unac Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 öss ney diorumm...o nedirrrr[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Bu kadar da değil.Abartma olayı hızlı giden atın dıskısı gibi olmasın sonunda olay okula da fazla takma ben hiç çalısmadan 75 aldıysam sen hayli hayli yuksek alırsın.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 öss'de istediğim yeri tutturduğum için yattım uyudum hehe =p[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Benim öss bu sene sonunda ama öyle okula mal gibi gidip geliyorum hala. Bendede ufak bi kitapçı aççak kadar test kitabı var ama herbiri kalbim kadar temiz... Hatta tertemiz beyazötesi Arada bi test çözüorumda çok zorlana zorlana işte hiç sevmiorum iğreniyorum... Okulda notlarım fena deilde öss denemelerinde 213 ü geçemedim... En azından bi 260 yapmam lazım:D Ama kim çalışçak okadar:P[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Bence bu kadar abartmayın... ÖSS için hayatınızı rezil etmeyin... Sadece gereken kadarını yapın, yeter zaten. :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yan gelip yattım[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 össye tapıyoruz lol[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Takdir ediyorum seni elma kardeş. Ama bu geçen gençlik yıllarında gelmicek geri. insanlarla arkadaşlarınlada vakit geçir Arada aktivitelerde bulun üniversiteye geldiğinde en ön sırada inekleyen insanların nefret ettiği asosyal tiplerden olma.;) Başarılar. [Bu mesaj Whiskey tarafından 24 Kasım 2005 20:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 wow oynadım. pozitif etki etmese bile bu da bişey.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Saeros, 24 Kasım 2005 20:34 tarihinde demiş ki: wow oynadım. pozitif etki etmese bile bu da bişey. off saeros suan wow oynamak icin neler verirdim varya:([signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 eheheh daha var[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bence elma saçmalıyo daha ıkı senesı var abartmasın yani sizde oss yı cok abartmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izOn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 7 saat boyunca test çözdüm yatmadan önce 4 tane test daha bitirmeyi düşünüyorum... 22.00 ye kadar aram var... arkadaşım en güzelini yapıyorsun ben lisede kasmamıştım hatta bölümümü gittim sayısal seçtim ama istediğim bölüm eşit ağırlıkta ( nasıl bir salaklık bu :) ) allahtan puanım kırılmıyor ordan kazanıyorum. Vakti zamannda olsun sayısaldan oku dedi hocalar şimdi onunda pişmanlığını yaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 geçtik biz o işleri hehe[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yazık lan size :(. wow falan oynayın. nete girin 7/24. yalan bu öss boşverin :p.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 O_o bir kal mezunu olarak seni kiniyorum :D gerci biz calismadik da noldu ?? bisi olmadi 3 arkadas sirayla Maltepe Istanbul Ticaret Isik Universitelerine girdik ( hepsi ozel olsada girdik iste girdik niahahahauha ) Son senemizde WoW, MxO ve DAoC oynadik 7/24 disarida ( okul disi , dersane disi , ev disi :-P ) Saka bir yana guzel bir tempo tutturabildiysen birakma asil derslere gir istedigin yere kurtar hayatini... desemde inanma ne oss degistirecek nede okudugun universite hayatini sen degistireceksin.. Neyse sana ba$arilar, okulu ozledik bu arada... MKC dagitti bugun :D[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 calış calış, Hayatın boyunca öküz olacağına bir sene inek ol.(laf olsun diye dedim bu kadar dar kafalı deilim=p)[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Quibble, 24 Kasım 2005 22:47 tarihinde demiş ki: O_o bir kal mezunu olarak seni kiniyorum :D gerci biz calismadik da noldu ?? bisi olmadi 3 arkadas sirayla Maltepe Istanbul Ticaret Isik Universitelerine girdik ( hepsi ozel olsada girdik iste girdik niahahahauha ) Son senemizde WoW, MxO ve DAoC oynadik 7/24 disarida ( okul disi , dersane disi , ev disi :-P ) Saka bir yana guzel bir tempo tutturabildiysen birakma asil derslere gir istedigin yere kurtar hayatini... desemde inanma ne oss degistirecek nede okudugun universite hayatini sen degistireceksin.. Neyse sana ba$arilar, okulu ozledik bu arada... MKC dagitti bugun :D Quibble nickli zenci kardeşimin :P bahsettiği ticaret üni.deki eleman benim. Çalışma olayı biraz kişilikte, hayata bakış açısında biten bişey... Bizim için günü yaşamak önemliydi (hala öyle) millet ineklerken gezdik dolaştık... sağda solda sızdık heryere girdik çıktık... Sonuçta çok yüksek bi puan yapmadık ama hiçbirimiz pişman diiiliz... Bence herşeyden önce otur hedeflerini, yapmak istediklerini ve bunun için ortaya koyabiliceklerini bi gözden geçir. Bazı şeyler çok basit görülebilir ama öyle değil. İstediğin üni.yi istediğin bölümü her yönüyle iyice araştır ve asla tek bi hedefle kısıtlama kendini çünkü başaramazsan çok üzülürsün... Herşeyden ötesi Kadıköy Anadolu'nun her anının tadını çıkar... Benim elimde olsa bi 8 sene daha okurdum... fln flm[signature][hline][spo1=!!! 2 much DAoC !!!][ img ]http://www.camelotaddict.com/2003/TooMuchDAoC5.JPG[ /img ][ /spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 etüte girmedim eve gelip adsl bağlattım[signature][hline]tarladan geldim çok yoruldum :) laverda balık değildir.. www.laverda.com.tr edit: lan öss bugüne kadar bizim için bişey yaptı mı ki? [Bu mesaj laverda tarafından 24 Kasım 2005 23:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hiç bişe yapmadım. hadi yalan sölemiim 2 limit sorusu çözdüm.[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 günde 3 tane soru çözerdim. bi kere 7 tane çözmüştüm hemde bir günde :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Dwinz, 24 Kasım 2005 23:29 tarihinde demiş ki: hadi yalan sölemiim 2 limit sorusu çözdüm. doktor limit ne? sözelde okumanın inanılmaz hafifliği.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 accık turev baktım, şimdi de sınava gidiyorum e ben daha napıyım ama[signature][hline]Please try to understand Take my hand Be free of all the pain You hold inside.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 günde ortalama 30 soru çözerek kazandım =)[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 hiç bir şey... Ktü sux[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar