suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 100 lük vodka yı 38 dakikada shot içebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Geçenlerde benden 50 kilo fazla biriyle güreştim. Deviremedi beni :D ben de onu deviremedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Aynı çorabı eve gelince pencere önünde havalandırarak 11 gün giydim. Ayaklarım yara oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 25 dakika boyunca gelemeyen delaya bir alkış. Ben buna rekor derim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ehm. 2 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 makinacı bilegi aman şeyi. helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 optimize edemedim ama daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 etsen zaten su an filmlerde olurdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Sly-One said: ehm. 2 saat. http://forum.paticik.com/read.php?13,3223957 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ha bir de şey geldi aklıma; Geçen yaz bir kızla tanışmıştım, kızla 5dk short talk edip kızın yanından ayrıldıktan 15 dakika sonra "Seni Özledim!" diye mesaj atmıştı ben "OHA?!1WTF?!1" tabi. ama bi rekor varsa ortada o hatun kırmış oluo heralde :S Saygıyla anıyorum yazlığı da satıyolarmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 aynı sakızı 2,5 gün çiğnedim; eminim daha iyiniz vardır:P ayrıca 6 günde 18 saat uyuyorum yazın. yani 30 günde 90 saate tekabül eder. en iyisi ortalama günde 3 saat uyku diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 EN ÇOK PARA BENDE VAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 feiticiera said: HocaEfendi said: Nickname: HocaEfendi | Kayıt: 07/16/02 | Mesaj: 676 forumu hergun 3-4 saat okuyan..ama nadir post atan ve 2002 yılından beri bu forumda olan ama hala madalyası olmayan benım galiba.. (Post Kasmama Rekoru..)[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]www.07Genclik.net - AntalyaSpor Taraftar Grubu Forumları.. [Bu mesaj HocaEfendi tarafından 27 Aralık 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Üye İsmi: feiticiera Kayıt Tarihi: 17/05/2002 Mesaj: 338 Sanırım Bu rekor bana ait :) E-Posta: Gizlenmiş Mesaj: 217 Kayıt Tarihi: 18/11/2001 01:46 Son Hareketlilik: 09/05/2008 16:59 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Zebilith said: ha bir de şey geldi aklıma; Geçen yaz bir kızla tanışmıştım, kızla 5dk short talk edip kızın yanından ayrıldıktan 15 dakika sonra "Seni Özledim!" diye mesaj atmıştı ben "OHA?!1WTF?!1" tabi. ama bi rekor varsa ortada o hatun kırmış oluo heralde :S Saygıyla anıyorum yazlığı da satıyolarmış :( veresim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Ben de öyle düşünmüştüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 dilimi döndürebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 18 saat bilgisayar oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 biri yazdımı bilmiyorum ama kendi rekorum var. 21 saat aralıksız uyudum. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Ferrero said: Zebilith said: ha bir de şey geldi aklıma; Geçen yaz bir kızla tanışmıştım, kızla 5dk short talk edip kızın yanından ayrıldıktan 15 dakika sonra "Seni Özledim!" diye mesaj atmıştı ben "OHA?!1WTF?!1" tabi. ama bi rekor varsa ortada o hatun kırmış oluo heralde :S Saygıyla anıyorum yazlığı da satıyolarmış :( veresim geldi. ona "vereyazdım" denir abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 urmesque said: biri yazdımı bilmiyorum ama kendi rekorum var. 21 saat aralıksız uyudum. evet. 27 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 said: said: said: said: Ardeth said: henüz hiç 4. sınıf bölüm dersi almamış olmama rağmen (başka bölümlerden aldım ama 4. sınıf), mezun olmak için almış olmam gereken krediden 15-20 kredi fazla almış durumdayım. bu rekor değil de efsaneye giriyor azıcık (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 nileppezdel said: En çabuk terk edilme: 22 saat allah belamı versin 3 saat, belki daha da az :D çıkmaya başladık 1 saat dışarda takıldık, nese evlere dağıldık düşünüyorum yolda "yav çıktım da ben bu kızla iyi mi yaptım ayrılsammı? ama bu kadar da erken ayıp ya" falan derken, eve geldim maillere baktım. "biz ayrılalım ya sap olarak daha iyiydik" diye mail atmış vaddafak lan? dedim, bi aynaya baktım 10 sn, sorun yok dedim devam edit: ha bu arada dilimi boru gibi çevirip kaval tarzı sesler çıkartabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 güzel köylü kadın taklidi yaparım. (güzel olan taklit) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Zebilith said: Geçenlerde benden 50 kilo fazla biriyle güreştim. Deviremedi beni :D ben de onu deviremedim :( benden 57 kilo fazla bir arkadaşı kaldırıp yere vurmuştum. Tüh keşke bunu yazsaydım önce. Akabinde 50 kilo fazlası olan adamınbiri' ile yarım saat güreşip sonra yamulmuş bi şekilde karşılıklı beraberliğe yattığımız için o hafızama kazınmış. bugün onunla konuşurken aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar