dominic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 benimkiler; tercihen fotograf, imkan dahilinde degilse liste olsun. ve evet, cok sikiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Hava atıyor.. Kınıyorum.. * kın kın * =P[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 walla ben fotosunu çekemicem üşeniom.. bi cüzdan var bide telefon.. cüzdanın içinde çok güzel şeyler var o ayrı..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 fotoyu gözükmüyor cebımde bırsey yok su anda sabahın 04.59 unda cok tatlı bir konu[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 çeşmede oldugumdan altımda bir Mayo :) arka cebimde şuan akşamdan kalma cekirdekler duruyor ve canım çekti *! Çekirdek yer*[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 cüzdan, telefon.[signature][hline]hügolülülülülüüüüüüüü!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 cüzdanımda kzı arkımın resmi bide 5 ytl para ve tabi yarim kutu camel sigaram ve orjinal zippon koyu mor ve mavi karisik renekli :)) 2 tane kürdan 1 tane ...... bu kadar :-)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 hm krampinmiydi simdi tam hatirlamiyorum , bi parcasi vardi : *cebimdeeeee bir delik var ,deligin icinde ne var !!!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 şortun cebinde bir dolu çöp var ne zaman oraya koyduğumu hatırlamıyorum bile :) Cüzdanım zaten boş olduğu için kot pantolonda takılıyor.[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan:Nym'in clan bugün bi ezik muhabbetinden kapandı ama anlamadım :??? Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 [signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 hemen hemen aynı. 1-2 parça daha az. cebin baya büyükmüş.[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu....." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: kingpin, 11 Temmuz 2005 05:09 tarihinde demiş ki: resime resim ile karşılık vermek istiyorum, tepki resimi dom'a ait ama kendimi alamadım. [signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 su an ceplerim bos ama genelde sigara paketi cakmak telefon cuzdan anahtar arada sirada ipod dan olusuyor[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Resmi aksama koyarım domdomcum anahtarlarım babamın arabasında kaldı cunku. Ama evden her cıkmadan once kontrol ettiğim bir check list var, bole ucak pilotyu gibi sesli sayarak kontrol ediyorum. 1- a)Cuzdan - Kıc Cebimde - Cuzdan değilde aslında credi kartlık , icinde kredi kartları, kimlik babına ehliyet ve bide gerekli seyleri yazık sıkıstırdıgım kagıtlar var vergi no kimlik no gibi b) Nakit Para: Sag CEp Varsa Fermuarlıda: Asla cuzdana para koymayan bir insan olarak hep sag cepte olur bozuk paralar mecbur olunursa alınıp sol cebe konur eve gelince hhemen kavanoza atılır 2-a)Ev anahtarı- Sol Cep varsa fermuarlı olan - Ev anahtarı + Garajın anahtar, neen araba anahtarında değil garaj anahtarı derseniz oyle olursa evden cıkıp ev anahtarını unutursam garaja gelince farkediyorum b)Araba anahtarı - Sol cep varsa fermuarlı olan - Araba anahtarı + garaj kapısının uzaktan kumandası 3) Cep telefonu - sag Cep Varsa Fermuarlı Olan - Nokia 6630 4) a)Sigara: Sag cep Fermuarsız olan - Arabada giderken rahatca cepten cıkarabilmek icin b) Zippo - Sol Cep varsa Fermuarlı olan - Dier butun metal esyalar gibi araba kullanırken dusmemesi icin ama sol cepte olmasının nedenide anahtar ve zxipponun cep telefonunu cizme riski Opsiyonel Olarak: I) Gunes gozlugu : GOzde Yada Gomlek Cebinde : Yazın araba kullanılırken sart II)Kalem : Gomelk CEbinde - Lazım oluyo bazen[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 BonePART sabah sabah üşenmeden yazdınya sana saygım biraz daha arttı :)[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu....." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 n6100 cüzdan anahtar para[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 sigara telefon cüzdan çakmak sakız vs. :)[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 :hmm:cep pisligi topak topak...ımphhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 cüzdan telefon bazende mp3 player[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 su an yeni uyandıgımdan sadece peçete var :P[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: HymnOfSnuk, 11 Temmuz 2005 07:14 tarihinde demiş ki: sigara telefon cüzdan çakmak sakız vs. :) burdan 70 milyona sesleniyorum...bu Hymn daha evvelinden kızla buluşmaya giderken ne olur ne olmaz diye yanında prezervatif taşıdığını söylemişti eaheuheuahea :D allahım ya bu mantığa bir kaç arkadaşımda daha rastladım :-)[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizansın çocuklarıyız! Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 sen kasetlerini hazırla mandoo :)[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Mandoo, 11 Temmuz 2005 09:05 tarihinde demiş ki: burdan 70 milyona sesleniyorum...bu Hymn daha evvelinden kızla buluşmaya giderken ne olur ne olmaz diye yanında prezervatif taşıdığını söylemişti eaheuheuahea :D allahım ya bu mantığa bir kaç arkadaşımda daha rastladım :-) ya kesin vardır hatta bu sayı yüksek bile olabilir[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 maaştan kalan son 10 milyon :-p 3510i anahtar[signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Sümüklü mendiller.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar