit, ev anahtarı, cüzdan, minik bıçak fotoğraf makinası da alacak olursam bir çanta alıyorum kesinlikle yanıma. Zaman zaman da (ama sadece bir kaç defa oldu) büyük votka şişesi (evet cebimde)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Sağ cep Cep telefonu ve Araba anahtarı Sol cep 1. Para 2. Ev anahtarı (Anahtarlık yok anahtarlık yerine halkanın üzerinde paket lastiği var evden çıkınca lastiği anahtarların üzerine dolayıp sabitliyorum daha sonra torpidoya atıyorum şıngır şıngır ses yapmasın yoldayken) 3. Kendi imalatım olan kartlık gibi birşey içinde okul kimliği kredi kartı ve ehliyet var ehliyet ve okul kimliği ters yönlere bakıyo ki okula girişlerde kolayca çıkarıp göstereyim. Arka sağ cep Ruhsat Pantolonun sağ çakmak cebi? Okuldaki dolabımın anahtarı. Cüzdan hiç taşımam ayrıca bu saydıklarıma ilave hiçbirşey koymam ceplerime inanılmaz rahatsız olurum.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Şu an şort var cep yok... Ama pantolon içeriğini biliyorum (Yankesici arkadaşların dikkatine) Cüzdan sağ arka, cep tel sağ ön, anahtar sol ön ve onlara eşlik eden akbil. Kağıt bozuk paralar, kartlar vs vs cüzdanda. Nedense cebimde bir şeyler olması feci rahatsız ediyor. Cüzdan dışında para hele bozuk para delirmeme sebebiyet verebilir. Anahtarlar şıngırdarsa küçük bir cinnet geçirebilirim. Bir ninja gibi sessiz yürüyebilmeliyiz... Ha bi de sanki pantolon cebine başka bir telefon girebilecekmiş gibi "cep" tel yazmışım.Puaha! Yok ankesörlü tel !! :D[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 genelde sustalı+cep telefonu+para+kartlar+resimler vs. bazı durumlarda baretta 14+1 + tommy gun + lav silahı+ el bombası[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 dom yakın zamanda bir vurguna hazırlanıyor. dikkat[signature][hline]hügolülülülülüüüüüüüü!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ne meraklısınız yahu! size ne milletin cebinden siz kendi cebinize bakın onu doldurmaya çalışın :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar