Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başbakan Bu Seferde Bi İnternet Cafe Sahibine Dava Açtı.

Persky

Öne çıkan mesajlar

Her daim meclis salonlarında argo kelime kullanılır oldu şu son günlerde. Sayın Başbakanımız, Baykal'a... Sayın Baykal da Başbakanımıza hitaben argo kelime kullanmaya başladı. Tutupta sen sayın Başbakanım meclisteki ağzı bozuklar yerine vatandaş sana küfür etti diye hapise veriyorsan ben bu işe kızarım. Yüksekte olmak bazı şeylere göz yummayı gerektirir. Ve bunu söyleyen bir vatandaşsa neden onu dava etmek yerine onun neden size küfür ettiğine bakmıyorsunuz..[signature][hline]| Dikkat köpek var! | Pati Pet | Garbage |
Karşılıksız bir sevgi bekliyorsanız bir pet edinin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aykan, 30 Aralık 2005 10:20 tarihinde demiş ki:
Ya Tayyip her küfür edene dava açacaksa bu hapisaneler full çeker
[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Quatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nefr, 30 Aralık 2005 10:59 tarihinde demiş ki:
said:
Absolut, 30 Aralık 2005 10:51 tarihinde demiş ki:
Bence dava açmakta haklı ama doğru kişiyi bulması lazım o ayrı konu. Ve unutmayın sevsenizde sevmesenizde konu türkiyenin başbakanı yani biraz daha seviyeli olun lütfen.

+1[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
-Die_Human, acayip bir günde demiş ki:
abi bi kere mantıklı düşünürsek sarhoş birinin o klozete kafasını sokması için biraz domalmış durumda olması lazım o durumda durabilen biri zaten sarhoş deildir =)
Sosyal ağlarda paylaş

yapılan şeyi normal karşılayanlara şaşıyorum "yuhh artık Erdoğan yeter" fln bi insanın şahşına yapılan hakaretlere karşı kendini savunmak istemsinin neresinde bi gariplik var anlamıyorum.ideolojik düşünmekten normal düşünemiyorsunuz[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything
Sosyal ağlarda paylaş

lan kıraç
toprak hic
para eder mi
lafını bilmeyen it
bu rapi yer mi
yo yo

of : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki:
Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 30 Aralık 2005 13:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

en güzel yorumu absolut yapmış. bende aynı fikirdeyim. açmakta haklı ama kime açacağını bulmalı.(tabi zor bulur bu da ayrı bi konu)
Tayyip resmen ben uğraşamam gitsin cafe sahibi bulsun o adamı.. yada hiç uğraşmim şincik ben direk basim cezayı cafeye.. demiş olmalı.
said:
Absolut, 30 Aralık 2005 10:51 tarihinde demiş ki:
Bence dava açmakta haklı ama doğru kişiyi bulması lazım o ayrı konu. Ve unutmayın sevsenizde sevmesenizde konu türkiyenin başbakanı yani biraz daha seviyeli olun lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle yapması bıle onun başbakanlıga tam yatkın olmamasının gostergelrınden bır kanıtıdır.Suan da hala sinirlerine hakim olamayıp bazen yakıp yıkıyor ortalıgı sora gerı adım atıyor.Boyle ust makamdakı bırının sakınlıgı koruması lazım bence[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki :
honki ponki torino
çalına bimbo porino
muşi muşi popopo kozizo
çıkı çıkı şayne tikitak tok
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadar saçma birşeyi okumama sebebiyet veren arkadaşa malzeme olduğu için bende başbakana dava açmak istiyorum.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake
retard2:no it started with warcraft
nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'.
otherguy:you faggots just got pwned!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...