Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neyiz Ki ?


BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Aklıma geldin sen bir anda, kendini beğenmişliğin geldi aklıma. Düşüntükçe kaybettim kendimi, üzüldüm ve ağladım. Hatırlamıştım seni, senin için yaptığım koca bir hiçi ! Senin için ne yaptıysam boşmuş aslında, geç anlamıştım ama anlamıştım sonunda. Gerçek seni görmüştüm, karşımda duruyordun. En büyük boşluktan daha boş, en güzel yıldızdan daha güzel ama en zifri karanlıktan daha karanlıktın.
Karşımda duruyordun sen bütün güzelliğin ve bütün boşluğunla. Senin hiç kimseye ihtiyacın yoktu. Benimde yoktu. Sadece tek bir şeye mahkumdum bende sende : Ben yalnızlığa, yalnızlık bana muhtaçtı bu karanlık Dünya'da. Sense hiç bir şeye muhtaç değildin bir aynadan başka !!![signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

inan kendini beğenmiş, her, karanlık ve güzel olan 'şey', biliyordur gerçekliği...hiç bi gerçek güzellik boş diil. eğer söylediğin kdr gzlse...anlatamadım salla:D[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...