Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
JonyBlack askere gittigi icin arkadasina devretmis chari o da clandan cikmis .. sabaha karsi CZ de raven partisi yaptik orda denk geldim bi baktim JonyBlack tepesinde Knighthood yazior[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence"

Name:TyraeL
Class:Sorcerer
Level:4x
Clan:n00bz
Mesaj tarihi:
Ya o kdrda dedik kardeşine söle işte çıkmaın kasmaya devm etsin die am mlsf sölememeiş heralde :(gitti lvl 49-50 mage:([signature][hline]Türk:Abi party plzzzz...
Gavur:full
Türk:a.ksenin a...av..a.....
Gavur:zzzzzzzz lol go learning english for come back
Türk:?
Gavur:damn TuRKs....

SErver=deimos..Nic=:_KoRn3RoTh_...
JoB=Hunter...NP=3xx:D
Mesaj tarihi:
ben derse gec kaldım baboş aynı adam bi iki kez daha yatırdı zaten sinirlenip cıktım :D[signature][hline]Server: Deimos......Fear of loss is a path to the dark side.
Nick : Izual...........Attachment leads to jeaolusy,
Race : Karus.........a shadow of grief that is.
Class : Mage.........Rejoice for the ones who transform to the force.
Clan : nOObz.........Miss them do not, mourn them do not...

Train yourself to let go of everything you fear to lose!
Mesaj tarihi:
abi bilmiyorum dieze fln mı geçtiler geçtilersede haber verirler marım isallah geçmeislerdir ama clanda doğru dusgun kimse oyuna girmiyor max 8 kişi oluyorus :[signature][hline].....................STFU..................
Mesaj tarihi:
Diez' de char arıyor olmam hemen böyle spekülasyonlara yol açmış :)

Yok hayır, MYKO yu şu an için bırakmadım. Sadece bi kaç gün ruhumu dinlendiriyorum.
PC' den uzaklaşmak lazım bu yaz döneminde :)

unplugged hesabı... :-)[signature][hline]we r the n00bz
Mesaj tarihi:
Boşverin beyler, ne dedik başta; USKO'daki nooblar baydı dedik ondan geçtik. Hiç olmasa birgün toplanırız murtaza disband eder klanı aynı isimle biz kurarız. Şurda o kadar ün yaptık en baba orc klanlarından biri olduk di mi? Gerçi iş disbande varmaz ama neyse işte, korkmayın sonuçta.
Mesaj tarihi:
murtiiii 1963 yaptım 30 dereceyle cakıosun full kırmızıyken tnt lere basa basa 2 tane rokete basarkene ucuosun

http://www.worldschoolphotographs.com

ahanda bunu denein :D[signature][hline]AccuraCy_Lord
ANCIENTS
Ares 1 - 2
Assassin
LeveL: 6x
Mesaj tarihi:
söyleyecegimi sanmazdım ama MYKO hakkında bir şey soyleyecegin suan yukluorum %82 de ... kısacası

I'M BACK
HASTALAVISTA SOCIAL LIFE, I AM BAD[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Mesaj tarihi:
Beyler benim bilgisayar çöktü. Bikaç virüs parti yapmış bana daldılar. avast! silemedi norton silemedi panda bulamadı(yuh). format atcaktım xp siydim(:D) yoktu. Şimdi buldum, format attım daha sürücü fln yüklemedim. Geliyoruuuuum
  • Yeni Oluştur...