BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Aklıma geldin sen bir anda, kendini beğenmişliğin geldi aklıma. Düşüntükçe kaybettim kendimi, üzüldüm ve ağladım. Hatırlamıştım seni, senin için yaptığım koca bir hiçi ! Senin için ne yaptıysam boşmuş aslında, geç anlamıştım ama anlamıştım sonunda. Gerçek seni görmüştüm, karşımda duruyordun. En büyük boşluktan daha boş, en güzel yıldızdan daha güzel ama en zifri karanlıktan daha karanlıktın. Karşımda duruyordun sen bütün güzelliğin ve bütün boşluğunla. Senin hiç kimseye ihtiyacın yoktu. Benimde yoktu. Sadece tek bir şeye mahkumdum bende sende : Ben yalnızlığa, yalnızlık bana muhtaçtı bu karanlık Dünya'da. Sense hiç bir şeye muhtaç değildin bir aynadan başka !!![signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 oha ! tanisiomuyuz kardes.. ?? bu yazi beni anlatmis.. aynam nerde? *!aynasini aramaya gider* ...cok guzel bir yazi olmus bence, tebrik ederim.. ve harbi beni anlatio aaa.. korktum simdi[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 nihohohoo :P ehehe saols[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 inan kendini beğenmiş, her, karanlık ve güzel olan 'şey', biliyordur gerçekliği...hiç bi gerçek güzellik boş diil. eğer söylediğin kdr gzlse...anlatamadım salla:D[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 güzel olmuş gerçekten tebrik ederim.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod
ivy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 çok güzel olmuş özellikle son kısımlar... tebrikler..[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki: yedin benim şeyimi...yemeğimi
nymph Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 kaan şunların gerçek bi dayanağı olduunu bilsem etkilencem de olmuyo yaw.[signature][hline]viva la vuotaggine
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 yaa belki olur be kızım :D partiye büşrada geliyor hem :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
nymph Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 yok sana büşraa![signature][hline]viva la vuotaggine
duende Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 siz chat yapin pesinizden geliriz... bende bellowu tanimasam gercekten etkilenirdim ama yok imkansiz...[signature][hline]bunun kadar güzel imzalar istiyorsaniz...
unac Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 çok guzel olmus bence[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 sonu çok güzel bitmiş..çok güzel..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Saolun :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Güsel olmuş evet bencede..[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me!
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 teşekkür tavşan .P[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir...
Famy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 gusel olmus bence de[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek...
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 çok güzel tebrikederim[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 harbiden güzel.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 saolun :)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com
Öne çıkan mesajlar