Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cebinizdekiler.

dominic

Öne çıkan mesajlar

para, cüzdan, pena, ev anahtarı, cep telefonu. bu dörtlüden pek şaşmadım :) arada sırada kablo uçları oluo jak küçülten, küçüğü büyülten gibisinden.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim...
Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus
[b]i have become comfortably numb.
Sosyal ağlarda paylaş

bide gorev sebebiyle residme bulunamayan 6630 war
onun dısında biraz nakitler terbiyesizlik olmasın diye yıgmadım tamamlar[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 29.06.2005

Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART

[Bu mesaj BonePART tarafından 11 Temmuz 2005 19:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bazen hiç bir şey
bazen de hepsi:
mp3 player, cep telefonu, anahtarlık, kibrit, ev anahtarı, cüzdan, minik bıçak

fotoğraf makinası da alacak olursam bir çanta alıyorum kesinlikle yanıma.

Zaman zaman da (ama sadece bir kaç defa oldu) büyük votka şişesi (evet cebimde)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Sağ cep
Cep telefonu ve Araba anahtarı

Sol cep
1. Para
2. Ev anahtarı (Anahtarlık yok anahtarlık yerine halkanın üzerinde paket lastiği var evden çıkınca lastiği anahtarların üzerine dolayıp sabitliyorum daha sonra torpidoya atıyorum şıngır şıngır ses yapmasın yoldayken)
3. Kendi imalatım olan kartlık gibi birşey içinde okul kimliği kredi kartı ve ehliyet var ehliyet ve okul kimliği ters yönlere bakıyo ki okula girişlerde kolayca çıkarıp göstereyim.

Arka sağ cep
Ruhsat

Pantolonun sağ çakmak cebi?
Okuldaki dolabımın anahtarı.

Cüzdan hiç taşımam ayrıca bu saydıklarıma ilave hiçbirşey koymam ceplerime inanılmaz rahatsız olurum.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an şort var cep yok... Ama pantolon içeriğini biliyorum (Yankesici arkadaşların dikkatine) Cüzdan sağ arka, cep tel sağ ön, anahtar sol ön ve onlara eşlik eden akbil. Kağıt bozuk paralar, kartlar vs vs cüzdanda.

Nedense cebimde bir şeyler olması feci rahatsız ediyor. Cüzdan dışında para hele bozuk para delirmeme sebebiyet verebilir. Anahtarlar şıngırdarsa küçük bir cinnet geçirebilirim. Bir ninja gibi sessiz yürüyebilmeliyiz...
Ha bi de sanki pantolon cebine başka bir telefon girebilecekmiş gibi "cep" tel yazmışım.Puaha! Yok ankesörlü tel !! :D[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...