2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 http://www.myheritage.com/ adresine girin önce "beta center" yazan yere tıklayın açlıan ekranda "Try it now" yazan yere tıklayın sonra upload foto yazan yere fotografınızın adresini yazın yada gözat butonuna basarak bilgisayarınızdan fotograf yükleyin sonra "run face recognition" butonuna basın ve resminizi yükleyip taramaya başlıyor tarama bitince altta benzerinizin resmi ve adı yazmakta bakalım kim kime benziyor hadi yazın bakalım . biras uzun sürüyor sabırla beklemeniz gerekiyor ben hiç bir ünlüye benzemiyormuşum :D[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Beni ville valoya benzetti :) [Bu mesaj Pentotal tarafından 29 Kasım 2005 14:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Valla siteye giremedim ama TT beni en sinirli ünlü kimse ona benzetti. Hatta ben de onu benzettim sayılır, modem bi garip bakıyo bana şu an...[signature][hline]Ahaha Miburo! Whadda?!? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Aaaaaa beni Beyonce'a benzetti. :D[signature][hline]Bilginin efendisi olmak için çalışmanın kölesi olmalısın.(Balzac) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Site çok mu yavaş, yoksa internete kafam mı girsin? Site hızlıysa, çok sevgili İSS'me burdan en içten dileklerimi yolluyorum; en kısa zamanda da ilk gözağrıma dönmeye and içiyorum. Edik: Çıkardığı liste: Ünlü İsmi (benzerlik oranı) Zsolt Baumgartner (%51) David Beckham (%46) Roger Penrose (%43) Heinrich Mann (%43) Johnny Depp (%42) Yukio Mishima (%41) Cary Grant (%40) David Duchovny (%40) Bi de Naomi Watts'a benzetti O_o oldum (%42) [signature][hline]Ahaha Miburo! Whadda?!? O_o [Bu mesaj Kojiroh tarafından 29 Kasım 2005 15:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Bu site açılana kadar akşam olur.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Vay be...[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has...msn gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delmonaco Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 selam ben yeniyim bi hatam olursa affola said: 2pacAmaruShakur, 29 Kasım 2005 14:37 tarihinde demiş ki: http://www.myheritage.com/ adresine girin önce "beta center" yazan yere tıklayın açlıan ekranda "Try it now" yazan yere tıklayın sonra upload foto yazan yere fotografınızın adresini yazın yada gözat butonuna basarak bilgisayarınızdan fotograf yükleyin sonra "run face recognition" butonuna basın ve resminizi yükleyip taramaya başlıyor tarama bitince altta benzerinizin resmi ve adı yazmakta bakalım kim kime benziyor hadi yazın bakalım . biras uzun sürüyor sabırla beklemeniz gerekiyor ben hiç bir ünlüye benzemiyormuşum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ahah kimseye benzemiyormuşum[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Max von Sydow bu adama benziomuşum:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Scanning for faces... hımm iyi biri çıkmazsa şarlarım siteye baştan söyleyim :p[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 en çirkin fotoğrafımı upload ettim. 4 kere "timeout problem" dedi :D bu kadar çirkin bir canlının varlığını kabul edemedi sanırım. ek: sonunda resmi başarıyla taradı, en benzeri %58 olmak kaydıyla 8-10 kişiye benzetti. bunların 5-6sı bayan. erkeklerden biri de sean connery. gerçi o kadar çirkin değilim ama olsun..[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız: [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 29 Kasım 2005 16:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Leonardo Di Caprio' ya benziyormuşum. Ehhh biliyor site işini :P[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Çok güzel bi günümdü, mahvoldu. Zaten yavaş internetle kafayı yemişim, bi de 5dk bekledikten sonra baktım sayfa kilitlenmiş 60'ta. Resmen çılgına döndüm, başıma ağrı girdi, sinirlerime hakim olmaya başlamıştım ama engelliyolar beni. Bıktım ulan bıktım be![signature][hline]Miburo! Whadda?!? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Fernando Alonso çıktı ama ben Staloneye benziyorum :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Bir şeye benzememekte varmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 benzemiyomuşum bişeye.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 %65 Francesco Totti En yüksek bu çıktı :-)[signature][hline]<#>[/b]Candyman<#>[/b] Can you feel the love to night ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Jason Biggs %64 Patricia Arquette %63 (?*??) Dino Zoff %60 Jacques Chirac %56 Robert De Niro %55 falan gidiyo[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Masteis, 29 Kasım 2005 16:21 tarihinde demiş ki: Bir şeye benzememekte varmış... +9876449879 benxetemedi..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 site acayip yavaş yoğun bi talep var ünlülerden[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunBird Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Kimi Raikonnen'e benzetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Lol, çok değişik bir resmimi upload ettim John Coltrane den Ernest rutherford a, Liam Neesondan Donald Sutherlanda ve hatta Albert Einstein'a kadar herkese benzetti... :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Viggo Mortensen'e benzetti ahah Aragorn!! Bayanlardanda Avril Lavigne'e benzetti. alakayı siz kurun artık...[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Fistan, 29 Kasım 2005 17:01 tarihinde demiş ki: Viggo Mortensen'e benzetti ahah Aragorn!! Bayanlardanda Avril Lavigne'e benzetti. alakayı siz kurun artık... Renkli göz olabilir mi acap... Edik: Bi de burun olabilir (aklımda kaldıı kadarıyla düşündüm fddfg)[signature][hline]Miburo! Whadda?!? O_o [Bu mesaj Kojiroh tarafından 29 Kasım 2005 17:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar