Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni yıldan beklentileriniz

unac

Öne çıkan mesajlar

piyango
ama bile almadım

çok şey istiyorum ama yeni yıl değil asırlar veremez istediğimi

[signature][hline]FASTRELOAD
Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?

[Bu mesaj fastreload tarafından 21 Aralık 2005 20:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

huzur ,
iyi notlar
ve düzelmis sorunsuz (sorunlar hic bir zaman bitmez gerci) bir bünye ístiyorum .
nöel baps , cok mu sey istiyorum heh.[signature][hline]Same Shit , Different Day.
[/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 21 Aralık 2005 22:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ilk defa biriyle sevgili olmak istiyorum , ilk *cough* cinsel *cough* ilişkimi yaşamak istiyorum , daha iyi bir okula geçmek istiyorum , bol eğlence ve uzun süre oynayabileceğim bir mmorpg bulmak istiyorum....
daha çok var aklımda ama hepsini yazmim flooda döner burası :D[signature][hline]WOW - Lotharin Lv60Warr & Idrian Lv60Pally...
Retired... Both gone... Forevermore...
Sosyal ağlarda paylaş

öss yi calismadan kazanmak

saglik ve mutluluk

yeni yeni kızlar ( sıkıldım da hep aynı kızlarla..) :p[signature][hline]Paylaşmanın asaletini hiç bir zaman bencilliğin çirkinliğine tercih etme,ve öyle bi arkadaş seçki sen onun için ölümü düşündüğünde o senin için çoktan ölmüş olsun.....
Sosyal ağlarda paylaş

2 adet çok özel dileği pas geçip geri kalanını sıralarsam

- eski sorumlu insan halimin geri gelmesini sınavlara daha ciddi çalışabilmeyi ve çalışmayıp kötü not aldığım sınavlardan tekrar pişman olmayı pişmanlık duygusunu geri kazanmayı

- çıkışı yılan hikayesine dönen hokey lisansımın bir an önce çıkmasını ve bir an önce maçlara çıkmayı

- daha sık eve gidip aile ve arkadaşlarımla vakit geçirebilmeyi

- daha düzenli bir adam olmayı ve benimle beraber hayatımın da düzene girmesini

- beğenmediğim 1-2 takıntımdan kurtulmayı

- bol bol kar yağmasını ;)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

Ileride ne beklemek ne istemek yerine
Ileriye donuk bana guc kuvvet ve bu isteklerimi yerine getiricek irademin daha da saglamlasmasini dileyebilirim..

Kiz konusun da ise umarim bu sefer akli basinda paylasilani yuk etmeyecek bir kisi olmasini dileyebilirim..

Ve VAtanin Bozulmaz butunlugunun daimi olmasini DILERIM![signature][hline]Sırlar aldatır. AA
Sosyal ağlarda paylaş

Daha adil, sevgi dolu, barış içinde bir dünya bekliyorum. Biraz batsın bu dünya tarzında oldu :) Kişisel bir beklentilerim yok. Asla öyle param olsun kız arkadaşım olsun gibi dileklerim...Etrafımda küçük ama beni mutlu kılabilen bir çok şey var ve bunlar bana yetiyor. Ayrıca hepsine sevgimi rahatlıkla gösterebiliyorum.[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek
Bir çift papağan ve bir hamster
Birde tarantula ile karadul
Ayrıca akvaryum.
Daha nice petlere..
Sosyal ağlarda paylaş

Kelly Brook ıle yatmak ıstıyorum.[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...