Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cebinizdekiler.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hava atıyor..
Kınıyorum..

* kın kın *

=P[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
walla ben fotosunu çekemicem üşeniom..
bi cüzdan var bide telefon..
cüzdanın içinde çok güzel şeyler var o ayrı..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
çeşmede oldugumdan altımda bir Mayo :) arka cebimde şuan akşamdan kalma cekirdekler duruyor ve canım çekti *! Çekirdek yer*[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]

Mesaj tarihi:
cüzdanımda kzı arkımın resmi bide 5 ytl para ve tabi yarim kutu camel sigaram ve orjinal zippon koyu mor ve mavi karisik renekli :)) 2 tane kürdan 1 tane ...... bu kadar :-)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
şortun cebinde bir dolu çöp var ne zaman oraya koyduğumu hatırlamıyorum bile :) Cüzdanım zaten boş olduğu için kot pantolonda takılıyor.[signature][hline]Ecm
5x Priest
Clan:Nym'in clan bugün bi ezik muhabbetinden kapandı ama anlamadım :???
Diez
Mesaj tarihi:
[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Mesaj tarihi:
hemen hemen aynı. 1-2 parça daha az. cebin baya büyükmüş.[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu....."

Mesaj tarihi:
said:
kingpin, 11 Temmuz 2005 05:09 tarihinde demiş ki:

resime resim ile karşılık vermek istiyorum, tepki resimi dom'a ait ama kendimi alamadım.
[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
su an ceplerim bos ama genelde
sigara paketi
cakmak
telefon
cuzdan
anahtar
arada sirada ipod dan olusuyor[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Mesaj tarihi:
Resmi aksama koyarım domdomcum anahtarlarım babamın arabasında kaldı cunku. Ama evden her cıkmadan once kontrol ettiğim bir check list var, bole ucak pilotyu gibi sesli sayarak kontrol ediyorum.

1- a)Cuzdan - Kıc Cebimde - Cuzdan değilde aslında credi kartlık , icinde kredi kartları, kimlik babına ehliyet ve bide gerekli seyleri yazık sıkıstırdıgım kagıtlar var vergi no kimlik no gibi

b) Nakit Para: Sag CEp Varsa Fermuarlıda: Asla cuzdana para koymayan bir insan olarak hep sag cepte olur bozuk paralar mecbur olunursa alınıp sol cebe konur eve gelince hhemen kavanoza atılır
2-a)Ev anahtarı- Sol Cep varsa fermuarlı olan - Ev anahtarı + Garajın anahtar, neen araba anahtarında değil garaj anahtarı derseniz oyle olursa evden cıkıp ev anahtarını unutursam garaja gelince farkediyorum
b)Araba anahtarı - Sol cep varsa fermuarlı olan - Araba anahtarı + garaj kapısının uzaktan kumandası

3) Cep telefonu - sag Cep Varsa Fermuarlı Olan - Nokia 6630

4) a)Sigara: Sag cep Fermuarsız olan - Arabada giderken rahatca cepten cıkarabilmek icin
b) Zippo - Sol Cep varsa Fermuarlı olan - Dier butun metal esyalar gibi araba kullanırken dusmemesi icin ama sol cepte olmasının nedenide anahtar ve zxipponun cep telefonunu cizme riski

Opsiyonel Olarak:
I) Gunes gozlugu : GOzde Yada Gomlek Cebinde : Yazın araba kullanılırken sart
II)Kalem : Gomelk CEbinde - Lazım oluyo bazen[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 29.06.2005

Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Mesaj tarihi:
BonePART sabah sabah üşenmeden yazdınya sana saygım biraz daha arttı :)[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu....."

Mesaj tarihi:
said:
HymnOfSnuk, 11 Temmuz 2005 07:14 tarihinde demiş ki:
sigara
telefon
cüzdan
çakmak
sakız
vs. :)

burdan 70 milyona sesleniyorum...bu Hymn daha evvelinden kızla buluşmaya giderken ne olur ne olmaz diye yanında prezervatif taşıdığını söylemişti eaheuheuahea :D allahım ya bu mantığa bir kaç arkadaşımda daha rastladım :-)[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizansın çocuklarıyız!
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
said:
Mandoo, 11 Temmuz 2005 09:05 tarihinde demiş ki:
burdan 70 milyona sesleniyorum...bu Hymn daha evvelinden kızla buluşmaya giderken ne olur ne olmaz diye yanında prezervatif taşıdığını söylemişti eaheuheuahea :D allahım ya bu mantığa bir kaç arkadaşımda daha rastladım :-)

ya kesin vardır hatta bu sayı yüksek bile olabilir[signature][hline]Fire in the Darkness...
Mesaj tarihi:
Sümüklü mendiller.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
  • Yeni Oluştur...