Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cebinizdekiler.

dominic

Öne çıkan mesajlar

Hava atıyor..
Kınıyorum..

* kın kın *

=P[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

cüzdanımda kzı arkımın resmi bide 5 ytl para ve tabi yarim kutu camel sigaram ve orjinal zippon koyu mor ve mavi karisik renekli :)) 2 tane kürdan 1 tane ...... bu kadar :-)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Sosyal ağlarda paylaş

Resmi aksama koyarım domdomcum anahtarlarım babamın arabasında kaldı cunku. Ama evden her cıkmadan once kontrol ettiğim bir check list var, bole ucak pilotyu gibi sesli sayarak kontrol ediyorum.

1- a)Cuzdan - Kıc Cebimde - Cuzdan değilde aslında credi kartlık , icinde kredi kartları, kimlik babına ehliyet ve bide gerekli seyleri yazık sıkıstırdıgım kagıtlar var vergi no kimlik no gibi

b) Nakit Para: Sag CEp Varsa Fermuarlıda: Asla cuzdana para koymayan bir insan olarak hep sag cepte olur bozuk paralar mecbur olunursa alınıp sol cebe konur eve gelince hhemen kavanoza atılır
2-a)Ev anahtarı- Sol Cep varsa fermuarlı olan - Ev anahtarı + Garajın anahtar, neen araba anahtarında değil garaj anahtarı derseniz oyle olursa evden cıkıp ev anahtarını unutursam garaja gelince farkediyorum
b)Araba anahtarı - Sol cep varsa fermuarlı olan - Araba anahtarı + garaj kapısının uzaktan kumandası

3) Cep telefonu - sag Cep Varsa Fermuarlı Olan - Nokia 6630

4) a)Sigara: Sag cep Fermuarsız olan - Arabada giderken rahatca cepten cıkarabilmek icin
b) Zippo - Sol Cep varsa Fermuarlı olan - Dier butun metal esyalar gibi araba kullanırken dusmemesi icin ama sol cepte olmasının nedenide anahtar ve zxipponun cep telefonunu cizme riski

Opsiyonel Olarak:
I) Gunes gozlugu : GOzde Yada Gomlek Cebinde : Yazın araba kullanılırken sart
II)Kalem : Gomelk CEbinde - Lazım oluyo bazen[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 29.06.2005

Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 11 Temmuz 2005 07:14 tarihinde demiş ki:
sigara
telefon
cüzdan
çakmak
sakız
vs. :)

burdan 70 milyona sesleniyorum...bu Hymn daha evvelinden kızla buluşmaya giderken ne olur ne olmaz diye yanında prezervatif taşıdığını söylemişti eaheuheuahea :D allahım ya bu mantığa bir kaç arkadaşımda daha rastladım :-)[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizansın çocuklarıyız!
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandoo, 11 Temmuz 2005 09:05 tarihinde demiş ki:
burdan 70 milyona sesleniyorum...bu Hymn daha evvelinden kızla buluşmaya giderken ne olur ne olmaz diye yanında prezervatif taşıdığını söylemişti eaheuheuahea :D allahım ya bu mantığa bir kaç arkadaşımda daha rastladım :-)

ya kesin vardır hatta bu sayı yüksek bile olabilir[signature][hline]Fire in the Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...