Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bugün öss için ne yaptın?

elma

Öne çıkan mesajlar

Bu kadar da değil.Abartma olayı hızlı giden atın dıskısı gibi olmasın sonunda olay okula da fazla takma ben hiç çalısmadan 75 aldıysam sen hayli hayli yuksek alırsın.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

Sosyal ağlarda paylaş

Benim öss bu sene sonunda ama öyle okula mal gibi gidip geliyorum hala. Bendede ufak bi kitapçı aççak kadar test kitabı var ama herbiri kalbim kadar temiz... Hatta tertemiz beyazötesi

Arada bi test çözüorumda çok zorlana zorlana işte hiç sevmiorum iğreniyorum...
Okulda notlarım fena deilde öss denemelerinde 213 ü geçemedim... En azından bi 260 yapmam lazım:D

Ama kim çalışçak okadar:P[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

Takdir ediyorum seni elma kardeş.
Ama bu geçen gençlik yıllarında gelmicek geri.
insanlarla arkadaşlarınlada vakit geçir
Arada aktivitelerde bulun üniversiteye geldiğinde en ön sırada inekleyen insanların nefret ettiği asosyal tiplerden olma.;)
Başarılar.

[Bu mesaj Whiskey tarafından 24 Kasım 2005 20:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

7 saat boyunca test çözdüm yatmadan önce 4 tane test daha bitirmeyi düşünüyorum... 22.00 ye kadar aram var...
arkadaşım en güzelini yapıyorsun ben lisede kasmamıştım hatta bölümümü gittim sayısal seçtim ama istediğim bölüm eşit ağırlıkta ( nasıl bir salaklık bu :) ) allahtan puanım kırılmıyor ordan kazanıyorum. Vakti zamannda olsun sayısaldan oku dedi hocalar şimdi onunda pişmanlığını yaşıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

O_o
bir kal mezunu olarak seni kiniyorum :D
gerci biz calismadik da noldu ?? bisi olmadi 3 arkadas sirayla
Maltepe
Istanbul Ticaret
Isik Universitelerine girdik
( hepsi ozel olsada girdik iste girdik niahahahauha )
Son senemizde WoW, MxO ve DAoC oynadik
7/24 disarida ( okul disi , dersane disi , ev disi :-P )

Saka bir yana guzel bir tempo tutturabildiysen birakma asil derslere gir istedigin yere kurtar hayatini...
desemde inanma ne oss degistirecek nede okudugun universite hayatini sen degistireceksin..

Neyse sana ba$arilar, okulu ozledik bu arada... MKC dagitti bugun :D[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Quibble, 24 Kasım 2005 22:47 tarihinde demiş ki:
O_o
bir kal mezunu olarak seni kiniyorum :D
gerci biz calismadik da noldu ?? bisi olmadi 3 arkadas sirayla
Maltepe
Istanbul Ticaret
Isik Universitelerine girdik
( hepsi ozel olsada girdik iste girdik niahahahauha )
Son senemizde WoW, MxO ve DAoC oynadik
7/24 disarida ( okul disi , dersane disi , ev disi :-P )

Saka bir yana guzel bir tempo tutturabildiysen birakma asil derslere gir istedigin yere kurtar hayatini...
desemde inanma ne oss degistirecek nede okudugun universite hayatini sen degistireceksin..

Neyse sana ba$arilar, okulu ozledik bu arada... MKC dagitti bugun :D

Quibble nickli zenci kardeşimin :P bahsettiği ticaret üni.deki eleman benim.
Çalışma olayı biraz kişilikte, hayata bakış açısında biten bişey... Bizim için günü yaşamak önemliydi (hala öyle) millet ineklerken gezdik dolaştık... sağda solda sızdık heryere girdik çıktık... Sonuçta çok yüksek bi puan yapmadık ama hiçbirimiz pişman diiiliz...
Bence herşeyden önce otur hedeflerini, yapmak istediklerini ve bunun için ortaya koyabiliceklerini bi gözden geçir. Bazı şeyler çok basit görülebilir ama öyle değil. İstediğin üni.yi istediğin bölümü her yönüyle iyice araştır ve asla tek bi hedefle kısıtlama kendini çünkü başaramazsan çok üzülürsün...

Herşeyden ötesi Kadıköy Anadolu'nun her anının tadını çıkar... Benim elimde olsa bi 8 sene daha okurdum... fln flm[signature][hline][spo1=!!! 2 much DAoC !!!][ img ]http://www.camelotaddict.com/2003/TooMuchDAoC5.JPG[ /img ][ /spo ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...