Necro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Önemli değil kser benim ss noldu geliyomu[signature][hline]Server : Deimos Clan : n00bz Nick : NecrozaN Lvl : 3x NP : pOq gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 JonyBlack askere gittigi icin arkadasina devretmis chari o da clandan cikmis .. sabaha karsi CZ de raven partisi yaptik orda denk geldim bi baktim JonyBlack tepesinde Knighthood yazior[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Ya o kdrda dedik kardeşine söle işte çıkmaın kasmaya devm etsin die am mlsf sölememeiş heralde :(gitti lvl 49-50 mage:([signature][hline]Türk:Abi party plzzzz... Gavur:full Türk:a.ksenin a...av..a..... Gavur:zzzzzzzz lol go learning english for come back Türk:? Gavur:damn TuRKs.... SErver=deimos..Nic=:_KoRn3RoTh_... JoB=Hunter...NP=3xx:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 O char bu clan sayesinde gelişmedi mi :( Neden clandan çıkartırılıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Item var mıydı acep? Şahsen ben klandan çıkcak olsam tüm uniquelerimi chitinlerimi bırakırım(muhauhauha buradan alıyoz ki bu yavşak[lol o da benim] chitin giyiyo :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Painkiller : In dediği gibi Hayat Priestları =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Boşveeer, bir diğer klan atasözümüz ne demiş; Benden cacık olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Pain ,pato ızual(aşmış insan:)) dc oldum :( geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ben derse gec kaldım baboş aynı adam bi iki kez daha yatırdı zaten sinirlenip cıktım :D[signature][hline]Server: Deimos......Fear of loss is a path to the dark side. Nick : Izual...........Attachment leads to jeaolusy, Race : Karus.........a shadow of grief that is. Class : Mage.........Rejoice for the ones who transform to the force. Clan : nOObz.........Miss them do not, mourn them do not... Train yourself to let go of everything you fear to lose! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SileNtsil Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ya nie kaç gundur kimse grimiyo doru dusgun yoksa ben mi yakalıyamıyorum sizi ?[signature][hline].....................STFU.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Yok Kimse Girmio.Söylentiler Var Diezde Takılıolar Die :-)[signature][hline]Www.TelekomaKafamGirsin.tK Www.TedasaKafamGirsin.tK[Yakında] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Yahu harbiden murtazada charını takas etmek istiyo galiba hasmez,murtaza orada takılacaklar artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KONUR_ALP Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Beyler maddı durumlardan dolayı MYKO dakı MEPHISTO char ımı bırınıze verebılırım gereklı muracat rune :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SileNtsil Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 abi bilmiyorum dieze fln mı geçtiler geçtilersede haber verirler marım isallah geçmeislerdir ama clanda doğru dusgun kimse oyuna girmiyor max 8 kişi oluyorus :[signature][hline].....................STFU.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Basın açıklaması yapmaları lazımdı.Kınıyorum.Nıç nıç nıç hah :-)[signature][hline]Buzkirpisi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Diez' de char arıyor olmam hemen böyle spekülasyonlara yol açmış :) Yok hayır, MYKO yu şu an için bırakmadım. Sadece bi kaç gün ruhumu dinlendiriyorum. PC' den uzaklaşmak lazım bu yaz döneminde :) unplugged hesabı... :-)[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Annasmıs Gibi Siz Girmiyince Kimsede Girmio :yapma:[signature][hline]Www.TelekomaKafamGirsin.tK Www.TedasaKafamGirsin.tK[Yakında] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ya ben yeni bi oyuna başladım, o yüzden girmiyorum :D heh bu işte... Rekor kırmaya çalışıyorum da :) 1478 i geçemedim henüz.[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Boşverin beyler, ne dedik başta; USKO'daki nooblar baydı dedik ondan geçtik. Hiç olmasa birgün toplanırız murtaza disband eder klanı aynı isimle biz kurarız. Şurda o kadar ün yaptık en baba orc klanlarından biri olduk di mi? Gerçi iş disbande varmaz ama neyse işte, korkmayın sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 murtiiii 1963 yaptım 30 dereceyle cakıosun full kırmızıyken tnt lere basa basa 2 tane rokete basarkene ucuosun http://www.worldschoolphotographs.com ahanda bunu denein :D[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 sana torpil gecio 28 dereceyle cakıor bende :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 exp. partılerımız sanırım son hızla dewam edıyo fakat su aralar pek onlıne olan yok sıkıntı cekıoruz ..!![signature][hline]Self control; Breaks down..!! Hemesus (noobz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Ben bi kaç gün yokum. Bunun sebepleri arasında hem özz tercihleri hem de üstünlük yarışı (oyun mu güçlü ben mi güçlü felsefesi) ağır basmaktadır. Ortalama kaç oldu acep (Fazla geri kalmasak iyidir) :)[signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 söyleyecegimi sanmazdım ama MYKO hakkında bir şey soyleyecegin suan yukluorum %82 de ... kısacası I'M BACK HASTALAVISTA SOCIAL LIFE, I AM BAD[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Beyler benim bilgisayar çöktü. Bikaç virüs parti yapmış bana daldılar. avast! silemedi norton silemedi panda bulamadı(yuh). format atcaktım xp siydim(:D) yoktu. Şimdi buldum, format attım daha sürücü fln yüklemedim. Geliyoruuuuum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar