NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Raistin, 15 Temmuz 2005 15:10 tarihinde demiş ki: kaksi cunku paso kasıoruz.... suan 30 olamayan ben kaldım son 2 levelim onu kastırıolar.. ondan sonra cz bizden sorulacak Lahowww bende 30 olmadım daha.22 kaldım.Akşam 7 de felam gelecem.O zaman da 30 oluruz herhalde.[signature][hline]Name : Yuuzhan Nation : Karus LeveL : xx Clan : ..... Server : Myko / Deimos X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bak en psıko.luk bana aıt Hemesus olarak ztn nıckı yannıs yazdım ama neyse kı cok bellı olmuo oyle yanı walla 2.psycho olursun karısmam ona gore :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Clanda Yer Var mı ? ona göre yoksa hiç kasmayayım boşuna[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KeOSTraciOn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 eee bunlurın hepsi beginner clan bu mu yani :D :D şaka şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 2 tane masterşarı var 1 kasar hatta sen gormemısın alla alla baslayalı 2 gun olmus herkes n00b olcak tabıı ya:D:D:D[signature][hline] ========>NvM<=============== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 37 fln olan vardı dün bugün 40 küsürlere zorlicaz bakalım kaça kadar gelicez.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Walla 40 olmak için Lard Orc lazım.Single da 3100 exper veriyo ve iki büyüde ölüyolar.[signature][hline]Name : Yuuzhan Nation : Karus LeveL : 2x Clan : nOObz Server : Myko / Deimos X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: SmoLaFein, 15 Temmuz 2005 15:17 tarihinde demiş ki: bak en psıko.luk bana aıt Hemesus olarak ztn nıckı yannıs yazdım ama neyse kı cok bellı olmuo oyle yanı walla 2.psycho olursun karısmam ona gore :D OFF OFF oyunu kurabilirsem 2. olmayada rağzııyım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 beyler Simdi sürpriz lunar war var bakalım humanlar ne diyecek...[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Kafayı yicem yaaa.Millet 30 oldu biz iş yerinde can sıkıntısı allahım yaaa...Kendimi kovduracam yakında.Çıkıp gitcem evime KO için yaaa. Ühühühü acaip sıkılıyom burda.En ezük ben kaldım klanda ya.Bu gece sabahlıcam kafaya taktım.[signature][hline]Name : Yuuzhan Nation : Karus LeveL : 2x Clan : nOObz Server : Myko / Deimos X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 _BiNBiN_ bu human kardesi sevgilim ilan ettim :@ acaip kurdum adama ....[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 marco combosuna mı aşık oldun?[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 herifi kesiyordum manam bitti ne yatan priesti tp edebildim ne rest .. o sirada amcam gelip beni kesti sinir oldum.. ama odesicez[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 _binbin_ az önce , ice orb, ice arrow ,charge, chill e kurban gittin... ruhuna el fatiha[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Ben geliyorum savasların kaderini değiştireceq insan olan ben az sonra login :D oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnOw_MaGe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Beyler ben de yüklemeye başladım saat 8 gibi download işlemi bitecek o sıralarda oyunda olcakmısınız?Bana biraz lvl kastırın Orc char açacam sizce ne açayım priest,archer,sin hangisine ihtiyacınız warsa söölein bi de benim chara bi isim bulun şööle afilli janjanlı bişi olsun bende müthiş bi isim bulamama yeteneği war :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Priest...[signature][hline]Name : Yuuzhan Nation : Karus LeveL : 2x Clan : nOObz Server : Myko / Deimos X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnOw_MaGe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 healer mi ,adı ne olsun ?_?[signature][hline]Nick= SnOw_MaGe Level= 55 Clan= Recruits Server= Ares Irk= Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnOw_MaGe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ben de zaten priest istiodum healer mi olsun adını ne koyiim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Buffer/Healer Walla dün gece 2-3 saat priest aradık.Clanda 1 tanemi ne priest war.LoL. Bak CLana girebilirmisin bilmiyorum.Clan lideri değilim.İsmi konusuna gelince onuda bizden bekleme LoL.Aç sözlüğü koy bişeler.[signature][hline]Name : Yuuzhan Nation : Karus LeveL : 2x Clan : nOObz Server : Myko / Deimos X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnOw_MaGe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Clan başkanı kim? Zaten ewden oynuyorum işim gücüm de yok sizlerinde yardımıyla bol bol lvl kasar girerim herhalde clana bu arada yukarıda iki tane post olmuş birini yanlışlıkla attım download nedeniyle bağlantı çok yawaşladı %13 tamamlandı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: NeroWarden, 15 Temmuz 2005 16:39 tarihinde demiş ki: Buffer/Healer Walla dün gece 2-3 saat priest aradık.Clanda 1 tanemi ne priest war.LoL. clanda 4 tane varda online tek ben vardım. bikaç priest daha geliyo galiba clana bakalım nolceeek[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Priest iyi olur ama 1-2 tane de warrior ihtiyacimiz var su anda görülen o . Gece tayfasinida tamamlamak lazim[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Hadi beni clana alın :D lvl 10 oldum bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 beyler mrk ettiğimden soruyorum sirkaosun kurduğu bir clan var nightbringers onlar nasıl gidiyolar ? adamlar 4. saatta 35+ olmuşlar dedi arkadaşlar[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar