cursed2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Fake account açtığım için üzgünüm ama bunları asıl accountumla yazmak istemezdim Bilmiyorum beklide bana öyle geliyor yada gerçekten öyle ama bunları yazmak istedim ne kadar şansız olduğumu insanların öğrenmesini beklide sadece paylaşmak için yazdım belki sorunlarım birazcık azalır, üstümdeki yük de hafifler ; her neyse asıl konuya gelirsek hemen sizle paylaşmak istiyorum. Bütün hafta boyunca eski okulumdan ve şimdiki okulumda insanlarla ortak bir yılbaşı programı için uğraştım durdum resmen bir tarafımdan kan geldi ama insanlar teşekkür edeceklerine sadece daha fazla sorun yaratarak beni gerdi sadece basit bir sağ ol demeleri yeterdi ama hayır illa sorun yaratacaklar. Bugün artık her şey kesin iken yapmaları gereken tek şey ödemeyi yapmak iken direk biz gelmiyoruz diye sattılar ve 16 kişilik olan grubumuz bir anda 8 düştü bakalım ne yapacağım ben yarın ona göre mekanlarla antlaşmışım.Neyse zaten çoğunuz şu an evet insanlara güvenilmez senin hatan diyebilir ama beklide tek hatam insanlara güvenmekti özellikle o grupta eski kız arkadaşım(intikam aldı herhalde aklınca) Ama hikayemiz bu kadar basit değil maalesef… Sonra hoşlandığım ve ciddi bir ilişki düşündüğüm bir kızla dışarı çıktım onu evine bıraktım her ne kadar bana ters olsada yorucu olsada ben yaptım belki salaklığımdan belki centilmenliğimden ama işte sonuçta yaptım… Kıza açıldım en sonunda kendi evime gelince ve sinir bozucu bir tepki ile karşılaştım sadece buda değil bir daha bir süre görüşmeyelim diye birde daha da beter bir cevap ile sarsıldım ve bütün bunlar yetmezmiş gibi birde maddi sıkıntı yaşıyorum bir ödemem eksik olduğu için ve kara kara düşünüyorum acaba yarın ne yapa cam diye bütün bunlar gibi mekanda sorun yaşarsam kalan o 7 kişiye ne diye cem veya onların saçma yorumlarıyla nasıl başa edicim bilmiyorum evet sizcide ben şanslı değimliyim ? Ha burada yazmayı neredeyse unutuyordum ayrıca odamla balkon(camlarla kapatılmıştır ayrı bir oda olmuştur) arasında metal bir kapı var montu annem oraya atmış ve sigaram orada kaldı ve anahtar annemin odasında gidip uyandırmak istemiyorum daha ne kadar şansız olabilirim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bana hernekadar şu ilişkiler saçma gelsede arkadaşlara ne diyeceğim mantığı saçma gelsede tabiki herkes için farklı geliyor. Sen önemsiyorsundur ben önemsemiyorum. Neyse 1. yaşadığın olayda geliyorlar gelmiyorlar senin elinde olan birşey değil açıkcası ben yılbaşına 16 kişiyle birlikte bi ortamda girmek istemem =) 8 kişi varya ona bak sen. 2.yaşadığın olay da kız biraz değil bayağı saçmalamış.Elbet bi ümit vardır peşini bırakma derim madem çok ciddi düşünüyor ve çok aşıksan Ne kadar şansız olabileceğine gelince Bu kadar olabilir mi? [signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bLackcha0s +1 demeden geçemedim.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bu mu yahuu? Ben de ciddi bir şey var sandım. Önemli bir sorun var falan diye düşündüm. 1- Yılbaşı falan gibi büyük organizasyonlarda her zaman böyle şeyler olur gayet normal. Baştan adamla siz 16 kişiyseniz 10 ve fazlası diye anlaşacaktın, yarısı satsa bile 2 kişi bulunurdu bi şekilde. Şimdi hadi olmadı plan tutmadı, en kötü arkadaşlarına anlatırsın durumu, gerçekten arkadaşınlarsa zaten anlayışla karışlarlar. Birinin evinde toplanır süper eğlenirsiniz. 2- Eee, kız sen kendini toparla diye bir süre görüşmeyelim demiş bu gayet normal. Hani toparla sonra tekrar konuşuruz diye. 3- Maddi sorunlar hep olur iner çıkar falan. Eninde sonunda denkleştirirsin.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 animasyon içimi acıttı gece gece :([signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ya yılbaşı falan önemli bişey deilki kalabalık girsen ne olucakkı mesela ben bu sene pati arkadaşlarla giricem kalabalık olmayacaız önemli olan bizim orada anlaşmamız kız meselesıne gelince normal şeyler patide her 300 kişiden 125 inin başına gelmiştir konu açmıştır,yani takmayacaksın @bLackcha0s arkadaşımız verdıgı link daha şey bence onlar şansız sen baya şanslısın[signature][hline]Geç gençliğimin en güzel günleri Unutmak için içerim şarabı Acı mı? öylesi gider hoşuma Bu acılıktır ömrümün tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 16 kişinin olayı için üzülme.. mekandakiler bi bıdı bıdı eder ama sana giren bişi olmaz.. onlar da bilirler ki senden 8 kişi gelmesin başka yerden anında damlayacaklardır.. hem olmayan yılbaşının parasını için de bıdı bıdı yapmazlar raat ol.. kız meselesine gelinde.. SALLLAAAAA GİTSİİNNNNN...[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Küfür et hepsine..Değer mi ya?3-5 tane hıyar kişi için kendini neden bu hale sokuyorsun?Şu evrende ha yılbaşına 268 kişiyle girmişsin ha ölüm döşeğindesin yılbaşında ne fark eder?Evrenin umurunda mı sanıyorsun?Bir de neden fake acc. açtığını merak ettim?[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 arkadaslarinin samimiyetini gormus oldun iste.. dostun deil sadece 2 yuzlu arkadaslarin varmis megersem.kiz icin bisi diyemicem onu sonradan toparlarsin gibi geldi.[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 blackchaous'un verdiği link yeterli olmuştur sanırımççşansız ümitsizmiş , niye , arkadaşları gelmemiş..pf[signature][hline]Gloomy sunday, with shadows I spend it all My heart and I have decided to end it all Soon there'll be prayers and candles are lit, I know Let them not weep, let them know,that I'm glad to go.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar