Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nivea Sokak Reklamı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vışş..!![signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Mesaj tarihi:
said:
Janitschar, 16 Aralık 2005 13:24 tarihinde demiş ki:
Türkiye' ye getirin tabii yerse.

türkiyede bunu naaparlar :D[signature][hline]yaptığım birçok şeyin , hiç bir amacı yok
Mesaj tarihi:
said:
http, 16 Aralık 2005 14:08 tarihinde demiş ki:
said:
Janitschar, 16 Aralık 2005 13:24 tarihinde demiş ki:
Türkiye' ye getirin tabii yerse.

türkiyede bunu naaparlar :D

said:
fastreload, 16 Aralık 2005 14:07 tarihinde demiş ki:
uçarım
[signature][hline]FASTRELOAD
Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
Mesaj tarihi:
nerde bu ya burda da böle bi reklam olsa keşke..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
Hahah türkiyeye gelse en az 30-40 tane abaza grup kafalarını o bulanık olmuyan cam kenarlarına dayayıp yukarı doğru bakmaya çalışırken düşünün:D[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Mesaj tarihi:
Chemical o kadarını yapsalar yine iyi, ilerden taş atarlar güm cam aşağıda. Hadi bakalım gerisini düşünün haha[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke
(,,.(
(=' :' )
(,(" )(" )
Mesaj tarihi:
reklam işe yaramış ama baksana yurtdışına kadar namı salınmış[signature][hline]FASTRELOAD
Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
Mesaj tarihi:
said:
geffen, 22 Aralık 2005 04:59 tarihinde demiş ki:
o karı giyinikmiş gibi geliyor bana. bikini falan.

lütfen kelimelirimize dikkat edelim. bize yakışmıyor.
Mesaj tarihi:
Bu reklamın yapıldıgı bolgede polisin olagan ustu guvenlık onlemlerı alması gerekırdı...Yani panzer falan durduramaz daha zıyade direk tank helikopter falan filan...[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler...
Mesaj tarihi:
bunu taksime koyucaksın direk diyarbakırdan uçağa binip gelir kürtler...

Tam o anda uydudan bi resim çekilicek böyle, "Beyoğlunun sokaklarından karınca sürüsü gibi türk milleti taksime akarken ki an , acaba nereye gidiyorlar?"

Bi de bakmışız kabin ve kadın ortada yok, o kadın kamyonun içine kaçsa kamyonu ters çevirip içindeki kadını çıkarırlar valla , abazan kuvveti bu o anki hırsla dünyayı yıkarlar ama kadına saldırırlar :D[signature][hline]me=> KhanX / KahnX <=me
Im BaCK
  • Yeni Oluştur...