Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büyük İkramiye sana çıksa naparsın ?

fede

Öne çıkan mesajlar

oha 20 trilyon mu? bilmiodum o kdr oldugunu. vay be. once bankaya yatırırım belirli kısmını. sonra faziden gelen paralarla istediklerimi alırım. veya cok iyi dusnup tasındıktan sonra iyi bir sirkete(gelecegi olan) ortak olurum veya satın alırım. boylece daha da zengin olurum. sonra onlarla islerimi buyuturum ve bankadan daha da fazla fazi gelir daha zengin olurum sonra gene aynılarını yaparım.... peh be gozumu para hırsı burudu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yeto, 27 Aralık 2005 22:02 tarihinde demiş ki:
her dersin en kral özel hocalarını tutarım , unide istedigim bolume girerm , unide okurken parayı çatır çatır yemeye başlarım , okuluma birazını bağışlarım fln filan...

Direk özel üniye girmek var dimi =)[signature][hline]Fistan, 23 Aralık 2005 03:14 tarihinde demiş ki:
mayhem.antalyaya falan uğrama ailecek dalarız sana yani çantaya.
ABH
Sosyal ağlarda paylaş

kendime yeni bilgisayar alırım.Bir tane araba alırım.Giderim bi tane kimsenin bilmediği bi adaya kız arkadaşımla yerlerşiirm.Bunların hepsi 5 trilyon desek (etmez tabi :D).5trliyon bağışlarım.Gerisini aileme dağıtırım aehüe[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Sosyal ağlarda paylaş

ne değeri be kaybetsin kaybetsin 5 trilyon kaybetsin

aylık faizi 225bin ytl böyle para mı olur.

İlk işim ferrari almak olurdu.
sonrada gider İstanbul Park ta sürerdim.Miss gibi =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

kaçarım[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

babamı da doverim [bilen bilir :P][signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...