Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gmail

facundo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
baya yeni[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
Eğer rivayetler gerçek olurda messenger paralı olursa buna geçeriz cümleten..[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one
Where's my guardian angel
need one, wish I had one
Mesaj tarihi:
said:
loop, 29 Aralık 2005 18:41 tarihinde demiş ki:
Eğer rivayetler gerçek olurda messenger paralı olursa buna geçeriz cümleten..

ya aylarca dolaştı durdu bir ordu kişi yolladı şu maili bana yok MSN paralı olcakmış yok MSN bilgisayarın açtı mailleri siliyormuş filan diye... kaynak olarak da MSN.COM gösterilmiş. hiç mi düşünen yok hiç mi MSN.COM a bakarak böyle birşeyin sallama olduğunu anlamaz ben anlamadım ya...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit.
Mesaj tarihi:
Evet aynen katılıyorum. Yani bu yüzyılın geyiğidir, bu emaili 10 herkese yolla yoksa msn paralı olacak muhamuha. Hayır, anlamadığım şey, bu emaile inanıp yayan kişiler bi yana, ilk başlatanlar ne amaç gütmüştür onu bilmiyom. Sanıyorum ve büyük ihtimalle,spam email için email topluyorlar. Reziller.. Internetin de bi etiği var be kardeşim..[signature][hline] Seeing is believing!
Mesaj tarihi:
said:
Nefr, 30 Aralık 2005 12:12 tarihinde demiş ki:
MSN paralı olacak v2.0 çıktı, en son "bu maili forwardlamazsan mail adresini iptal edecek hotmail" diye mail aldım ben.
etmedi mi peki? ediyo diye biliyorum ben de

LoL[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız:
Mesaj tarihi:
ben yollamadım heray İş bankasına yatırıyorum 20$
dedim nerden anladınız
ip'in var elimizde dediler

ahh başım ahhh[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş