Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Rekorlar Kitabı!

Korku

Öne çıkan mesajlar

ha bir de şey geldi aklıma; Geçen yaz bir kızla tanışmıştım, kızla 5dk short talk edip kızın yanından ayrıldıktan 15 dakika sonra "Seni Özledim!" diye mesaj atmıştı ben "OHA?!1WTF?!1" tabi. ama bi rekor varsa ortada o hatun kırmış oluo heralde :S

Saygıyla anıyorum yazlığı da satıyolarmış :(
Sosyal ağlarda paylaş

feiticiera said:
HocaEfendi said:
Nickname: HocaEfendi | Kayıt: 07/16/02 | Mesaj: 676

forumu hergun 3-4 saat okuyan..ama nadir post atan ve 2002 yılından beri bu forumda olan ama hala madalyası olmayan benım galiba..
(Post Kasmama Rekoru..)[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
[i]www.07Genclik.net - AntalyaSpor Taraftar Grubu Forumları..

[Bu mesaj HocaEfendi tarafından 27 Aralık 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir]

Üye İsmi:
feiticiera

Sanırım Bu rekor bana ait :)

E-Posta:
Gizlenmiş
Son Hareketlilik:
09/05/2008 16:59
Sosyal ağlarda paylaş

Zebilith said:
ha bir de şey geldi aklıma; Geçen yaz bir kızla tanışmıştım, kızla 5dk short talk edip kızın yanından ayrıldıktan 15 dakika sonra "Seni Özledim!" diye mesaj atmıştı ben "OHA?!1WTF?!1" tabi. ama bi rekor varsa ortada o hatun kırmış oluo heralde :S

veresim geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ferrero said:
Zebilith said:

veresim geldi.

ona "vereyazdım" denir abi.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

En çabuk terk edilme: 22 saat

allah belamı versin 3 saat, belki daha da az :D

çıkmaya başladık 1 saat dışarda takıldık, nese evlere dağıldık düşünüyorum yolda "yav çıktım da ben bu kızla iyi mi yaptım ayrılsammı? ama bu kadar da erken ayıp ya" falan derken, eve geldim maillere baktım.
"biz ayrılalım ya sap olarak daha iyiydik" diye mail atmış

vaddafak lan? dedim, bi aynaya baktım 10 sn, sorun yok dedim devam

edit: ha bu arada dilimi boru gibi çevirip kaval tarzı sesler çıkartabiliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Zebilith said:
Geçenlerde benden 50 kilo fazla biriyle güreştim. Deviremedi beni :D ben de onu deviremedim :(

benden 57 kilo fazla bir arkadaşı kaldırıp yere vurmuştum. Tüh keşke bunu yazsaydım önce. Akabinde 50 kilo fazlası olan adamınbiri' ile yarım saat güreşip sonra yamulmuş bi şekilde karşılıklı beraberliğe yattığımız için o hafızama kazınmış. bugün onunla konuşurken aklıma geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...