Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yok canım estağfurullah, benim bu konuda bilgim yoktu da klandan çıkınca acaba böyle bişi mi yapmaya yeltendi hani lan banktan alıp diye meraklandım. ben gayet te devam ediyom walla deimosa herkesi de inat ve azimle beklerim buraya...bu kadar lag usko da da var...hatta oranın hackcisi dupcusu angut gm i de var... deimos o konuda daha şanslı :D:D[signature][hline]Server: Deimos......Fear of loss is a path to the dark side. Nick : Izual...........Attachment leads to jeaolusy, Race : Karus.........a shadow of grief that is. Class : Mage.........Rejoice for the ones who transform to the force. Clan : nOObz.........Miss them do not, mourn them do not... Train yourself to let go of everything you fear to lose! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Buffy napıyosunuz ya :( oyuna girersem gelicem girmio hata verip duruyo lütfen satmayın biz kullanak ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 valla ben ara veridim deimosa( 5 saat kadar lol) gecenin bi yarısı VO denen alman kanalında izleyip sadece "ich auch" kısmını anlayabildiğim bi anime vardı. üstatlara sordum adı hellsing'dir dediler. onu çekiyom bu ara.... yada ...... *oyuna girer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 necro khan ı görürsen pm at o zaman ama shard +2 daha pek işine yaramayabilir o haliyle :)[signature][hline]Server: Deimos......Fear of loss is a path to the dark side. Nick : Izual...........Attachment leads to jeaolusy, Race : Karus.........a shadow of grief that is. Class : Mage.........Rejoice for the ones who transform to the force. Clan : nOObz.........Miss them do not, mourn them do not... Train yourself to let go of everything you fear to lose! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Umarım khan paylaşırda :( girmiooo failed connetc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ooleyyy oleyyy girdim lan girididmmm yuupiiiii yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 abicim cookieleri temporaryi fln sil öyle gir her zmn. sorun olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Notice ekranı gelmio ya şimdide offf off tekrar silip giriyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrakThuL Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Siz nerde oynuonus ya toplanmissinis sura bak panayir var kambersiz düyün olmaz bensizde clan olmaz : ) nerdesiniz myko dami ? bende gelmek istiorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 iyi bi clan kurarsanız bende gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrakThuL Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Adamlar Clani Kurmus bile ortam güsel ya :( bende gelmek istiom panayir var gel vatandas :d[signature][hline]Server : Diez Nick: Jihn LvL:53 NP:xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 duygulandım eski günleri hatırlayınca beah bi uplayimdedim serverın ilk barrk ını döne döne 30dk da kesmiştim arkın biri myko die topic açmış aklıma geldi upladım :)[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 reflo oyunu bırakırken çok duygulanmıştık. bi üsür ss almıştık fln. ne günlerdi[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 TyraeL benim char orda hala duruyor sanirim 46 lvl :D vay be o zamanlar serverda 45 acan adama saskin saskin bakiorlardi. Lunar War olmustu . ilk Lunar kimse warder falan kesememisti. Direk sokak kavgasi seklinde gecmisti. Ama yine de n00bz cidden ekol bir clandi muhabbette extra güzeldi. Cok keyifli zamanlar gecti orada iyi hatiralar[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 myko zevkliydi ama çabuk bitti ..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ben demiştim zaten:tebrikz:[signature][hline]ben holigun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 hey gıdı gunler 51 olmustum cok eglenmıstım keske bıtmeseydı :o([signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bi uğrayım dedim. Ne yapıyosunuz bakim bensiz? ehiehi[signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 benim yaz okulu olmıycaktı ki.... ne adam tokatlardık czde var yaa....[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: DraculaVigorous, 31 Ekim 2005 07:48 tarihinde demiş ki: Bi uğrayım dedim. Ne yapıyosunuz bakim bensiz? ehiehi hoşgeldin :)[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Tyroş bakmamış siteye ühüü. Kapanmış gitmiş. Girip geyik yapalım diyecektim. Neyse ben üni'deyken n'aptınız n'ettiniz bakim? Eskilerden kimesne kalmamış gerçi heralde :P[signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Buradayım drac!!! forum clan yok ama biz buradayis ben istediniz zaman mykodayımm ah lag olmasa :( cidden kasardım adam gibi ya NecrozaN rulazz :([signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ulan demin de şöyle bi arşivleri karıştırim dedim hep n00bz ss leri ya. üzüldüm of :([signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Yahu eski muhabbet felan olsa areside cypherde bırakır gelirim valla :( ama eski takım lasım[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajda_deli_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 :teprikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar