facundo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 arkadaş lar gmail yenı cıkardı msn tarzı bı konusma porgramı avr galıba bu nedır bılen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=153299[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 http://talk.google.com[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 baya yeni[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yeni mi O_o[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Eğer rivayetler gerçek olurda messenger paralı olursa buna geçeriz cümleten..[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wEll Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 lag diye bişi yok en azından şimdilik :-) online konuşmalar için birebir.[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ücretsiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- MMOTURK Online Oyun Tanıtımları 4- Ücretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: loop, 29 Aralık 2005 18:41 tarihinde demiş ki: Eğer rivayetler gerçek olurda messenger paralı olursa buna geçeriz cümleten.. ya aylarca dolaştı durdu bir ordu kişi yolladı şu maili bana yok MSN paralı olcakmış yok MSN bilgisayarın açtı mailleri siliyormuş filan diye... kaynak olarak da MSN.COM gösterilmiş. hiç mi düşünen yok hiç mi MSN.COM a bakarak böyle birşeyin sallama olduğunu anlamaz ben anlamadım ya...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cinruhi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Evet aynen katılıyorum. Yani bu yüzyılın geyiğidir, bu emaili 10 herkese yolla yoksa msn paralı olacak muhamuha. Hayır, anlamadığım şey, bu emaile inanıp yayan kişiler bi yana, ilk başlatanlar ne amaç gütmüştür onu bilmiyom. Sanıyorum ve büyük ihtimalle,spam email için email topluyorlar. Reziller.. Internetin de bi etiği var be kardeşim..[signature][hline] Seeing is believing! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 olmaz gıbı gelıyo bana cunku cok kısı kaybeder msn... ...yanı olmasın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 MSN paralı olacak v2.0 çıktı, en son "bu maili forwardlamazsan mail adresini iptal edecek hotmail" diye mail aldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 MSN paralı olacaksa neden kendi sitesinde bir açıklama yok ?[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 msn paralı oldu zaten ama biz farkında değiliz. yaptığımız konuşmalar aslında feykk!!1[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 citalk[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ya okulda yasak msn harici messengerler...öeh bre[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Nefr, 30 Aralık 2005 12:12 tarihinde demiş ki: MSN paralı olacak v2.0 çıktı, en son "bu maili forwardlamazsan mail adresini iptal edecek hotmail" diye mail aldım ben. etmedi mi peki? ediyo diye biliyorum ben de LoL[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ben forwardladım hemen herkese, benimki iptal olmaz sen derdine yan ehehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Nefr yapma böyle şeyler. kalbimize inecek.[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ben yollamadım heray İş bankasına yatırıyorum 20$ dedim nerden anladınız ip'in var elimizde dediler ahh başım ahhh[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar