Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Her daim meclis salonlarında argo kelime kullanılır oldu şu son günlerde. Sayın Başbakanımız, Baykal'a... Sayın Baykal da Başbakanımıza hitaben argo kelime kullanmaya başladı. Tutupta sen sayın Başbakanım meclisteki ağzı bozuklar yerine vatandaş sana küfür etti diye hapise veriyorsan ben bu işe kızarım. Yüksekte olmak bazı şeylere göz yummayı gerektirir. Ve bunu söyleyen bir vatandaşsa neden onu dava etmek yerine onun neden size küfür ettiğine bakmıyorsunuz..[signature][hline]| Dikkat köpek var! | Pati Pet | Garbage | Karşılıksız bir sevgi bekliyorsanız bir pet edinin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Aykan, 30 Aralık 2005 10:20 tarihinde demiş ki: Ya Tayyip her küfür edene dava açacaksa bu hapisaneler full çeker [signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Quatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Aykan, 30 Aralık 2005 10:20 tarihinde demiş ki: Ya Tayyip her küfür edene dava açacaksa bu hapisaneler full çeker zuhaha :D[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... fr3nzy radio dj & istek msn = [email protected] tik tak listen most beautiful songs are played... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 e yuh diyorum tayyip'e baska bisey demiyorum..! gerci e yuh dedigimi görürse banada acabilir dava ya neyse :D[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ya onune gelene dava acıyo baskanımızdır daha ıyı bılır ama bunlarla ugrasmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Absolut, 30 Aralık 2005 10:51 tarihinde demiş ki: Bence dava açmakta haklı ama doğru kişiyi bulması lazım o ayrı konu. Ve unutmayın sevsenizde sevmesenizde konu türkiyenin başbakanı yani biraz daha seviyeli olun lütfen. +1[signature][hline]- = There Is No Tomorrow = - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 seviyelıyız dedıgım gıbı baskanımızdır en ıyısını bılır ama bunlar olmaz ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Seviye uyarıları kime ben hala anlamadım :) Ben "kahvede küfür eden adam yüzünden kahveciyi içeri atmak" beyinsizliktir anlamında söyledim. Bunu yapan Başbakanda olsa normal vatandaşda olsa sonuç değişmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Tayyip SuxxoR--seviyem düştü[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Nefr, 30 Aralık 2005 10:59 tarihinde demiş ki: said: Absolut, 30 Aralık 2005 10:51 tarihinde demiş ki: Bence dava açmakta haklı ama doğru kişiyi bulması lazım o ayrı konu. Ve unutmayın sevsenizde sevmesenizde konu türkiyenin başbakanı yani biraz daha seviyeli olun lütfen. +1[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! -Die_Human, acayip bir günde demiş ki: abi bi kere mantıklı düşünürsek sarhoş birinin o klozete kafasını sokması için biraz domalmış durumda olması lazım o durumda durabilen biri zaten sarhoş deildir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 yapılan şeyi normal karşılayanlara şaşıyorum "yuhh artık Erdoğan yeter" fln bi insanın şahşına yapılan hakaretlere karşı kendini savunmak istemsinin neresinde bi gariplik var anlamıyorum.ideolojik düşünmekten normal düşünemiyorsunuz[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bu sey gibi bisey mesela sen karma crimsin adam geliyo seni resliyo resliyen adam ı guardslıyosun sonra ne alaka bilmiyorum :D sacma oldu sanırım[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Olurmu abi. Sem Gm Bs sin. Kryss yapiyosun koyuyosun vendora.Üzerinde crafted by sen yaziyo. Adam aliyo kryss i,gidiyo sokuo birine. Suçlu sen oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 lan kıraç toprak hic para eder mi lafını bilmeyen it bu rapi yer mi yo yo of : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok [Bu mesaj Penthesilea tarafından 30 Aralık 2005 13:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Başka işi yok mu bu adamın? Başbakan olmuş gelen kötü içerikli mailleri mi takıyo kafasına? Ben böyle şey görmedim. Ben de açayım o zaman dava bana küfür edenlere.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ecevit'e denmeyen şey bırakılmadı adam izledi sadece bi de buna bakın . k.çımla gülüyorum şu herife ya[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 en güzel yorumu absolut yapmış. bende aynı fikirdeyim. açmakta haklı ama kime açacağını bulmalı.(tabi zor bulur bu da ayrı bi konu) Tayyip resmen ben uğraşamam gitsin cafe sahibi bulsun o adamı.. yada hiç uğraşmim şincik ben direk basim cezayı cafeye.. demiş olmalı. said: Absolut, 30 Aralık 2005 10:51 tarihinde demiş ki: Bence dava açmakta haklı ama doğru kişiyi bulması lazım o ayrı konu. Ve unutmayın sevsenizde sevmesenizde konu türkiyenin başbakanı yani biraz daha seviyeli olun lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 . [Bu mesaj dory tarafından 30 Aralık 2005 13:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacemaker Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bence sadece Başbakan'ımızın gündemi değiştirmek istemesinden dolayı. Du bakali nolcek...[signature][hline]Devrim bir efsane, özgürlük bir ütopya değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Aykan, 30 Aralık 2005 10:20 tarihinde demiş ki: Ya Tayyip her küfür edene dava açacaksa bu hapisaneler full çeker [signature][hline]böhüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 abarttı başbakan bu dava olayını.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bütçe toplantısında konuşuldu bunlar. Tayyibin 1698 kişiye tazminat davası açması lazım[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Böyle yapması bıle onun başbakanlıga tam yatkın olmamasının gostergelrınden bır kanıtıdır.Suan da hala sinirlerine hakim olamayıp bazen yakıp yıkıyor ortalıgı sora gerı adım atıyor.Boyle ust makamdakı bırının sakınlıgı koruması lazım bence[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki : honki ponki torino çalına bimbo porino muşi muşi popopo kozizo çıkı çıkı şayne tikitak tok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bu kadar saçma birşeyi okumama sebebiyet veren arkadaşa malzeme olduğu için bende başbakana dava açmak istiyorum.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar