Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni yıldan beklentileriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 29 Aralık 2005 15:51 tarihinde demiş ki:
huzur

en klasık ama en uygun cwp bence tabi[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek...
Mesaj tarihi:
başarılı bir lise 2 II. dönemi

ve tabiki elektro gitar [signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin.

Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam

[Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 29 Aralık 2005 19:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
mutlu olmak istiyorum , rahat edicek kadar para , iyi güzel bir kız arkadaş vs. :D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Mesaj tarihi:
rapid deki yazıları bi okusana koparsın zaten artık download kısıtlandı[signature][hline]camiye gittim ama allah bilir niye
ne namaz kılmaya ne dua etmeye
eskiden bir kilim aşırmıştım camiden
o eskidi, gittim yenisini yürütmeye
ömer hayyam
Mesaj tarihi:
said:
lucifertr, 29 Aralık 2005 19:43 tarihinde demiş ki:
rapid deki yazıları bi okusana koparsın zaten artık download kısıtlandı

evt[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen!
Mesaj tarihi:
Yatay geçiş...[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Mesaj tarihi:
sağlıklı , mutlu , huzurlu , bol kazançlı bir sene geçirmemiz. ve yine sevdiklerimizle beraber olmamız. hep beraber nice nice senelere :)[signature][hline][b]HANİ MUTLULUKTU BU AŞKIN SONU
HANİ SEVECEKTİK BİR ÖMÜR BOYU
NASIL YAPTIN ZALİM SEN BANA BUNU
KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN
Mesaj tarihi:
said:
Fransuxa, 30 Aralık 2005 01:02 tarihinde demiş ki:
sağlıklı , mutlu , huzurlu , bol kazançlı bir sene geçirmemiz. ve yine sevdiklerimizle beraber olmamız. hep beraber nice nice senelere :)

aynen ben bide yanına aöl sınavlarından 40 almak ıstıyorum[signature][hline]Geç gençliğimin en güzel günleri
Unutmak için içerim şarabı
Acı mı? öylesi gider hoşuma
Bu acılıktır ömrümün tadı
Mesaj tarihi:
Mutlu olmak istiyorum ya .Bu sene bari istediğim şeylerde bi terslik olmasın abartmadan istediğim şeylerin %90'ı gerçekleşsin :) Bi de bi svgli bulıyım :P[signature][hline]~Push The Tempo~
duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki:
domuza asik oldum ben

• Yeni Oluştur...